Keresés

Részletes keresés

Feffo Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1204

De jó lenne, ha mi dönthetnénk, simán kiegyeztünk volna egy Keller - Curry cserében.

Előzmény: _Espada (1196)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1203

És 2 éve utána jött hozzánk Govens és Zolika

Most kifog !?

Előzmény: nForce (1202)
nForce Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1202

Abban reménykedni, hogy 2 éve is mélyen voltunk márciusban, eléggé veszett fejsze nyele. Idén 1 teljes hónappal előbb zárul a bajnokság. A 2 keret közti különbségekbe ne is menjünk bele.

Finoman szólva nagyon nem nézett ki jól a csapat ma este.

hali79 Creative Commons License 2021.03.03 0 1 1201

Kicsit lenyugodva,de még mindig nagyon dühösen..elöjött az optimista énem..szóval nyerjük meg minden meccsünket és akkor megvan az akapszakasz elsőség!!

Ez most nem reális a mai után ,de próbáljuk meg!!

Hajrá Falco!

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.03 -4 0 1200

Azok kapnak milliókat, akik hetente be tudnak vonzani 2-3 ezer embert az előadásra (nyilván most nem erre az időszakra gondolok). Akik kedvtelésből sportolnak ők erre nem alkalmasak, de nem is ez a lényeg nekik, hanem az egészségük megőrzése érdekében teszik (ahogy írtad). Persze ők is dönthettek volna úgy, hogy kosárlabdázók lesznek, de valószínű nem látták benne a sok milliót, vagyis nem volt jó a feltérképezésük ez ügyben. Mert, hogy nyilván képességük lett volna rá, ugye jól gondolom?

Előzmény: Withoutshadow (1193)
moldi56 Creative Commons License 2021.03.03 -1 0 1199

Figyelj Zizou! A sportszerütlen inkorrekt dolgokat soha nem szerettem,mindegy ki melyik oldalon áll.Amúgy régen hallottam rólad.Én meg most mentem nyugdíjba február 12.-én.

Előzmény: zizou0005 (1144)
falco Man Creative Commons License 2021.03.03 -1 0 1198

Erre próbáltam én is utalni Circonak, amit most Espada irt csak mas megfogalmazásban. Amit meg meg kell említeni, hogy messze mi vagyunk a legnagyobb vesztesei a fiatalszabálynak. 

Withoutshadow Creative Commons License 2021.03.03 -3 2 1197

Nem nálam dőlt el.

Ez már a realitás sajnos.

Ezt a minden meccsen 100%-ot nyújtó és maximális odaadással küzdő Szolnokot semmi esélye nincs legyőzni ennek a halvérű teszefosza  társaságnak.

Előzmény: Pick and Roll (1195)
_Espada Creative Commons License 2021.03.03 0 1 1196

Én nem kritizálok, megtettem azt az utolsó vereségünknél, ahogy ugyanebben a stílusban nyomtuk. A véleményem nem változott.

Kellert sem értem,miért erőltettük, 5.légiós nincs, olyan szinten rossz a szerkezetünk,hogy fájdalom nézni, ha ennyit tesz egy légiós kiesése.

Anderson nem tud védekezni,de klasszis támadó.

Keller nem tud túlzottan támadni,de valamennyire tud védekezni.

Hoztunk egy játékost,vele mást játsszunk,mint az előző évben.

Majd hoztunk egy olyan játékost,akinek akkor van szerepe, ha olyan játékot játszunk,mint tavaly, a bő kerettel.

A két stratégia abszolút nem kompatibilis, és biztos vagyok benne,nem Gasper döntött Kellerről.

Rengeteg olyan nyilatkozata volt rajta kívül álló okokról,itt feje felett döntöttek, a politika, beleszólnak mindenbe. (M.M főleg)

Nem akartuk erősödjön az ellenfél,de közben újra fel kell építeni valamit,mert annyira átláthatatlanná avanzsálódott.

A probléma,hogy ennek a csapatnak nagyon nem megy ha jól védekező csapattal találja szemben magát.

Valamelyik nap olvastam, Paks második legjobb ebben a kategóriában. Nem hiába futottunk fejünk után Pakson is,ott is a végén lett meg. 

Ezért is nehéz a Szolnok ellen majd,még egy teljes kerettel is. 3 negyeden át az Albát is 50 pont alatt tartották.

Sok a probléma,és nagyon szenvedni fogunk ellenük, meddig jutunk, a jó ég tudja.

Pick and Roll Creative Commons License 2021.03.03 -2 2 1195

Rendben, értjük, nálad már eldőlt a szezon.

Téged már nem érdekel a csapat.

Menj, pezsgőzz a szolnokiakkal.

Előzmény: Withoutshadow (1185)
falco Man Creative Commons License 2021.03.03 -1 2 1194

Bármikor, az értelmes parbeszedre mindig nyitott vagyok. :) 

Előzmény: Törölt nick (1191)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.03.03 -4 3 1193

Annyira de annyira sajnálom és együttérzek szegény gyerekekkel, hogy naponta 2 órát végig kell szenvedniük azt az edzésnek nevezett csúnyaságot.

Tudod, vannak emberek akik 8 óra munka után járnak le az edzőterembe vagy futnak, úsznak, kerékpároznak még napi 1-2 órát csak úgy kedvtelésből vagy az egészségük megőrzése érdekében.

És nem kapnak érte egy fillért sem, nemhogy milliókat...

Előzmény: Törölt nick (1189)
hali79 Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1192

A mai után én is nagyon el vagyok keseredve és sajnos nem is láttom wzt ahogy idegenben nyerünk(egyébként extrém rossz formával az általam elkönyvelt második hellyel is lehet gondunk..főleg ha a Deactól többel kapunk ki,mint amivel vertük őket..mert lehet ők már nem is vedzítenek..és akkor ..)

. De szerintem most értve az elkeseredésed kicsit túlzásba estél!

Előzmény: Withoutshadow (1187)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.03 0 2 1191

Korrekt, minőségi válasz volt, köszi.

Előzmény: falco Man (1188)
I am number 23 of Bulls Creative Commons License 2021.03.03 -7 0 1190

En úgy fogalmaznek, hogyha Anderson nem fog előre lépni arra a szintre amiért ide lett hozva, akkor nem nyerünk sem kupát, sem bajnokságot. "

Kupaban egyaltalan gondolkodtok? Gyuribacsinak tobb penze maradna ha el sem utaznatok..:))

Előzmény: falco Man (1188)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.03 -2 2 1189

Azért ilyen hülyeséget ne írjál már, mert a színész sem csak akkor dolgozik, amikor az előadás zajlik. Még akkor sem , ha a nézőt csakis az érdekli.

Előzmény: Withoutshadow (1187)
falco Man Creative Commons License 2021.03.03 -1 3 1188

Gondoltam ezt meg fogod kerdezni és meg akartam előzni azzal, hogy lentebb írtam meg várnék az egyéni értékeléssel. De pár gondolatom megoszthatom, ha érdekel. Előre leszögezném, hogy 2 hónapos sérülés után egyébként felesleges nagy dolgokat várni bárkitől is ilyen rövid ido alatt, főleg egy ilyen szezonban. Később leszünk okosabbak.

Ugyanakkor azt én sem értem egész szezonban szinte, hogy egy top 8-as jatekos a Bundesligában pontokban és golpasszokban, hogy lehet ennyire elveszett ebben a magyar mezőnyben. Ha vissza emlékszel a Gottingennel teljes meghökkenés volt, hogy egy ilyén ‘gyenge’ csapatba igazolt és miért nem egy magasabban jegyzett csapatba. Gasper amikor leigazoltuk azt nyilatkozta, hogy Curryt és Hookert sikerült vele pótolni egy személyben, annyira kiemelkedő lesz. Na ehhez képest a BL-ben tényleg extra volt, de az ugye négy meccs és a bajnokságban is voltak extra meccsei, de nem volt konstans top szint. Serulesek persze ebben közrejátszottak, de valahogy nekem sem kerek a sztori.

Alapbol azt nem ertem, hogyha kimondva arra hoztuk, hogy vezesse a csapatot akkor miért nem adjuk a kezébe a labdát, hogy vezesse ? Mert most olyan érzésem van, hogy próbálunk egy tavalyihoz hasonló védekezőBB játékot játszani KelleR erkezese óta, amiben egyenlően osztjuk el a labdákat, csak ebben én Andersonnak nem látom úgy igazából a helyét. Mintha probalnal egyszerre futni és feküdni aztan nagy esés lesz a vége, kb ez az érzésem. Vagy tavaly volt egy erősen kifutott szezonja, de megsem olyan szintű játékos, mint amit vártunk.

Aki a Bundesligában hozott 30 pluszos meccseket, háromszor volt forduló MVP, 16 pont körül átlagolt jóval magasabb szinten, az nem lehet egy NB1-Ben ennyire passzív. Vagy Gasper használja borzasztóan és nem talalta meg a szerepet, ötletem sincs.

En úgy fogalmaznek, hogyha Anderson nem fog előre lépni arra a szintre amiért ide lett hozva, akkor nem nyerünk sem kupát, sem bajnokságot. Ezekutan pedig el lehet gondolkozni, hogy mekkora kapufa volt Keller-Searcy csere és, hogy meg Mindig fontosabb 4-5 klasszis légiós és kiegészítő magyar játékosok, mint 4 válogatott gyengébb legiosokkal. Ahogy azon is, hogy nem minden magas polcról hozott, jól csengő nevű sztárlégiós fogja azt hozni a bajnokságban, amit várunk tőle. Volt erre már sok példa, remelem nem Anderson lesz a következő. A szezon végén valaszt kapunk mindenre.

Előzmény: Törölt nick (1177)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.03.03 -4 4 1187

Jókor jött a pofon?????

Ha a soproni meg a kaposvári pofon nem térítette észhez ezeket a szegény hullafáradt, heti kétszer 25-30 percet dolgozó és ezért havi 2-3 millió forintot zsebrevágó fiatalembereket akkor szerinted ez majd igen?

Vedd ki a kezedet a biliből!

Előzmény: inyourface (1182)
I am number 23 of Bulls Creative Commons License 2021.03.03 -3 1 1186

2020. DECEMBER 30. 18:30 17. forduló Falco-Olaj 75-80

Előzmény: blackandyellow (1181)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.03.03 -3 2 1185

Lehet reménykedni de szerintem felesleges.

Ha egy eddig harmatgyenge Paks tükörsimán agyonver minket hazai pályán akkor mit várunk ettől a szezontól?

Bruinsmára ne fogjuk mert Barac ma duplán helyettesítette őt!

Nagyon sötéten látom a jövőt, ha a csapat idén nem nyer egyetlen egy aranyat sem és jövőre a klub nem tudja ingyen biztosítani a bérleteket azoknak akik ebben a 2 szezonban megvették akkor félek, hogy ezernél több nézőt nem fog tudni behozni a klub a meccsekre.

Mert velem együtt ostoba lenne az aki ezek után újra kidobna az ablakon 60 ezret azért, hogy 4 válogatottal a sorainkban a 25-ik ezüstéremért tapsikoljon 8 hónapon keresztül.

Köszi, de nekem ebből elég volt...

litván80 Creative Commons License 2021.03.03 -3 1 1184

Én a válogatott meccsek alatt is már jeleztem, hogy ezt a formát tarthatná. Akkor azért sokan kinevettek szombathelyről. Most már szerintem rebesgetik...😉😉😉

Előzmény: Nane72 (1180)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.03 -1 0 1183

Ez egy érdekes felvetés, amit én már hónapokkal ezelőtt megtettem Édesapámnak, amikor feltettem az ezzel kapcsolatos kérdésemet. Ez úgy szólt, hogy mit választana inkább (nyilván akkor még reménykedve abban, hogy lehetnek esetleg szurkolók, és neki , mint idősebb embernek sem lesz ebből kockázata):

Ha idegenben kellene kezdeni a döntőt - például a Szolnok ellen -, akkor inkább ne legyenek nézők, hogy nagyobb esélye legyen a csapatunknak, vagy legyenek, hogy végre tudjunk meccsre menni. Vagyis mi a fontosabb, a csapat nagyobb eséllyel bajnoki címe, vagy az egyéni érdek, hogy ott lehessünk végre és szurkolhassunk. Ő akkor ez utóbbit mondta nekem, hozzátéve, hogy van annyira önző, hogy a saját érdekének megfelelőt választaná. Csodálkoznék amúgy, ha egy ilyen kérdés nem osztaná meg a szurkolókat, és mindenki egyféleképpen gondolkodna ezt illetően.

Előzmény: zizou0005 (1179)
inyourface Creative Commons License 2021.03.03 -1 0 1182

Ott a pont. Én úgy gondolom jókor jött ez a fajta pofon. Persze a vírushelyzet miatt extra a terhelés stb. stb. Fel kell állni és menni kell előre. Gasper már bizonyított, le kell szegni a fejet, kielemezni a mait és a hétvégén visszavágni Debrecenben a kétkedőknek.

Előzmény: blackandyellow (1181)
blackandyellow Creative Commons License 2021.03.03 -2 2 1181

2 éve március közepén kaptunk ki itthon a Körmendtől... ennyi.

Aki akar szavazzon le, de ez lebegjen a szemek előtt!

Nane72 Creative Commons License 2021.03.03 -3 1 1180

Hàt èn ezt a mostani Keller Àkost nem cserélnèm el Pongòra!!

Előzmény: Withoutshadow (1149)
zizou0005 Creative Commons License 2021.03.03 0 4 1179

Most már abban kell reménykedni, hogy ez a bajnokság nézők nélkül menjen végig, mert szolnokon szurkolók előtt esélyünk sem lesz nyerni ... ha eljutunk addig.

CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.03 -1 1 1178

Dühös, csalódót és hitehagyott vagyok! Nem tudok mit írni! 1mp-ig sem vezettünk, halvérű és életlen ez a csapat! Nincs centerünk, és a Beni, Anderson visszatérésével csak gyengült! Ennyi juttot eszembe! Regényt írni meg nincs kedvem! Páli fordulat kell, hogy az olajat megcsípjük a döntőben(ha oda jutunk!), ők most nagyon egyben vannnak! Nyilván nem március elején kell toppon lenni, de ez ma nagyon kiábrándító volt, és ez nem az első...

Hajrá Falco...

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.03 0 1 1177

Andersonról szeretnélek kérdezni, és én ezt nem ironikusan teszem, de ezt úgyis tudod, csak tényleg kíváncsi lennék a véleményedre.

- Miért nem játszik ponterősebben? Ugyanis Hookerhez képest akkor jelentene előrelépést, ha dobna meccsenként 16-18 pontot, és még így csak éppenhogy előrelépés lenne, mivel a védekezése egyértelműen gyengébb. Arra nem lehet fogni, hogy itt mást kell játszania, mint a volt német csapatában, hiszen pont azért hoztuk - legalábbis nyáron ezt írtad -, hogy ponterősebbek legyünk irányító poszton. De ez eddig sajnos nem látható.

- Miért nem emel rá triplákat többször? Nem hinném, hogy tiltva van neki. Azt sem értem, hogy ha Gasper a pontok miatt igazolta őt, akkor miért nem serkenti arra, hogy vállaljon többet?

- Látsz esélyt arra, hogy a playoff-ra egy ponterős, és meccseket eldöntő Andersont fogunk látni, vagy neki a szerepe nem fog már változni?

Előzmény: falco Man (1174)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.03.03 0 2 1176

Szerintem semmi meglepő nem történt. Ebben a csapatban ez bármikor benne van. Vér, gerinc, karakter.... Ezeket idei csapatunk csak hírből ismeri. Innentől nyugodtan készülhetünk rájátszásra szerintem, szinte biztos hogy fix 2. Hely

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1175

Persze lehet bízni meg kell is, hogy amikor kell akkor leszünk csúcson, de akkor is kevesen vagyunk. Bejön 1 sérülés a fiatalokat nem használjuk +Lake sem annyira hasít, Anderson kérdéses fizikálisan bírja - e ez így azért nem acélos. Lehet nem volt lóvé 5-ik emberre, de akkor legalább kommunikálják le, hogy nincs és rizikózunk aztán akkor tudjuk mi a szitu és reménykedünk, hogy megússzuk sérülések nélkül .HAJRÁ FALCO! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!