AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Azt a Moodot én írtam, vállalom.De amikor a Grand Canyonban játszottak például, pár tucat ember elott, annak valami hihetetlen varázsa volt...Tudom, hogy ez sokak számára nem túl szimpatikus gondolkodás, de én így gondolom.Valahogy az inetrjúkban is mások egy kicsit.Egyébként jó a Wombocosmic is, de az elso ketto volt az igazi.Legalábbis számomra.Remélem, senkit nem bántottam meg.
Most mit mondjak? Olvastam, hogy a Mood már elvesztette korábbi underground jellegét.
Ja, éjjel-nappal a zémegen, Szigeten nagyszínpadon a Therapy? után, tűzijáték alatt is aug. 20-án a Glow Burn Scream ment magnóról, Margitszigeten ott nyomták a haknit a Padödövel, ma este lesznek Lagzi Lajcsinál a Dáridoomban, Fred Durst meg már viszi őket turnéra az USA-ba.
Vannak emberek, akik két éve azon sírtak velünk, hogy a Mood miért kallódik, miért nem kap egy kicsit több támogatást, mert megérdemelnék, amikor most megkapták, akkor egyből pfujj szemét dögök lettek, na ez nekem kicsit furi.
Most nincs nálam kéznél möhöhö, így nem tudom, milyen címre írjak.Publikálnád a címed, vagy megkeresel e-mailben?Ugyanis hétvégén nem tudok gépközelbe kerülni.
Most akkor Cathedral vagy heavymetal.hu? :-)
Nem kaptam e-mailt, mert vszleg automatikusan az itt közölt emailre küldted, ami nem hozzám érkezik. Az enyém az, amit pár hozzászólással lejjebb megtalálsz illetve ami az újságban is szerepel. A helyedben arra írnék egyet, mert elképzelhető, hogy a másik eltűnt az irodai dzsumbujban.
Kedves supertzar!
Hajas vagyok a heavymetal.hu-ról.Ugye, megkaptad az e-mailem egy pár hete, amiben megkértelek, hogy említsétek meg a honalpunkat a szeptemberi számotokban?
Sokan keresik egy jó ideje az új Gatheringet.
Jelentem, a Hammer Zenebarlangba megjött végre, akárcsak az új Labyrinth, Deicide, Page&Black Crowes, Black Label Society (Zakk Wylde), Primordial digi, és más hasonló finomságok.
Akit érdekel, este küldhetek listát emailben.
Enyém: mhh@mail.matav.hu
_és?_ :)))
Tegnap még a Page Hamilton/Caspar Brötzman lemezt is végighallgattam, hol van ahoz képest a Today Is The Day? :)
Amugy a problémám mindössze : ez az új dal olyan mint egy Túrószmisz ballada amivel 1. Dunát lehet rekeszteni, 2. Az első pillanatoktól kezdve unom őket. Lehetőség(ek) : Tessék olyannak lenni mint a Love korszakban csak picit keményebben (dallamos lemez ugye) 2. Tessék továbbfejleszteni a '94-es lemezt (több gépet bele!!!) (ezen is voltak dallamok dögivel).
Jah szurka piszka se nem maradhat ki : Ne tessék már Therapy? lenni, és szarabbnál szarabb lemezeket csinálni a zseniális Babyteeth+Pleasure Death+Nurse után, majd az első jó probálkozást (Infernal Love) szanaszéjjel fikázni, mert nem volt annyira sikeres mint az elődje :))
Bocsi SOWHAT, de a Szigetes Therapy? nem volt több egy újjgyakorlatnál ... kijöttünk, fellépünk, eljátszuk, lemegyünk .... semmi olyan plusz nem volt benne mint az eddigi Therapy? koncertekben amiket láttam.Inkább mentem sörért, jah és Nausea elejéről lehagyni a lényeget ... NA DE KÉREM! :))
Szerintem Fred Durst azért hiányzik erről az Iommi lemezről :-)
A Billy Idolt én sem értem, RockIsDead Corgan már azt sem tudja, mit csináljon, Dave Grohl meg egyre gyanúsabb, a legutóbb 1985-ös DIO turnépólóban vigyorgott egy fotón.
Én egy Hetfiednek is tudtam volna örülni, Halfordnak is persze, Glenn Hughesnak mondjuk. Szerintem is inkább énekesek legyenek egy lemezen, mint aktuális sztárok, ismert nevek. Ez nem egy tribute album, hanem egy Iommi szólólemez.
Nem ide tartozik, de van egy jó Mike Patton idézetem:
"Mike Bordinról egyetlen dolgot mondhatok: mivel csatlakozott a Kornhoz, nem bízhatsz meg benne többet. Egy csomó kápét fizetnek neki, hajrá. Megráztam a kezét (amikor találkoztunk), de soha, soha nem lennék képes elvállalni egy ilyen állást. Képtelen lennék a tükörbe nézni. Semmi gond a hatalmas színpadokon való zenéléssel, de jó zenét kell játszanod."
Faith No More újjalakulásról:
"Van esély, hogy újra játszani fognak, de én nem leszek a bandában. Én már túl vagyok ezen..."
Más.
Szeptemberi MHH-ban lesz Halford interjú, kazetta csak októberre várható. Tartalom majd később, kis türelem még...