AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
én meg remélem, hogy nem térnek vissza soha semmihez, hanem csinálnak egy kurva jó lemezt, - mint eddig minden alkalommal - ami más, mint az előzőek, más, mint amit elvárnak tőlük, mégis manson.
Ja az előző lemeznél volt egy olyan érzésem, hogy nő állhat a háttérben. Szerintem Manson bácsi szerelmes lett, amit a hírek is igazoltak és már nem akarta annyira felforgatni a világot.
aha, hallottam, most is az szol, ma masodszor (es meg csak 10:12 van)
szoval TELLLEG szerveztek koncertet??? jajjjj, akkor indiantancot jarok ha sikerul!!!!!
Én sem hallottam még belőle semmit, de egyértelmű, hogy Mansonnak vissza kell mennie az AS vonalhoz. Ez a múltkori lemez elég gyík volt - megpróbálta a kommerszet, és annyira azért nem jött be.
Ciciket le, tetkókat villantani! Semmi gumirokkerség! :-)
A legszebb egyébként a sztori, amit kanyarít a visszatéréshez, koncepciót kreált ugyanis hozzá.
Halford persze csak bocsánatot tudott kérni a Two miatt... :-)
A honlapján bele lehet hallgatni 3 számba, nem biztos, hogy olyan szar lesz. Az énekstílusban mintha visszatérne az AS-hez ami ígéretes és mintha keményebb gitárokat és dobokat hallanék de túl rövidek részletek.
Mondjuk aki alapból utálja az most sem fogja megszeretni.
VAST: most mar nyomjak az uj klipjuket, nem tetszik ez is tele van special FXel orias pok elkapja az enekest meg ien marhasagok :) olyan egyszerubb rockzene lett kevesebb samlerrel. a Flashes homepageük viszont szép lett érdemes megnezni.
tzár stílusosan kivárta a 3000. sorszámot, hehh. amúgy layout szempontjából tényleg jobb a wanted, de minek? :-) annyira nem fog meg az a zene, amirôl írnak benne, marad 10%, viszont para kovácsnak vannak jó megmozdulásai...
Nevermore interjú októberben lesz, vszleg Alice Cooper is.
Címlap hamarosan érkezik, remélhetőleg.
Logó marad piros és továbbra is legfelül lesz :-)
Manson meg ne fájjon már annyira!
Tőlem be is tiltathatod a Wantedot, nem fogok a kardomba dőlni. De akkor sem fogod megmagyarázni nekem, hogy jó, ha a feliratuk a címlap közepén van. Eredeti? - lehet, praktikus? feltűnő? - nagyon NEM!
Supertzar! Címlapkép nem lesz? Kíváncsian várom!
VAST-ot en is emlegettem korabban.. Persze, minek. . .Azota se volt a debutalbumrol egy otsoros kritika se. . .
(A silverchair fantasztikus harmas lemeze detto, Caroline's Spine detto)
A masodik VAST lemez most jelent meg,a www.metal-is.com on van egy korrekt kritika.