AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
A Tilos ezentúl netes és kábelhálózatokon a 103.8-on
fogható rádió lesz (ha a frekvencia nem ez, igazítsatok ki, de erre emlékszem).
És tényleg kikerült az éterből az egyetlen bp-metal rádió, a GoreZone. Bár egyesek
véleménye szerint az utóbbi adások tükrében nem akkora veszteség, én mégis
kicsit keserédesen gondolok vissza a keddenkénti este 11 órákra és a sok zenekarra,
meg az újdonságokra, hát azért igazán kár.
Ja, a Gidó rádiója, bár magyar zenei adónak indul, erősen MIÉP kötődésű.
De ez kereskedelmi, és nem nonprofit rádió.
A Mária rádióról inkább nem is nyilatkozom. Boldogok a lelki szegények.
A probléma oka, hogy 12 kereskedelmi és 2 (!!!) nonprofit frekvencia van
Budapesten. Ez igazán nevetséges. Persze vannak sajátos kereskedelmi
adók (pl: Est FM (igazán király), Sláger (igazán szar, de mégis más)), de
12 azért kicsit túlzás. Sokkal inkább az amatőr rádiózást kéne támogatni,
de hát ugye a pénz.
Bár mindig nosztalgiával tölt el egy-két kalózrádió adása valamelyik ház padlásáról.
wice, a bronzbarna frizbibajnokról lehetne egy fotót kérni? legalább A5, feltétlenül színes, egész alakos, lehetoség szerint ruhátlan, de mindenképpen a legendás kockás ing nélkül.
MÁDÖL HELYETT WICE! MÁDÖL HELYETT WICE! MÁDÖL HELYETT WICE! MÁDÖL HELYETT WICE!
Fafara nem gondolom, hogy túlpontoztál volna. Csak van néhány album (pl. Samael: Eternity, OMC R.666, NiN Fragile, vagy a Christian Epidemic és Neck Sprain), amire 9-10 pontokat adtál, s nem hinném, hogy ez lenne a hammeros átlag. de a te pontozásod közelebb áll az én véleményemhez.
wice ez a kábel-dolog hogyanis van? mit nyom a tilos a hálón ezentúl?
Vincent téged meg a hangpróba állandó atgjának, ;-D
Napster Bad!
Money Good
-James Hetfield
Tenyleg oriasi ez a video! :))))
Mindenkinek ajanlom en is, itt a cim: http://www.joecartoon.com/buddies/chaos/index.html
Egyebkent tiszta rohej, hogy a www.campchaos.com-on pedig penzt csinalnak ebbol a napster bad, money good-os dologbol :((
naaaa, szépen kibeszéltek itt a hátam mögött....
nem is "egyszerűen nem mentem el" hanem UN kedvesen felhívott, hogy. Aztán mondtam neki, hogy.
na ja, a hp elég kínos időpontban volt számomra, fél három tájt még éppen csak az ebédemet szoktam volt emészteni, a hazatérés gondolata sem foglalkoztathat, amúgy meg szabi előtt voltam a héten meg hétfőn elkértem már előbb magam egyszer, így asszem nem örültek volna ha még egyszer, pedig szívesen szórtam volna a 0-3-ig terjedő pontokat ;)na mindegy majd legközelebb, úgyis már vagy másfél éve volt szó először ilyesmiről ;))
amúgy UN mondta mik lesznek, telefonilag tudtam volna pontozni, de hát.
azért a Memory Garden 2. hely meglepett.
Rhad, mire gondolsz, mármint pontozásilag? túlpontoztam vmit? :)
asszem a ketto egy es ugyanaz, de ez erdektelen a tilos szempontjabol, mivel a gidoek nem nonprofit frekvenciara palyaztak, nem is olyat kaptak. a 98-at a civil es a fiksz radio kozosen kapta.
Vinc dehogynem, a remeny hal meg utoljara. ha a lassusagi rekordokat dontogeto ortt vegre lesz szives kiirni a palyazatot a 88.8-as frekire, es esetleg a tilos meg is nyeri azt (kicsi az esely, a maria radio is arra nyomul, amely a jelenlegi politikai helyzetben egyertelmu befuto...), akkor jovo februar-marcius tajan kezdhetnek ujra adni. addig kabelen (csillagpontos upc halozatok) ill interneten probaljak tartani a lelket a hallgatokban es onmagukban. nemsokara egyebkent (amint befejezodik a blue box mozi felujitasa), a lelkesebb hallgatok a helyszinen figyelhetik majd az adast egy kave mellett, a mozi kavezoja mellett van ugyanis az uj studio.
gorezone idejere kellemes topictalalkozo helyszin lehetne... :-)
supertzar nem hiszem, h megijedt, nem olyan fabol faragtak ot :-) de eleg trefas lett volna szabadsagot kivenni a hangproba kedveert, leven az szerdan. hat igen, vannak, akiknek dolgozni is kell az ujsagiras mellett, mert lelkesedesbol csinaljak, nem a penzert... ;-)
no, eleg volt, megint belterjengunk, inkabb a tartalmat szelloztesd mar, lecci, meg a boritot.
ja, es mi a helyzet a z+-szal tervezett egyuttmukodesrol zuzdailag? meghalt a dolog?
btw, emitt ke'rne'k egyperces nema csendet a tilos radio, es ezzel egyutt az egyetlen budapesti radios metalmusor, a gorezone eterbol valo kipaterolasa feletti gyasz jeleul.
wice igen szomorú, Fafara úgyis hajlamos olyan albumokra szórni a 8-9-et, amikre a törzstáb inkább a 7-8-at adta volna...
ezzel a bronzbörű frizbíbajnokkal a börődben tényleg nem lehetsz "beautifully cool". most cornelius kereshet magának másik bálványt :)
Legion ma voltam a CD-Pincében, kicsit életveszélyes volt, ahogy hadonásztak a fúróval meg a lécekkel, viszont cserébe jövő héten már lesz egy pólós részleg is. egyelőre viszont káosz.
Én meg nemrég vittem be a CD-pincébe. :-))) Ha elobb szólsz, 1500-ér' tied lehetett volna.
Több topiktárssal ellentétben nekem nincsenek averzióim a "trúmetál" bandákkal szemben, de a Hammerfall szerintem túl van értékelve.
Üdv!
Ne röhögjetek ki, hogy le vagyok maradva, de nemrég vettem meg a Legacy of Kings-t. Hát ez az album valami fantasztikus. Már azokért az "óóóóóó-óóóóóóóó...." kórusokért megérte megvenni :-).
De ha valaki arra jár, szóljon már be a Zenebarlangba, hogy teljesen felesleges a vásárolt CD-k mellé a Summer Rocks műsorfüzeteket osztogatni.......
Rhad jaj, hadd ne kelljen mar elmagyaraznom... nix identitaszavar, sot, rajottem, h minden sapadtarcu emberben lakik egy bronzbarnara sult boru frizbibajnok, aki sikoltozva probal kibujni. csak sajnos ugy nez ki, h ez forditva is igaz...
supertzar ossian, helyes, nem kellett csalodnom a sta'bban. ;-) meg szerencse, h faff nem adta ehhez a neve't...