Egy munkahelyen a főnök olyan embereket vesz maga köré, akikkel szívesen dolgozik. Ezt ne keverd össze a hatalommegosztás elvének érvényesülését és a társadalmi kontrollt biztosító intézményrendszerrel, amely a demokrácia feltétele.
Fidesz-párti többek között a köztársasági elnök, az Állami Számvevőszék elnöke, a főügyész, a Médiahatóság vezetője, az új Költségvetési Tanács elnöke, valamint az Országos Bírói Hivatal elnöke. A hivatalos álláspont szerint a pártközeli háttér nem számít, a tisztségviselők ugyanis függetlenként fognak tevékenykedni mandátumuk alatt. Kormánytisztviselők nem magyarázták meg kellőképp, hogy miért csak Fidesz-pártiak képesek függetlenül betölteni a posztokat.
Mostanában keveset járok ide, de végignéztem a dilit és örömmel látom, hogy a fidesznyikek visítanak mint az újévi malac. Még a nagypofával gúnyolódok időszakban vannak a legtöbben, de ez már jó jel.
Mondjuk vannak a menthetetlen idióták, de azoknak úgyis tökmindegy.
Arra kell nagyon figyelni, hogy amikor a magyar jobboldal (bocs; fidesz) elfoglalja jól megérdemelt helyét a szemétdombon, akkor a támogatóikkal -mi normális emberek-, ne legyünk akkora gyökerek, mint most ők.
tudod ennek akkor lenne jelentősége, ha később a munkája során bármi elfogultságra utalna.
addig amíg ez nem merül fel, én ( már korábban a baloldaliakkal kapcsolatban leírtam)* nem ágálok különösebben azért, ha valaki olyanokat lát szívesen maga körül, akikért akár tűzbe is teszi a kezét.
* bizony a baloldal esetében sem csodálkoztam, se nem hőzöngtem, hanem elfogadtam ezt. node úgy látszik nem lennék elég ádáz ellenzéki!:-)
hát épp ez az. van olyan dolog, ami miatt el tudnátok fogadni Handót?
mert ez csak erre világít rá, semmi másra, ez is a célja egyébként.
Bezzeg a felvállalva nem, de tetteiben egészen pártközeli emberkékkel nem volt gond, csak a balosoknak kedvezzen. hagyjuk már, kilóg a lóláb.
ez semmivel sem más, mint amikor mindenki az ellenzék által kézivezérelt ügyészséget meg bíróságot vádolta a balos politikusok elkapásáért vagy elítéléssért, aztán amikor egy-egy a végén megúszta akkor meg nem érezték cáfolva a saját állításaikat.
Hamut hint a fejére, megszaggatja a ruháit és belép a metodista egyházba hajléktalanokat gondozni?
Vagy milyen karrierrről mondott le ez a szerencsétlen?
Elárulom: semmilyenről. Üldögél tovább kétmillióért az EP-ben, és mostantól már különösebb dolga sem lesz.
Ki lett fizetve, anyut is jól jövedelmező álláshoz juttatta - gondolom, az elmúlt huszonpár év elviseléséért ennyivel tartozott neki -, ő az új élettársával meg eléldegél a multikulti Brüsszelben, ahol senkinek nem bántja a szemét az életmódja.
Ha hoznál példának ilyen beszólásokat. Mit dobott oda szájer, és ez min változtatott? Továbbra is a fidesz politikusa, megvan a befolyása, a maghoz tartozik.
A lényegen nem változtat. Handó Tünde Orbánné barátnője, a brancs legbelsőbb tagja. Ezen semmit nem szépít, ha Szájer tett egy teljesen formális gesztust.
Nagyon el volt nyomva szegény! Csak a fővárosi munkaügyi bíróságot vezette, gondolom minimálbérért. Azt nem értitek, hogy egy politikai pozícióba nem kéne egy politikus hozzátartozóját, a család barátját kinevezni. Ez HT-nek nem a szakmai karriert jelenti.
Szerinted min változtat a szájer lemondása? Megszűntet minden kapcsolatot ovival? Kilép a pártból? Vagy mi? Számára továbbra is minden oké, amit csinálnak, és továbbra is támogatja a Pártot. Gumicsont.