AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Meg csak az kellett volna :) Eleg ennyi "fem torok" a lemezen :) Ne legyunk mar napellenzosek. Nekem teccik a Kiss meg a Led Zeppelin tribute lemez is pont azert mer valtozatos, nem CSAK metalharcosok jatszanak rajta.
Erről az Iommi albumról maximum három dal érdekel - Ozzy, Anselmo, Peter Steele - nem hiszem, hogy szaladok majd a boltba.
Mit keres itt Billy Idol, Dave Grohl, meg az a Smashing pofa. Egyik sem tud énekelni. Rollins sem, de az legalább fazon.
Iommi is miért nem hívta inkább Halfordot vagy az Iced Earth-ből Matt Barlow-t meg a Nevermore-ból Warrel Dane-t? Ezek tényleg énekesek.
Szeptemberi Hammerben remélem lesz Halford interjú! Kazetta is lesz az újság mellé?
Astbury lemezt hallottam ... sajnos ... a Cult még mindig alap, de már azt a Holy Barbarians sem kellett volna eroltetni ... a Natural Born Guerilla meg nem véletlenül pihent majd másfél évig a kiadónál ...
Az új dal meg ... hát nem tudom, vagy én változtam sokat, vagy ... sajnos a hányinger kerülgetett, ez lett a Cultból? Köszi nem kérek belole ...
Nekem teccik ! nem nyalas, a cica es az autok is teccenek :),bar a film gyenge lehet. Bakeliten meg jobb hallgatni regi cultot :) csinaljanak mar uj lemezt !
No és milyen ez az Iommi lemez, hallotta már valaki? Az énekesek így papíron igen jók.
S ha már feltűnt köztük Ian Astbury, érdeklődöm, hogy nektek hogy tetszik ez a soundtrackes (Gone In 60 Seconds) új nótájuk? Ja, és a szólólemezét (Astbury) hallotta valaki? Érdekelne. Mostanában folyvást régi Cult lemezeket hallgatok, annyira jók.
nem keverem, az 1személyest arra értem, hogy az utsó demójuk zenei, szövegi, éneki stb. részét mind az énekes srác írta meg, a demó feljátszásában közreműködtek mások, de érdemileg az ő munkája volt. legalábbis ezt mesélgette annak idején. nem vonom kétségbe, lehetséges.
"Laughing Man (In The Devil Mask)": Henry Rollins (Vocals), Terry Phillips (Bass), Jimmy Copley (Drums)
"Time Is Mine": Phil Anselmo (Pantera, Vocals), Laurence Cottle (Bass), Matt Cameron (Ex-Soundgarden, Drums)
"Black Oblivion": Billy Corgan (Smashing Pumpkins, Vocals, Bass & Additional Guitar), Kenny Aronoff (Drums)
"Goodbye Lament": Dave Grohl (Foo Fighters, Vocals & Drums), Laurence Cottle (Bass), Brian May (Ex-Queen, Additional Guitar)
"Into The Night": Billy Idol (Vocals), Ben Shepherd (Ex-Soundgarden, Bass), Matt Cameron (Drums)
"Flame On": Ian Astbury (The Cult, Vocals), Laurence Cottle (Bass), Matt Cameron (Drums), Brian May (Additional Guitar)
"Meat": Skin (Skunk Anansie, Vocals), Bob Marlette (Bass), John Tempesta (Rob Zombie, Drums), Ace (Additional Guitar)
"Just Say No": Pete Steele (Type 0 Negative, Vocals & Bass), Laurence Cottle (Bass), Matt Cameron (Drums)
"Patterns": Serj Tankian (System Of A Down, Vocals), Laurence Cottle (Bass), Jimmy Copley (Drums)
"Who`s Fooling Who": Ozzy Osbourne (Vocals), Bill Ward (Black Sabbath, Drums)
Apocalyptica: Until It Sleeps
Halford: Resurection
Halford: The One You Love To Hate
Halford: Twist
Black Sabbath: Heaven And Hell (feat. Rob Halford)
Black Sabbath: Neon Knights (feat. Rob Halford)
Vanize: The Final Breath
Vanize: Break Down The Walls
Accept: Breaker
Accept: Burning
Children Of Bodom: In The Shadows
Mood: Lonely Is The World (BS cover)
Lacuna Coil: The Secret
Backyard Babies: Let's Go To Hell
Crematory: Take
Crematory: Act Seven
Dark Moor: Dragon Into The Fire
StormHammer: Prisoner