Megnéztem az E Promot, háááttt....
Ez egy-az-egyben Voy-utánzat, már a promoban is van vetközős jelent, meg egy alig-ruhás valami idegen lény [7of9 utód? :)]...
"Remélem az V.sorozat pilotfilmje nem azzal indul hogy az épppen kifejlesztett transwarp hajtóművet tesztelgeti lelkesen Archer kapitány és lelkes kis csapata. "
Az excelsior hajóosztály lett volna az első olyan hajó amely képes lett volna elérni a Warp 10-et.A föderáció tudósai akkor még azt hitték hogy képesek müködő Transwarp hajtóművet késziteni.Ugy tudom hogy az Enterprise B is egy ilyen hajtóművel felszerelt hajó lett volna de nem sikerült kifejleszteni a megbizható hajtóművet.Az Excelsioron mindenképpen kisérleti hajtómű kellett hogy legyen,melynek kudarca után norm.hajtómüvel látták el az Excelsiort magát ill.a többi Excelsior osztályú hajót.Jelenleg a föderációnak még nincs működő transwarp hajtóműve.Remélem az V.sorozat pilotfilmje nem azzal indul hogy az épppen kifejlesztett transwarp hajtóművet tesztelgeti lelkesen Archer kapitány és lelkes kis csapata.
Jaj egy kérdés, tudom, hogy már mindenki tudja, de én még nem, úgyhogy ha valaki lenne szíves és válaszolna:
Szal hétvégén láttam a Star Trek 3-at, amiben keresik MR.Spock-ot. Szal a kérdés a következö az Excelsior-ban mi a fene az a TRANS-WARP???? Tudtommal olyan nincs a föderációnak. Már sokszor láttam a filmet, de csak most tünt fel valahogy a dolog.
Biztos vagy benne???? Mintha a 7. évadban már pöttyök lettek volna, de lehet, hogy csak a szemem káprázott, és azt láttam, amit akartam, és nem ami ott volt :o)))
Mindegy nem lényeg, attól még hadnagy marad akár pötty, akár lap. :)
Tud valaki valamit a BRIDGE KOMMANDER nevü számitógépes gaméről,mikor jelenik meg mert már nagyon várom.EXCELSIOR ship class RULEZ!!!!!! A gamestartban olvastam hogy lesz Borg Assimilator nevű olvaszunk be mindenkit mint állat game,végre lenyomhatom a Sector 001-et.
Shmith82 nek üzenném hogy hamár meg akarja borgolni hetest próbáljon szakzsargont használni,pl:szeretnék irreverzibilis kémiai folyamatokat elinditani hetes jelenleg még inaktiv de nagy valószinüséggel funkcionáló ivaros szaporodásra alkalmas szerveiben melynek következtében sok sok millió nanoszondám ostromolná adaptálódni képtelen petemátrixát.
Azt hiszem hogy ennek az életkorhoz is van köze,hiszen Harry még csak 22 éves volt amikor átkerültek a Delta kvadránsba.Na persze azóta eltelt pár év,és biztosan bevágódhatott a kapitánynál a pedantériájával.Emlékszem az egyik részben az elsőtiszt másodpercre pontosan meg tudta mondani hogy mikor jelentkezik be Harry a bolygóról mivel tudta hogy az előirásszerű bejelentkezést pontosan be fogja tartani."Ez a mi Harrynk"