Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Szerintem csak úgy tudsz talpazatot venni ha valakinek van egy pár fölösleges amit elad neked. Írd meg hogy milyen kéne és megnézem itthon, nekem van pár fölösleges, és elküldöm neked ingyér.
Királyok!! Honnan szerezhetnél dobozt? Hát, szerintem rákérdezhetnél a bolhapiacon, de számíts rá hogy nem kizárt, elkezdik majd bediktálni neked az árakat...... Egyébként milyen doboz kellene? Nekem is szükségem lenne erre-arra, pl. Kyosho Datsun 240Z talapzatra.
Gondoltam, hogy neked van Miki! :) Nekem is jobban bejöttek az ilyen gépek. Citroen, peugeot sőt Schlesser buggy-jai is nagyon pofás volt. Olyanod nincs?
Ez újdonság még nekem. Az lenne még csak a szép ha a verseny is vissztérne Afrikába..... Csodaszép ez a ZX, nekem is van egy ugyanilyen. Mivé lett a "Dakar" is..... hol vannak már az ilyen szörnyek? Ez még néhány WRC-s arcot is lesápasztott, amikor Pierre Lartigue vitte őket egy próbakörre. :-) Minimális súly, 400+ lóerő, turbó... Simán tudta azt amit egy 205 T16. És mint tudjuk, az nem volt egy csótány gépezet. :-)
És még lennénk is jópáran, mert az egész baráti köröm hasonlóképpen gondolkodik. :-) Ha pl. olyan normális demokráciában élnénk mint amilyen pl. Zimbabwe-ban van, már az összes lógna hidd el. Velük együtt a politikusok is. :-) De nem írok már ide ilyeneket mert elijesztem a sok anti-anti-antifasiszta, antimuszolinista, fajvédő, szivárványos, liberális-szemüvegkeretes, zöld, kerékpáros, liberális, anitnacünalista, tarka magyar, VV hívő modellgyűjtőket. :-))) Bár'.....nem is bánom. ;-)
Igen, az benne van a pakliban hogy ha elkapod, még rosszul is járhatsz. A majmok általában hordában járnak. Nem hártány ha van az embernél némi népnevelő eszköz. Persze néha ez sem segít. Mondjuk akkor, ha az ártatlan fajüldözött Pusoma Tuthenkhamon szamurájkarddal rohan feléd, 10-15 fajtársával. Olyankor tényleg csak a nyúlcipő segít.
Istenem az ilyen videók után elgondolkodom hogy átfogalmazom a Jézuskának írt levelet, és kérek egy tucat AK-47-es gépkarabélyt, 2-3 láda kézigránátot, aknavetőket, khasszam rakétákat. De az szívem titkos vágya ez a szépség:
Hát igen. Ehhez sok rézbőrű kellhetett. Aztán zabálják a urkát, szalonnát 150-en belőle. Büdös gecik. Csak tényleg, rted, már maga az hogy figyelnek, meg mivan ha elkapod. Negyvene megkéselnek ?
Amúgy Miki, te is csodásan megfogalmaztad a lényeget :)