Feri is nagy pecás.Gyuri meg a Körös parton lakik,de azzal a büdös motorral rongálja a környezetet.:o))Én is motoros vagyok-voltam,de sok halottat láttam és nem motorozok .
Szép széles a határ... ahogy a képen látszik. Azt hiszem, jól megértenéd magad a fiammal meg az öcsémmel horgászásból kifolyólag. Én gyerekkoromban egy szörnyű traumát éltem át, a haverom fogta ki háromnegyed óra horgászkodás után azt a gyönyörű hatalmas (majdnem nyolccentis!) naphalat a malomárokból, amit én akartam... Belevágtam a vadiúj zsebpecát a vízbe, és azóta se szeretem a horgászást...
Ha van idő,akkor nagyon jó ,ha leszeded a fodros leveleket és elégeted,vagy kukába vele.Ősszel még azt is meg lehet csinálni,hogy nem csak a fát mossuk le,hanem rézzel az egész ültetvény alját lefújjuk.(lombfertőtlenítés,de előtte be is dolgozhatjuk és akkor a kint maradtak miatt csinálunk permetezést.
No még annyit,hogy én is otthonülős fajta kezdek lenni ahogy vénülök,de ha pecázásról van szó,akkor úgy kipattanok az ágyból,hogy na....és milyen érdekes,hogy nem fáradok el a vízparton sose.Hogyx lehet ez,itthon meg olyan jókad durmolok déltájt....Most virágzik az akác és az erdőnél lakunk.:o)
Monilia:Teldor 500 SC,Folicur Solo,Topas 100 EC,Chorus 50 WG
cSERESZNYELÉGY,MOLYOK,TETŰ:kARATE zEON 5 cs,Actara 25 WG,Bi 58(ha még gyártják,de a Danadim is ugyanaz,de nem tudom,hogy forgalmazzák-e.Tetű ewllen megpróbálhatod a csalánlét is:jó erős csalánt áztass vizbe néhány napig és nem a mérget eszitek majd meg+ szinte lombtrágyaként is használ,mert kimosódik a tetűölőn kívűl rengeteg ,,kaja" is a csalánból.
Tafrina:Score 250 EC, Atemi C
Remélem segítettem,de ha megakadsz,csak írj kertész papamacinak:DDD!
Te Freddy, én amikor próbálkoztam "fődműjjeléssel", az eke a kopott orr- rész miatt nem ment a földbe. Én kiflexeltem a kopott orrrészt, és egy Trabant hátsó rugónak egy darabját hegesztettem be a helyére. Nagyon dícsérte a nagybátyám a konstrukciót kipróbálás után...
Illusztrácijá :
Ide azt a féderdarabot (az anyagja miatt) és kb. ekkorát..
Eddig masszívan azt hittem, hogy az AMD csak számítógép processzorokat gyárt, most kiderül, hogy puskát is? Végülis P betűs mindkettő. Sőt tudok egy 3adik P betűs dolgot is, de azt biztos nem ők találták fel :D
Az AK–47 több külföldi fegyvernél használt technológiát ötvöz. Gázelvételi rendszere és a gázdugattyú kialakítása a Sturmgewehr 44-től (más típusjelzéssel MP44) származik. Zárszerkezetéhez alapul az M1 Garand, az elsütőszerkezethez (tűzbiztosító, kakaskésleltető) a John Browning tervezte Remington Model 8 karabély szolgált alapul. A fegyver külsőleg a Sturmgewehr 44-re hasonlít (annak zárszerkezete azonban más, billenő retesztestes, ami az FN FAL-ban köszön vissza). Kalasnyikov érdeme az egyszerű szerkezeti kialakítás és az olcsó tömeggyártás igényeinek megfelelő gyártástechnológia (erre pedig Szudajev PPSZ–43 géppisztolyánál alkalmazott gyártási eljárások – például sajtolt lemezszerkezet alkalmazása – voltak jelentős hatással). Forrás: wikipedia
(...hihihi...lopni is tudok...mer ezt nem én írtam, csak kipróbáltam egy technikát...)
No.... akkor érezd magad kellőképpen hátba veregetve ! :-) Jó pár dolgot olvastam, amit nem tudtam eddig !Pl:-hogy Kalasnyikov nem is egyedül találta ki ezt a csúzlit,mert hogy véletlenül 1 Német kolléga is besegített neki .Vagyis nem véletlenül olyan jók! (De mondhat bárki -bármit az Amcsi AMD-k százszor jobbak,és megbízhatóbbak) Te még nem szántottál !? A föld nem dobja ki a tompa élű ekét,viszont nehezen veszi be ! És az éles ekevas a földet nem tolja maga előtt,hanem vágja,és ezáltal a traktor- nak is valamival könnyebb dolga van.
Ha leszedegetem a hibás/összegyürmölt leveleket a fákról, és bevágom a kukába - segítek a nyári dögmelegnek? Ha így van az évfolyamtársakkal, akkor Gyöszört kell kapacitálnunk a libasütős tábortűzre...
No a kutya meg a macsek...most értem ide.Úgy látszik én vagyok az éjszakás nővér.
Én-ha rám is gondoltál Zemi,akkor köszönöm a meghívást.Sajna nem műxik a dolog,mert június végéig vizsgaidőszak,utána meg kapazin éjjel-nappal.:o((
Ferikém holnap megnézem,hogy én milyen vegyszereket használok és még nézek neked és megírom.
Gyurinak meg olyan évfolyamtársai vannak-nénik-,hogy azon csodálkozok,hogy a tandíjat még nem emelték fel a vizuális élményért.Meg van egy olyan informatika tanár,hogy a pad alatt pusztultunk el egész oktatáson,amíg Gyurival egy padban és egy fősulin voltunk a 3 félév alatt.Emlékszel Apa???:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Endrebá!
Tifelétek párásabb,csapadékosabb az időjárás,mint itt,főleg meg Gyuriéknál,de most majd jön a meleg nyár és kitakarítja a tafrinát a barackosból.
Csabinak a libák passzolnak, nekem a fa, neked meg maximum a bor...Gyöször, neked vannak csoporttársnőid - jól emléxem? (...bár neked meg a DR/CR páros a specialitásod...)
Szóljak a "csajmenedzser" haveromnak az utca végébül...?