AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
tefigya, na most szerinted hiteles amit a Halford muvel? Nem fura, hogy az úgymond metal revival eljövetelekor békült ki Dickinson is a Maidennel, és kezdett Halford is újból metált játszani?
khm, khm, nem vagyunk kicsit offok?
Na mindegy, akkor szóljatok és bocs. Lemezen még nem hallottam EvenSongot, de ott a bulin kicsit nagyon nem jött be.
Replikán nem voltam Szigeten, biztos valahol máshol voltam, de Bcsabán jó volt, még sosem láttam őket előtte
az ok, hogy zeneileg más szinten vannak, csak nekem van ilyen korcs értékrendem. én csak a saját élményeim alapján tartom a galerit és a bandi bácsit is viccesnek.
nem tetszik az új EvenSong? lemezen sem?
ja emlékszem, a Dying Wish-rôl és a replikáról lelkendeztél. B-Outék viszont tényleg elkeserítôen gyengét produkáltak, viszont mezô-true-n ôk is jók voltak. Milyen volt a szigetes replika? Akkor én éppen húgomat kisértem el az ismerôseihez, miután kiélvezkedte magát a HIMitátorok koncertjén. amúgy zeneileg az sem volt olyan gáz.
azért akkor is kicsit erős Paksit és a CHC-t hasonlitgatni
Amúgy meg konkrétan a Junkies zenéjét szeretem, nem pedig egyes tagokat, az, hogyan néznek ki, az ő dolguk.
Amúgy EvenSongra pont nem zúztam:)), de arról meg nem tehetek, max. mérgeskedek, ha egy nap lép fel különböző helyen több olyan zenekar, akiket szeretek. Az élet kegyetlen:)), válogatni kell:)
és Bcsaba király buli volt
Először is, ha már idézünk, idézzünk pontosan. Vagyis, nem nőjjön, hanem nőljön! :-)
Másrészt mi az a WDR? Nekem olyan nincs is...
És nehogy már Blink 182-t nézegessek kultúra gyanánt. Majd ha adnak egy kis Virgin Steele-t, Halfordot, vagy Cool Head Clant...
a Paksi - CHC párhuzam onnan jött, hogy van néhány metalhero, akik nagy vigadalmat tudnak kiváltani belôlem. És e két művész, illetve igazi vész nálam ebbe a kategóriába tartozik. nem akrom senkinek az ízlését sértegetni, így a tiedet sem, szeresd csak Riki Pöcs-öt és barátait. hallgatsz azért te épp elég jót is :-)
CHC-t lehet az ablakból is hallgatni, nem kell hozzá album, elég, hogy a Pecsa sörkert felôl fújjon a szél. asszem ott szokott lenni valami ilyesmi klub. Azt tudtad amúgy, hogy amikor máj.20-án Csabán zúztál EvenSong-ra és a többire, éppen Junkiesék is a mi kis városunkban prüntyögtek?
A vegbeletek nojjon ossze ha nem nezitek meg WDRn holnap ejfeltol a Bizarre festival kozvetiteset : Szombat ejfeltol: Gathering, Deftones, Mr Bungle +Foo fighters, Blink 182 aztan Vasarnap ejfeltol meg jobb : Suicidal tendencies Rollins band Therapy?
Ugy nez ki ezeket teljes szeltebe-hosszaba leadjak, szivjatok magatokba a kulturat...
na igy jár az ember, ha mindenki egyszerre ir
ZERO: mi az, hogy felébredtem. És különben is, olvass figyelmesebben, az előbb irtam, hogy nincs meg az albumuk. Össze is vagyok törve teljesen.
Most hiába irom, hogy kerültem kétszer koncertre, akkor sem leszek jobb helyen nálad, mert mindkétszer a Junkies előtt láttam őket, Te meg úgy vélekedsz a Junkiesről, ahogy, én meg birom őket meg a koncertjeiket is. Ez van.
De ezt a Paksi-CHC párhuzamot fejtsd már ki egy kicsit légyszi.
Tap, a managerasszony:)))
És mindezeket a szövegeket a két koncert alatt tanultam meg.
Mi lenne, ha meglenne az egész új album????
Na ja, megint lecsúszott a Hammer egy aranylemezről. Mer' sose figyeltek oda, mi a jó, mi kell a közönségnek!:))))))))
te is felébredtél, taptarap?
gondolom eddig a chc-t hallgattad, és most mélységesen fel vagy háborodva, hogy mi nem vesszük komolyan a srácokat.
amúgy egyszer véletlenül elvetôdhet az ember (vagy a managerasszony) egy ilyen koncertre, de hogy kerültél oda másodjára? csak azt ne mondd, hogy mazochizmusból :)
Ugye-ugye, gyűlnek a fanok, mindenki keni-vágja a szövegeket :-)
Más bandák évtizedek alatt nem tudják ezt elérni!
Mégiscsak a Hammernek kellett volna kiadnia :-)
ZERO: sehol nem vagy, én már kétszer láttam őket.:))) Sirtam is rendesen mindkét alkalommal.:((((
Mély benyomást tett rám mind a zenekar, mind a szövegek.
Idézek:
"Ki a f***om itt a miniszter?"
A Boney M Belfast c. számának feldolgozása
a másik sajna lehet, hogy nem lesz pontos, de
"kikapod a sz**rt,
bekapod a f***szt"
Ennél már csak egy szomorúbb dolog van.
Az, hogy valaki kiadja ezt a lemezt.
És még az, hogy attól tartok, lesz olyan, aki megveszi.
Na, Taptarap voltam.
jaja, egyszer már láttam a chc-t is, veszélyes társaság, állandó turnévendégükkel a Junkies-szal együtt. láttátok már a junkies oldalt? ultrasz*r, az jut az eszembe róla, mit a zenekarról: a látszat csaj, hehh
tudom, de akkor is gáz szerintem, fôleg hogy szembe nem mondott semmit, pedig lett volna bôven alkalma rá. Zeneileg az ô szintjüket már régen túllépett (a tartalomról inkább ne beszéljünk, mert szerintem a romok alatt volt még a "legértelmesebb" szövegű ektomorf anyag") bandákat fikáz le egy szar hiphop-bulit istenítve.