AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Sajnos, a meghirdetett ajándék kazetta már elfogyott (nyilván oda kellett volna írni, hogy amíg a készlet tart), a 2000 Ft-os ár viszont kizárólag HMP-s postai megrendelésre vonatkozott.
Azért próbáljuk postán át olcsóbbá tenni a dolgokat, mert úgyis rárakódik vmennyi PKG.
Bocs, a kellemetlenség miatt.
ma voltam a szögedi hammeres lemezboltban, ahol kéne lenni állítólag az egész hmp-hr palettának, de a split cd ott sem volt rendeljetek a zenekaroktól...
t h e a r t o f d e t h r o n e m e n t
Egy Pesten dolgozó barátommal múlt héten megvetettem a Without Face/The Art of... split CD-t. /Ami egyébként tetszik./ Az MHH szerint ez 2000 Ft-ba kerül, és a július-augusztusi akció szerint ajándék kazi is jár hozzá.
Ehhez képest Ő 2500-at fizetett, és kazit sem adtak, mert az akció csak júliusra vonatkozott, meg amúgy is elfogyott. Hogy is van ez?
Visszatérve egy kicsit a MOOD-ra.Szerintem jók voltak a "vodka-narancs szigeten" is,de a csúcs,amit én láttam tőlük,az a Pecsa buláj vót márciusban.......akkorát léggitároztam....könny szökött a szemembe Gabi szavaitól az elején!Pedig józan vótam......
A szigetes bulira már nem emléxem annyira.....inkább az elejére........de itt is nagyot az Ibanez Air max-emmel..........
supertzar:mik lesznek az új MHH-ba?
Mikor lesz már nagyobb oldalszám?