Keresés

Részletes keresés

Gyalogakác Creative Commons License 2009.05.08 0 0 2103
Feri is nagy pecás.Gyuri meg a Körös parton lakik,de azzal a büdös motorral rongálja a környezetet.:o))Én is motoros vagyok-voltam,de  sok halottat láttam és nem motorozok .
Előzmény: endrebá (2102)
endrebá Creative Commons License 2009.05.08 0 0 2102
Szép széles a határ... ahogy a képen látszik.
Azt hiszem, jól megértenéd magad a fiammal meg az öcsémmel horgászásból kifolyólag. Én gyerekkoromban egy szörnyű traumát éltem át, a haverom fogta ki háromnegyed óra horgászkodás után azt a gyönyörű hatalmas (majdnem nyolccentis!) naphalat a malomárokból, amit én akartam...
Belevágtam a vadiúj zsebpecát a vízbe, és azóta se szeretem a horgászást...
Előzmény: Gyalogakác (2101)
Gyalogakác Creative Commons License 2009.05.08 0 0 2101

Endrebának!

Ha van idő,akkor nagyon jó ,ha leszeded a fodros leveleket és elégeted,vagy kukába vele.Ősszel még azt is meg lehet csinálni,hogy nem csak a fát mossuk le,hanem rézzel az egész ültetvény alját lefújjuk.(lombfertőtlenítés,de előtte be is dolgozhatjuk és akkor a kint maradtak miatt csinálunk permetezést.

No még annyit,hogy én is otthonülős fajta kezdek lenni ahogy vénülök,de ha pecázásról van szó,akkor úgy kipattanok az ágyból,hogy na....és milyen érdekes,hogy nem fáradok el a vízparton sose.Hogyx lehet ez,itthon meg olyan jókad durmolok déltájt....Most virágzik az akác és az erdőnél lakunk.:o)

Gyalogakác Creative Commons License 2009.05.08 0 0 2100

Monilia:Teldor 500 SC,Folicur Solo,Topas 100 EC,Chorus 50 WG

cSERESZNYELÉGY,MOLYOK,TETŰ:kARATE zEON 5 cs,Actara 25 WG,Bi 58(ha még gyártják,de a Danadim is ugyanaz,de nem tudom,hogy forgalmazzák-e.Tetű ewllen megpróbálhatod a csalánlét is:jó erős csalánt áztass vizbe néhány napig és nem a mérget eszitek majd meg+ szinte lombtrágyaként is használ,mert kimosódik a tetűölőn kívűl rengeteg ,,kaja" is a csalánból.

Tafrina:Score 250 EC, Atemi C

Remélem segítettem,de ha megakadsz,csak írj kertész papamacinak:DDD!

Előzmény: Törölt nick (2063)
endrebá Creative Commons License 2009.05.08 0 0 2099
Te Freddy, én amikor próbálkoztam "fődműjjeléssel", az eke a kopott orr- rész miatt nem ment a földbe. Én kiflexeltem a kopott orrrészt, és egy Trabant hátsó rugónak egy darabját hegesztettem be a helyére. Nagyon dícsérte a nagybátyám a konstrukciót kipróbálás után...

Illusztrácijá :
tanács

Ide azt a féderdarabot (az anyagja miatt) és kb. ekkorát..
endrebá Creative Commons License 2009.05.08 0 0 2098
Arra a szentháromságra gondolsz, ami a férfiak gondolkozásán keresztül a világot mozgatja...?
A nagy három "P" : Pénz, Pia,.....Nő....?

AMD ügyben : úgy látszik nemcsak az "Automata Módosított Deszantfegyver" kifejezésnek a rövidítése az AMD...
Előzmény: Gyöször (2097)
Gyöször Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2097
Eddig masszívan azt hittem, hogy az AMD csak számítógép processzorokat gyárt, most kiderül, hogy puskát is? Végülis P betűs mindkettő. Sőt tudok egy 3adik P betűs dolgot is, de azt biztos nem ők találták fel :D
Előzmény: endrebá (2093)
endrebá Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2096
K A T T .....
Előzmény: Zemiator (2095)
Zemiator Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2095

Én is otthonülős típus vagyok, sőtt talán nagyon is, de Veletek MTZ-vel még a

világ végére is !!!:-)))

Na erre azért alszunk egyet ! Jó éjt ! / Én azért elszoktam köszönni,ha van rá

időm a kidobás előtt !/

Előzmény: endrebá (2091)
endrebá Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2094
A baráti társaság pozitív hatása...
Előzmény: Törölt nick (2089)
endrebá Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2093
Miarosseb az az "amcsi AMD"...?
Gyártanak azok is licenszgyártmányt, ha a Spektrumnak hinni lehet, de nem AMD- t...
Előzmény: Zemiator (2092)
Zemiator Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2092

Amit az "Amcsi AMD"-ről hiszel annak a negyede sem igaz !!! Nézz csak utánna!!!

A Német kolléga a sorozatgyártás technolőgiájában segített ! Nem?

Előzmény: Törölt nick (2087)
endrebá Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2091
Nesze..a nagy technikázás közben lehervadt az olvasóközönség...

Zemibá...te mennél Hollandiába? Én vénségemre otthonülősebb lettem...
Előzmény: Törölt nick (2089)
endrebá Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2090
Akkor próbálok még valamit küldeni neked...

Az AK–47 több külföldi fegyvernél használt technológiát ötvöz. Gázelvételi rendszere és a gázdugattyú kialakítása a Sturmgewehr 44-től (más típusjelzéssel MP44) származik. Zárszerkezetéhez alapul az M1 Garand, az elsütőszerkezethez (tűzbiztosító, kakaskésleltető) a John Browning tervezte Remington Model 8 karabély szolgált alapul. A fegyver külsőleg a Sturmgewehr 44-re hasonlít (annak zárszerkezete azonban más, billenő retesztestes, ami az FN FAL-ban köszön vissza). Kalasnyikov érdeme az egyszerű szerkezeti kialakítás és az olcsó tömeggyártás igényeinek megfelelő gyártástechnológia (erre pedig Szudajev PPSZ–43 géppisztolyánál alkalmazott gyártási eljárások – például sajtolt lemezszerkezet alkalmazása – voltak jelentős hatással).
Forrás: wikipedia

(...hihihi...lopni is tudok...mer ezt nem én írtam, csak kipróbáltam egy technikát...)
Előzmény: Törölt nick (2087)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2089
Na léptem...a holnapi visz lát! (Mi a fa.z van velem .....nem is szoktam köszönni)
Zemiator Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2088

Természetesen, még a kalapot is bevállalom !

Mindjárt a csajos téma is meg lenne oldva ! FREDDY imádja a nővérkéket !

Az éjszakásokat meg főleg !!!:-)))

Előzmény: Gyalogakác (2084)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2087
No.... akkor érezd magad kellőképpen hátba veregetve ! :-) Jó pár dolgot olvastam, amit nem tudtam eddig !Pl:-hogy Kalasnyikov nem is egyedül találta ki ezt a csúzlit,mert hogy véletlenül 1 Német kolléga is besegített neki .Vagyis nem véletlenül olyan jók! (De mondhat bárki -bármit az Amcsi AMD-k százszor jobbak,és megbízhatóbbak) Te még nem szántottál !? A föld nem dobja ki a tompa élű ekét,viszont nehezen veszi be ! És az éles ekevas a földet nem tolja maga előtt,hanem vágja,és ezáltal a traktor- nak is valamival könnyebb dolga van.
Előzmény: endrebá (2083)
endrebá Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2086
Ha leszedegetem a hibás/összegyürmölt leveleket a fákról, és bevágom a kukába - segítek a nyári dögmelegnek?
Ha így van az évfolyamtársakkal, akkor Gyöszört kell kapacitálnunk a libasütős tábortűzre...
Gyalogakác Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2085

Gyerekek!

Most nézem,hogy az index órája 2 órát késik.Most 22:11 van.

Gyalogakác Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2084

No a kutya meg a macsek...most értem ide.Úgy látszik én vagyok az éjszakás nővér.

Én-ha rám is gondoltál Zemi,akkor köszönöm a meghívást.Sajna nem műxik a dolog,mert június végéig vizsgaidőszak,utána meg kapazin éjjel-nappal.:o((

Ferikém holnap megnézem,hogy én milyen vegyszereket használok és még nézek neked és megírom.

Gyurinak meg olyan évfolyamtársai vannak-nénik-,hogy azon csodálkozok,hogy a tandíjat még nem emelték fel a vizuális élményért.Meg van egy olyan informatika tanár,hogy a pad alatt pusztultunk el egész oktatáson,amíg Gyurival egy padban és egy fősulin voltunk a 3 félév alatt.Emlékszel Apa???:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Endrebá!

Tifelétek párásabb,csapadékosabb az időjárás,mint itt,főleg meg Gyuriéknál,de most majd jön a meleg nyár és kitakarítja a tafrinát a barackosból.

endrebá Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2083
Ha életlen, kidobja a föld az ekét?

A link most jó, olvasgassál...aztán nyugodtan dícsérgessél meg.
Előzmény: Törölt nick (2073)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2082
Köszi szépen ,akkor most olvasgatok kicsit..... (Na....összejött már neki :-)))
Előzmény: endrebá (2081)
endrebá Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2081
...aztahétoltári herrgott szentatyamárija...

Freddykének azértis...
Előzmény: endrebá (2076)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2080
Mert A próbálás, még itthon sincs ingyér !!!
Előzmény: Törölt nick (2078)
endrebá Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2079
Csabinak a libák passzolnak, nekem a fa, neked meg maximum a bor...Gyöször, neked vannak csoporttársnőid - jól emléxem?
(...bár neked meg a DR/CR páros a specialitásod...)

Szóljak a "csajmenedzser" haveromnak az utca végébül...?
Előzmény: Törölt nick (2072)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2078
Hát... csak annak a sok próbálgatásnak az ára !!! :-( Vagy te fizetnéd!?? :-)))
Előzmény: Zemiator (2077)
Zemiator Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2077

Hollandiába lesz a show öreg !  Ott meg a csajok a kirakatban várnak ! Mint egy

cipőboltban !! Bemész felpróbálsz egyet , érzed hogy nagy ,választasz egyel kisebb

méretet ! Egész addig amig jő nem lesz !! :-))) 

Na mi hiányzik még ?

Előzmény: Törölt nick (2072)
endrebá Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2076
No- megállj csak...
ennek működni kell.

Nem néztem meg, és kétszer volt az elején a " http// "
Előzmény: Törölt nick (2070)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2075
Hogy hogy ki.....!???? HÁT ÉÉÉÉÉÉÉÉN......wazze!!! :-))))
Előzmény: Zemiator (2074)
Zemiator Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2074

Az utcánkban az ismerősnek MTZ-je van, de vele meg nem szoktam találkozni a

kocsmában ! Most akkor ki a rendes ember ?

Előzmény: Törölt nick (2071)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!