Pénteken és szombaton nem vállalnál el egy-egy fuvart Pestről Szolnokra? Mindegy nekem milyen voanatot kötsz el, csak toljad neki! :) Lenne 2 csoporttársam akik égnek a vágytól hogy iskolába jöjjenek és együtt megoldjuk a házifeladatot, hogy aztán ne kelljen menni vizsgázni.
Gyalogakác te az egyik hölgyeményt ismered is, de neeem, nem Ildikó, hanem Ági. :)
Bocs hogy tegnap nem válaszoltam, de nem ismerek berényben csemetés figurát...csak elvetjük a gesztenyét, aztán úgyis megeszi a rosseb. Vagy hamarosan, vagy huszon-harminc év múlva...de megeszi. Hallottam már vírusálló csemetékről, de még saját szemmel nem láttam. LTZ traktort se tudok berényben.
Köszöni jól van. Vérbőség és merevedés a tünet, de az ujjamban, tehát ez itt erős fájdalommal és zsibbadással is jár.. :)
Kinyomoztam ki vagy így maximálisan állíthatom hogy tudom.
Lenyomassam az őszibarackot tafrina ellen? Komolyan hidegek vannak este, és nappal sincs az a nagy meleg. A cifra nelli meg szívatott múltkorában, most úgy tűnik, hogy jó. Nemhiába, az olaszok maradhatnának a tésztánál, nemtom mit kell belekontárkodniuk a gépgyártásba..
Vettünk egy alternáló kaszát a TZ-4K után, nyilván ZT a neve, gyári, csak nemtom milyen indokból (nem volt más) a gátőr egy 50es MTZ után eszkábálta és azzal hajtotta szét a belét a gáton. Majd letette egy helyen és ott volt 10-15 évig. Épp nem kellett ásó hozzá, hogy felemeljük onnan. Ez volt ősszel tán. Most lett """kész""" szóval ez a kész szó elég erős rá, lényeg hogy kaszálta ma vele. Nagyon faja. Mindene kivan. CSapágyakat cseréltünk, meg láncot, de van benne úgy 20 csapszeg amin mozog, azt mind szedhetem szét és hegesztgethetjük fel. Enyhén véres a torka de amúgy jó :) Minuszba vagyok egy jobb gyűrűs ujjal, de nem a kasza vitte el hálisten, hanem az esztergályos roppantotta egy vasdarabbal. Ma nem lesz motorozás :(
Doktorúr! Az "1977"- es hozzászólás valami ilyesmiről szól! Próbálkozz aszerint, nem mint Zemiátor, aki azóta hogy nem sikerült linket idetennie : eltűnt...
De wazze!Én nem is foglalkozok velük.Ők meg azt csinálják-láttad a múltkor is az MTZ-s topikban-,hogy akárhol rámtalálnak a neten,mindenütt mocskolódnak már több,mint fél éve,meg még tudnék mesélni,hogy miket művelnek.Majd ha jó lesz az iwiw megírom.
Hidd el nekem, hogy én még annyira sem ismerem mint te ! 8-10 mondaton kívül, én még nem társalogtam vele soha az Agron ! Ti viszont már könyvet írtatok 1 másnak ! :-))) Paldoo- val viszont szoktunk ökörködni,de azt is elég ritkán.(Hónapok telnek)
Ezt most nem neked írom ! Nehogy magadra vedd !!! Csak úgy általában....ilyen esetekben mindég akkor van probléma, ha 2 hülye találkozik ! Mert ha már csak az 1 ik-is normális a helyzet már megoldható,vagyis ez nem csak tudás ,hanem kultúra kérdése is ! (Láttam én már anyázó sofőröket az erdőn,ilyesmi szitukban.