Az első 5 eleve nem játszik. Ilyen ütemben, mint a felvételeken is, csak a kisebbeket tudják indítani, kb. mint a Grad-nál.
Az utolsó kettő jöhet számításba.
Itt tisztán látszott, hogy a kocsik a helyükön voltak többségben, de a tetejük benyomódott. A demón, amit beraktam, még azt is meg tudod nézni, melyik lökéshullám lehet a felelős ezért.
Az utolsó két rakéta biztos, hogy beleáll a betonba, és krátert csinál. De ha lelövik őket a levegőben, azokból nem sok marad. A darabjai szétszóródnak mindenfelé, nem egy helyre hullik. És ilyen mértékű tüzet sem okoznak.
Ez van. Itt inkább az a szomrú, hogy a fősodratún copy-paste vonult végig a hír. És még csak egy egyszerű kérdést sem tett fel senki. pl. hogy milyen jdam bombákat használ a hadsereg...
:) hát, igen... lekapcsolták az áramot, de mindenki mobilozik, az imént betett képeken is. Az oké, hogy a kórházban fel tudják tölteni és videóznak, fel is töltik a netre, stb.
Vajon az adótornyok is működnek, vagy azok külön tápon vannak? A hamasz egész biztosan, hiszen nem menne a lehallgatásuk.:)
Ennek ellenére azt mondtad, Izrael a támadás előtt elüldözte a civil lakosságot. Nem pedig felszólította őket a távozásra, hogy ne essen bajuk. Tehát azt akartad, hogy Izrael ne üldözze el őket. És mivel biztos, hogy támadnak, te pedig nem akartad, hogy a civilek elmenjenek onnét... a logikus következtetést rád bízom, bár tudom, a saját szavaidat se érted, illetve azt se tudod, mit beszéltél korábban összevissza.
Egyelőre még nem tértem magamhoz abból hogy bár rámfogtad hogy én emberek halálát szeretném engem tiltottak el és nem téged basztak ki innét úgy hogy taknyodon csúszol miskolcig.
Pár órával korábban Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő közösségimédia-csapatnak egyik tagja, Hananja Naftali az X-en arról posztolt, hogy: „Az izraeli légierő csapást mért a Hamász terrorista bázisára egy gázai kórházban.” De ahogy nőttek a halálos áldozatok, gyorsan törölte a bejegyzését. Naftali később azt mondta, hogy „tévedésből” osztotta meg a Reuters jelentését, ami szerint Izrael áll a támadás mögött, de a hírügynökség nem írt olyasmit, hogy a Hamász támaszpontját érte csapás.