Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.01 0 0 270

Régi barátok Orbán Viktorral.

Embert barátjáról..

Le merem fogadni, hogy olyan független lesz. Fidesz-módra.

Előzmény: Törölt nick (266)
ajjjaj99 Creative Commons License 2012.01.01 0 0 268

Ti mindig erre hivatkoztok, pedig az ország működésének nem az embertől, hanem a rendszertől kéne függenie.

Példákat ha írnál, az sokat segítene rajtad.

Én mondok egyet: HT kinevez egy bírót, polt meg odaviszi eléje a Gyurcsányt.

Meglepődnék, ha ennek bármilyen következménye lenne. Már azon kívül, hogy te tapsolnál.

Előzmény: endersgame (257)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.01 0 0 264

Egy munkahelyen a főnök olyan embereket vesz maga köré, akikkel szívesen dolgozik. Ezt ne keverd össze a hatalommegosztás elvének érvényesülését és a társadalmi kontrollt biztosító intézményrendszerrel, amely a demokrácia feltétele.

Fidesz-párti többek között a köztársasági elnök, az Állami Számvevőszék elnöke, a főügyész, a Médiahatóság vezetője, az új Költségvetési Tanács elnöke, valamint az Országos Bírói Hivatal elnöke. A hivatalos álláspont szerint a pártközeli háttér nem számít, a tisztségviselők ugyanis függetlenként fognak tevékenykedni mandátumuk alatt.
Kormánytisztviselők nem magyarázták meg kellőképp, hogy miért csak Fidesz-pártiak képesek függetlenül betölteni a posztokat.     

Előzmény: endersgame (257)
Binecz Béla a vödörrel Creative Commons License 2012.01.01 0 0 261

Mostanában keveset járok ide, de végignéztem a dilit és örömmel látom, hogy a fidesznyikek visítanak mint az újévi malac. Még a nagypofával gúnyolódok időszakban vannak a legtöbben, de ez már jó jel.

Mondjuk vannak a menthetetlen idióták, de azoknak úgyis tökmindegy.

Arra kell nagyon figyelni, hogy amikor a magyar jobboldal (bocs; fidesz) elfoglalja jól megérdemelt helyét a szemétdombon, akkor a támogatóikkal -mi normális emberek-, ne legyünk akkora gyökerek, mint most ők.

:-DDDD

Előzmény: toloba (251)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.01 0 0 259

A kedves feleségének kellett volna lemondania, de méginkább nem elfogadni a felkínált lehetőséget.

Kilóg a lóláb. Ezek szerint még a Szájer családon belül is.

endersgame Creative Commons License 2012.01.01 0 0 257

tudod ennek akkor lenne jelentősége, ha később a munkája során bármi elfogultságra utalna.

addig amíg ez nem merül fel, én ( már korábban a baloldaliakkal kapcsolatban leírtam)* nem ágálok különösebben azért, ha valaki olyanokat lát szívesen maga körül, akikért akár tűzbe is teszi a kezét.

* bizony a baloldal esetében sem csodálkoztam, se nem hőzöngtem, hanem elfogadtam ezt. node úgy látszik nem lennék elég ádáz ellenzéki!:-)

Előzmény: ajjjaj99 (246)
ajjjaj99 Creative Commons License 2012.01.01 0 0 256

Mihez?

Előzmény: Törölt nick (253)
ajjjaj99 Creative Commons License 2012.01.01 0 0 254

Nekem nem tetszik.

Előzmény: Törölt nick (242)
ajjjaj99 Creative Commons License 2012.01.01 0 0 252

Most azt várod tőlem, hogy én fényezzem HT-t?

Aki ismeri, azt mondta jó bíró. Bár lehet a FŐv. MUnk. B. vezetése szakmai mellékvágány.

Előzmény: Törölt nick (247)
toloba Creative Commons License 2012.01.01 0 0 251

nagy bakot lőtt a topiknyitó...nem jól kezdődik, de tán jobb lesz az éve...

Előzmény: Binecz Béla a vödörrel (222)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.01 0 0 250

Ha már rokon kerül az OBH élére, legalább legyen a nevezett rokon egy bírói dinasztia sarja.

Előzmény: endersgame (243)
ajjjaj99 Creative Commons License 2012.01.01 0 0 248

Ami az ügyészséget illeti: egyetlen fideszes ügyet sem engedtek a bíróság elé.

ajjjaj99 Creative Commons License 2012.01.01 0 0 246

Egy esetben: nem a férje írja a törvényt, amely létrehozza a posztját, nem a barátnője férje nevezi ki.

endersgame Creative Commons License 2012.01.01 0 0 245

én kitűnően, egészen jól szórakozom.:-)

Előzmény: Törölt nick (244)
endersgame Creative Commons License 2012.01.01 0 0 243

hát épp ez az. van olyan dolog, ami miatt el tudnátok fogadni Handót?

mert ez csak erre világít rá, semmi másra, ez is a célja egyébként.

Bezzeg a felvállalva nem, de tetteiben egészen pártközeli emberkékkel nem volt gond, csak a balosoknak kedvezzen. hagyjuk már, kilóg a lóláb.

ez semmivel sem más, mint amikor mindenki az ellenzék által kézivezérelt ügyészséget meg bíróságot vádolta a balos politikusok elkapásáért vagy elítéléssért, aztán amikor egy-egy a végén megúszta akkor meg nem érezték cáfolva a saját állításaikat.

hiteltelen az egész, de csak hajrá!:-)

Előzmény: ajjjaj99 (220)
ajjjaj99 Creative Commons License 2012.01.01 0 0 239

Én már inkább felejtek. A fontos dolgokat meg felírom. Hogy el ne felejtsem.

Előzmény: Binecz Béla a vödörrel (227)
MayItBe Creative Commons License 2012.01.01 0 0 238

Milyen karrierjét?

Lemondott az EP-képviselőségről?

Elmegy darócruhás szerzetesnek és canossát jár?

Szétosztogatja a vagyonát?

Hamut hint a fejére, megszaggatja a ruháit és belép a metodista egyházba hajléktalanokat gondozni?

Vagy milyen karrierrről mondott le ez a szerencsétlen?

Elárulom: semmilyenről. Üldögél tovább kétmillióért az EP-ben, és mostantól már különösebb dolga sem lesz.

Ki lett fizetve, anyut is jól jövedelmező álláshoz juttatta - gondolom, az elmúlt huszonpár év elviseléséért ennyivel tartozott neki -, ő az új élettársával meg eléldegél a multikulti Brüsszelben, ahol senkinek nem bántja a szemét az életmódja.

Ennyi történt, semmi más.

Előzmény: endersgame (223)
endersgame Creative Commons License 2012.01.01 0 0 236

sejtettem, hogy ennek megfogalmazásán még gyúrnom kellett volna, de mindegy.

Előzmény: Törölt nick (233)
ajjjaj99 Creative Commons License 2012.01.01 0 0 235

Nem azt mondom. De a kinevezések a szakmán belül dőltek el.

HT-ről mint korrekt és nagy tudású bíróról szoltak olyanok, akik már voltak előtte.

Előzmény: Törölt nick (232)
ajjjaj99 Creative Commons License 2012.01.01 0 0 234

Van abban valami báj, hogy Te meg én a játékvége olvtárs írásán vitatkozunk.

Előzmény: Törölt nick (225)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.01 0 0 233

hiszen az adott szavakat az az ember az egész karrierjének odadobásával nyomatékosította.

Odadobta a karrierjét? Ezt honnan veszed?

asta Creative Commons License 2012.01.01 0 0 231

Lószart mama ... mondá egy klasszikus:O)))

Milyen karriert adott fel? Legfeljebb két hónapig kicsit háttérbe vonul ....

Azt viszont mindenki tudja, hogy kicsoda Handó Tünde és miért őt találták legalkalmasabbnak a bírói testület vezetésére.

Ez a  lényeg.

ajjjaj99 Creative Commons License 2012.01.01 0 0 229

Ha hoznál példának ilyen beszólásokat. Mit dobott oda szájer, és ez min változtatott? Továbbra is a fidesz politikusa, megvan a befolyása, a maghoz tartozik.

Binecz Béla a vödörrel Creative Commons License 2012.01.01 0 0 227

Ez csak akkor fontos, hogy ha szoci rokona, ha fideszesé akkor tök rendben van. Majd megtalnulod.

Előzmény: ajjjaj99 (224)
asta Creative Commons License 2012.01.01 0 0 226

Színház.

A lényegen nem változtat. Handó Tünde Orbánné barátnője, a brancs legbelsőbb tagja. Ezen semmit nem szépít, ha Szájer tett egy teljesen formális gesztust.

Levett egy pici réteg a habt a tortáról....:O)

Előzmény: endersgame (215)
ajjjaj99 Creative Commons License 2012.01.01 0 0 224

Nagyon el volt nyomva szegény! Csak a fővárosi munkaügyi bíróságot vezette, gondolom minimálbérért. Azt nem értitek, hogy egy politikai pozícióba nem kéne egy politikus hozzátartozóját, a család barátját kinevezni. Ez HT-nek nem a szakmai karriert jelenti.

Előzmény: endersgame (218)
endersgame Creative Commons License 2012.01.01 0 0 223

érdekes, ha egy baloldali politikus beszól valamit akár kormányon, akár ellenzékben, akkor milyen hatásos tud lenni.

ez meg egyesek szerint egy jó ütős beszólást sem jelent?

mert bizony ez egy kemény beszólás volt Szájertől az állandóan demokráciáért aggódók diktatórikus követeléseire.

vegyétek olyan "beszólásnak" mely nyomatékosítva van, hiszen az adott szavakat az az ember az egész karrierjének odadobásával nyomatékosította.

Előzmény: ajjjaj99 (220)
Binecz Béla a vödörrel Creative Commons License 2012.01.01 0 0 222

Alibifeleség, alibilemondás. De azért szép volt. :-)

asta Creative Commons License 2012.01.01 0 0 221

Nem a demokratákkkal baxtak ki ... saját magukkal.... a történelem szemétdombján végzik hamarosan.

Előzmény: Törölt nick (51)
ajjjaj99 Creative Commons License 2012.01.01 0 0 220

Szerinted min változtat a szájer lemondása? Megszűntet minden kapcsolatot ovival? Kilép a pártból? Vagy mi? Számára továbbra is minden oké, amit csinálnak, és továbbra is támogatja a Pártot. Gumicsont.

Előzmény: endersgame (215)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!