nana,
ha nem jelentkezik péntekig nem veszem meg csak jeleztem neki hogy kielégítené a cdje az original mániámat.
addig is mostmár befejezem a töltést, mert csináltam helyet!
halott az a topic?
benéztem a tool topicba, ha úgyis megveszed a Maqustól a cdét akkor pl. minek letölteni?
pláne ha alig van helyed, és a tulaj krisztián most épp nincs ott.
nemtom, a soundja nem jön be, pedig cornell hangja király....
valahogy az nem tetszik amit ír.... persze vannak kivételek. pl. imádom a hands all overt. nemtom mér pont azt, de az bejön.
szivi, én mondtam a seattle topicon hogy ha akarjátok lesz alice info ez vonatkozik a sg-re is mert vannak sg fan haverok akik hajtják az infót a nagy usában.
amugy jerry anno aszonta hogy az lenne a legjobb ha cornellel meg seannal (kinney) tudna dolgozni 1xre!!!!!!!! nem is volt olyan rég, a nyáron....
drága, a live megvan hogy kéred???? a kutyás is, az unplugged is..... tulajdonképpen kb 5 kezdeti demot levéve minden megvan az alice-től.
merjen bárki elzavarni engem bármelyik topicról, ami seattle related!!!!!!!!!!!!!!!!
én itt toolozok össze vissza meg audioslave meg offok staticnak meg cjunkienak de ha nem tetszene valakinek és közölné biztosan elküldeném a búsba. mert a topicgazda ha nem írnak a topicjába kitörölheti vele nemdebár!!! én meg nem vagyok sg fan, csakhát megosztom veletek amit tudok....