Abban reménykedni, hogy 2 éve is mélyen voltunk márciusban, eléggé veszett fejsze nyele. Idén 1 teljes hónappal előbb zárul a bajnokság. A 2 keret közti különbségekbe ne is menjünk bele.
Finoman szólva nagyon nem nézett ki jól a csapat ma este.
Kicsit lenyugodva,de még mindig nagyon dühösen..elöjött az optimista énem..szóval nyerjük meg minden meccsünket és akkor megvan az akapszakasz elsőség!!
Azok kapnak milliókat, akik hetente be tudnak vonzani 2-3 ezer embert az előadásra (nyilván most nem erre az időszakra gondolok). Akik kedvtelésből sportolnak ők erre nem alkalmasak, de nem is ez a lényeg nekik, hanem az egészségük megőrzése érdekében teszik (ahogy írtad). Persze ők is dönthettek volna úgy, hogy kosárlabdázók lesznek, de valószínű nem látták benne a sok milliót, vagyis nem volt jó a feltérképezésük ez ügyben. Mert, hogy nyilván képességük lett volna rá, ugye jól gondolom?
Figyelj Zizou! A sportszerütlen inkorrekt dolgokat soha nem szerettem,mindegy ki melyik oldalon áll.Amúgy régen hallottam rólad.Én meg most mentem nyugdíjba február 12.-én.
Erre próbáltam én is utalni Circonak, amit most Espada irt csak mas megfogalmazásban. Amit meg meg kell említeni, hogy messze mi vagyunk a legnagyobb vesztesei a fiatalszabálynak.
Annyira de annyira sajnálom és együttérzek szegény gyerekekkel, hogy naponta 2 órát végig kell szenvedniük azt az edzésnek nevezett csúnyaságot.
Tudod, vannak emberek akik 8 óra munka után járnak le az edzőterembe vagy futnak, úsznak, kerékpároznak még napi 1-2 órát csak úgy kedvtelésből vagy az egészségük megőrzése érdekében.
És nem kapnak érte egy fillért sem, nemhogy milliókat...
A mai után én is nagyon el vagyok keseredve és sajnos nem is láttom wzt ahogy idegenben nyerünk(egyébként extrém rossz formával az általam elkönyvelt második hellyel is lehet gondunk..főleg ha a Deactól többel kapunk ki,mint amivel vertük őket..mert lehet ők már nem is vedzítenek..és akkor ..)
. De szerintem most értve az elkeseredésed kicsit túlzásba estél!
Gondoltam ezt meg fogod kerdezni és meg akartam előzni azzal, hogy lentebb írtam meg várnék az egyéni értékeléssel. De pár gondolatom megoszthatom, ha érdekel. Előre leszögezném, hogy 2 hónapos sérülés után egyébként felesleges nagy dolgokat várni bárkitől is ilyen rövid ido alatt, főleg egy ilyen szezonban. Később leszünk okosabbak.
Ugyanakkor azt én sem értem egész szezonban szinte, hogy egy top 8-as jatekos a Bundesligában pontokban és golpasszokban, hogy lehet ennyire elveszett ebben a magyar mezőnyben. Ha vissza emlékszel a Gottingennel teljes meghökkenés volt, hogy egy ilyén ‘gyenge’ csapatba igazolt és miért nem egy magasabban jegyzett csapatba. Gasper amikor leigazoltuk azt nyilatkozta, hogy Curryt és Hookert sikerült vele pótolni egy személyben, annyira kiemelkedő lesz. Na ehhez képest a BL-ben tényleg extra volt, de az ugye négy meccs és a bajnokságban is voltak extra meccsei, de nem volt konstans top szint. Serulesek persze ebben közrejátszottak, de valahogy nekem sem kerek a sztori.
Alapbol azt nem ertem, hogyha kimondva arra hoztuk, hogy vezesse a csapatot akkor miért nem adjuk a kezébe a labdát, hogy vezesse ? Mert most olyan érzésem van, hogy próbálunk egy tavalyihoz hasonló védekezőBB játékot játszani KelleR erkezese óta, amiben egyenlően osztjuk el a labdákat, csak ebben én Andersonnak nem látom úgy igazából a helyét. Mintha probalnal egyszerre futni és feküdni aztan nagy esés lesz a vége, kb ez az érzésem. Vagy tavaly volt egy erősen kifutott szezonja, de megsem olyan szintű játékos, mint amit vártunk.
Aki a Bundesligában hozott 30 pluszos meccseket, háromszor volt forduló MVP, 16 pont körül átlagolt jóval magasabb szinten, az nem lehet egy NB1-Ben ennyire passzív. Vagy Gasper használja borzasztóan és nem talalta meg a szerepet, ötletem sincs.
En úgy fogalmaznek, hogyha Anderson nem fog előre lépni arra a szintre amiért ide lett hozva, akkor nem nyerünk sem kupát, sem bajnokságot. Ezekutan pedig el lehet gondolkozni, hogy mekkora kapufa volt Keller-Searcy csere és, hogy meg Mindig fontosabb 4-5 klasszis légiós és kiegészítő magyar játékosok, mint 4 válogatott gyengébb legiosokkal. Ahogy azon is, hogy nem minden magas polcról hozott, jól csengő nevű sztárlégiós fogja azt hozni a bajnokságban, amit várunk tőle. Volt erre már sok példa, remelem nem Anderson lesz a következő. A szezon végén valaszt kapunk mindenre.
Ha a soproni meg a kaposvári pofon nem térítette észhez ezeket a szegény hullafáradt, heti kétszer 25-30 percet dolgozó és ezért havi 2-3 millió forintot zsebrevágó fiatalembereket akkor szerinted ez majd igen?
Ha egy eddig harmatgyenge Paks tükörsimán agyonver minket hazai pályán akkor mit várunk ettől a szezontól?
Bruinsmára ne fogjuk mert Barac ma duplán helyettesítette őt!
Nagyon sötéten látom a jövőt, ha a csapat idén nem nyer egyetlen egy aranyat sem és jövőre a klub nem tudja ingyen biztosítani a bérleteket azoknak akik ebben a 2 szezonban megvették akkor félek, hogy ezernél több nézőt nem fog tudni behozni a klub a meccsekre.
Mert velem együtt ostoba lenne az aki ezek után újra kidobna az ablakon 60 ezret azért, hogy 4 válogatottal a sorainkban a 25-ik ezüstéremért tapsikoljon 8 hónapon keresztül.
Én a válogatott meccsek alatt is már jeleztem, hogy ezt a formát tarthatná. Akkor azért sokan kinevettek szombathelyről. Most már szerintem rebesgetik...😉😉😉
Ez egy érdekes felvetés, amit én már hónapokkal ezelőtt megtettem Édesapámnak, amikor feltettem az ezzel kapcsolatos kérdésemet. Ez úgy szólt, hogy mit választana inkább (nyilván akkor még reménykedve abban, hogy lehetnek esetleg szurkolók, és neki , mint idősebb embernek sem lesz ebből kockázata):
Ha idegenben kellene kezdeni a döntőt - például a Szolnok ellen -, akkor inkább ne legyenek nézők, hogy nagyobb esélye legyen a csapatunknak, vagy legyenek, hogy végre tudjunk meccsre menni. Vagyis mi a fontosabb, a csapat nagyobb eséllyel bajnoki címe, vagy az egyéni érdek, hogy ott lehessünk végre és szurkolhassunk. Ő akkor ez utóbbit mondta nekem, hozzátéve, hogy van annyira önző, hogy a saját érdekének megfelelőt választaná. Csodálkoznék amúgy, ha egy ilyen kérdés nem osztaná meg a szurkolókat, és mindenki egyféleképpen gondolkodna ezt illetően.
Ott a pont. Én úgy gondolom jókor jött ez a fajta pofon. Persze a vírushelyzet miatt extra a terhelés stb. stb. Fel kell állni és menni kell előre. Gasper már bizonyított, le kell szegni a fejet, kielemezni a mait és a hétvégén visszavágni Debrecenben a kétkedőknek.
Most már abban kell reménykedni, hogy ez a bajnokság nézők nélkül menjen végig, mert szolnokon szurkolók előtt esélyünk sem lesz nyerni ... ha eljutunk addig.
Dühös, csalódót és hitehagyott vagyok! Nem tudok mit írni! 1mp-ig sem vezettünk, halvérű és életlen ez a csapat! Nincs centerünk, és a Beni, Anderson visszatérésével csak gyengült! Ennyi juttot eszembe! Regényt írni meg nincs kedvem! Páli fordulat kell, hogy az olajat megcsípjük a döntőben(ha oda jutunk!), ők most nagyon egyben vannnak! Nyilván nem március elején kell toppon lenni, de ez ma nagyon kiábrándító volt, és ez nem az első...
Andersonról szeretnélek kérdezni, és én ezt nem ironikusan teszem, de ezt úgyis tudod, csak tényleg kíváncsi lennék a véleményedre.
- Miért nem játszik ponterősebben? Ugyanis Hookerhez képest akkor jelentene előrelépést, ha dobna meccsenként 16-18 pontot, és még így csak éppenhogy előrelépés lenne, mivel a védekezése egyértelműen gyengébb. Arra nem lehet fogni, hogy itt mást kell játszania, mint a volt német csapatában, hiszen pont azért hoztuk - legalábbis nyáron ezt írtad -, hogy ponterősebbek legyünk irányító poszton. De ez eddig sajnos nem látható.
- Miért nem emel rá triplákat többször? Nem hinném, hogy tiltva van neki. Azt sem értem, hogy ha Gasper a pontok miatt igazolta őt, akkor miért nem serkenti arra, hogy vállaljon többet?
- Látsz esélyt arra, hogy a playoff-ra egy ponterős, és meccseket eldöntő Andersont fogunk látni, vagy neki a szerepe nem fog már változni?
Szerintem semmi meglepő nem történt. Ebben a csapatban ez bármikor benne van. Vér, gerinc, karakter.... Ezeket idei csapatunk csak hírből ismeri. Innentől nyugodtan készülhetünk rájátszásra szerintem, szinte biztos hogy fix 2. Hely
Persze lehet bízni meg kell is, hogy amikor kell akkor leszünk csúcson, de akkor is kevesen vagyunk. Bejön 1 sérülés a fiatalokat nem használjuk +Lake sem annyira hasít, Anderson kérdéses fizikálisan bírja - e ez így azért nem acélos. Lehet nem volt lóvé 5-ik emberre, de akkor legalább kommunikálják le, hogy nincs és rizikózunk aztán akkor tudjuk mi a szitu és reménykedünk, hogy megússzuk sérülések nélkül .HAJRÁ FALCO!