AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
VAST: most mar nyomjak az uj klipjuket, nem tetszik ez is tele van special FXel orias pok elkapja az enekest meg ien marhasagok :) olyan egyszerubb rockzene lett kevesebb samlerrel. a Flashes homepageük viszont szép lett érdemes megnezni.
tzár stílusosan kivárta a 3000. sorszámot, hehh. amúgy layout szempontjából tényleg jobb a wanted, de minek? :-) annyira nem fog meg az a zene, amirôl írnak benne, marad 10%, viszont para kovácsnak vannak jó megmozdulásai...
Nevermore interjú októberben lesz, vszleg Alice Cooper is.
Címlap hamarosan érkezik, remélhetőleg.
Logó marad piros és továbbra is legfelül lesz :-)
Manson meg ne fájjon már annyira!
Tőlem be is tiltathatod a Wantedot, nem fogok a kardomba dőlni. De akkor sem fogod megmagyarázni nekem, hogy jó, ha a feliratuk a címlap közepén van. Eredeti? - lehet, praktikus? feltűnő? - nagyon NEM!
Supertzar! Címlapkép nem lesz? Kíváncsian várom!
VAST-ot en is emlegettem korabban.. Persze, minek. . .Azota se volt a debutalbumrol egy otsoros kritika se. . .
(A silverchair fantasztikus harmas lemeze detto, Caroline's Spine detto)
A masodik VAST lemez most jelent meg,a www.metal-is.com on van egy korrekt kritika.
cornelius pedig nekem tetszett SO'C hangja (nincs ugyan semmim tőle), de nem kéne ennyit cinkelni. baszogasd inkább a Manowart ;-)))
wice szerintem az újság címe legyen a hátlapon a jobb alsó sarokban, hogy gondoljunk a RtoL nyelvű olvasókra és az egyéni íz diszkrét bájára...
supertzar kevesebb lesz a piros a logóban? pl. olyan igazi páncélfémszürke logó, szögecsekkel, esetleg a betűk alján folyhat a vérpiros is. a 20 fokos dőlésszög is maradhat, csak az előtérbe dőljön a szöveg, ne oldalra vagy hátra... :-)))
prowler bizony, hulye wanted, egyenieskednek itten, mikozben a kulfoldi pelda is bizonyitja, cimnek felul a helye, nem masutt. tiltsuk be, abbol baj nem lehet.
vast mikor lesz a hammerban? egyáltalán volt már valaha? vagy csak azok a szerencsések tudnak róla, akik találomra megvették egy lemezboltban? esetleg a netrol szerzik információik jórészét? vagy csak én nem figyeltem? vagy ez nem is metal? :-)
Wantedben nem vagyok illetékes, talán ha kétszer vettem. Utoljára amikor Maiden volt benne. Meg Kerozin, ha jól emlékszem. Az egész újságot nem értem. Azt sem, hogy a cím miért a lap közepén van. Ha kirakják az újságosok, akkor nem is látszik a Wanted felirat. Ennél okosabbak is lehetnének. Én még külföldi magazinoknál is csak azt láttam, hogy felül van a felirat.
Nálad igen, másoknál meg nem. Ez van...:)
..egyébként a levelezési rovat amúgy is tele van anyázással, úgyhogy a Manson címlap már nem oszt, nem szoroz...:)
Majd lesz Gathering is szerintem, ne aggódj. Ideje is lenne mondjuk, mivel azt hiszem, hogy még egyáltalán nem is volt... halljátok ti ott? :)
(egyébként engem a címlapokban nem is igazán az szokott zavarni, hogy ki van rajta, hanem maga a fotó, speciel a patkányszorongatós Dave Mustaine az nagyon gázosrózsi volt, főleg, hogy az interjúban Dave nagyon hangoztatta ezt a megkomolyodásos-satöbbis dolgot, de ilyen volt jó pár, nem is tudom, melyik volt a kedvenc Hammer-címlapom, talán a télapós, mert az egy nagyon jó poén, vagy a 100. szám eleje, ez az egyszerű és elegáns izé... nemtom. Bár címlapilag számomra a Wanted ami igazából bejön, mondjuk az nem rockújság.)
A Gathering épp nem az a true metal, de Anneke nálam inkább való egy Metal Hammer címlapra, mint Manson.
Szerinted ebből a tartalomból a Manson a legjobb választás? Szerintem baromira nem. Csak a Levelek rovat lesz tele anyázással így.