AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Esküszöm, hogy ezt mondta a faszi, és tényleg halál komoly volt az interjú!!! Az iskolában egy hétig ezen röhögött mindenki.
Ha már az Ozzynál tartunk, hallotta valaki már az új Ozzy tribute lemezt (bat head soup)? Malmsteen, Tommy Aldridge, Lemmy, Richie Kotzen, Dee Snider, Dweezil Zappa, Michael Porcaro, Joe Lynn Turner, Steve Lukather, Bruce Kulick, Paul Gilbert, Vince Neil, George Lynch, Stu Hamm, Gregg Bissonette, Pat Torpey, Mark Slaughter, Soto, Reb Beach, és hasonló közreműködőkkel...
Emlékeztek erre a riportra a 80-as évekből? (Helyszín: budapesti metál bolt, szögecses csuklószorítók és egyéb szívmelengető ereklyék között):
Riporter: - Sziasztok srácok, ti mit vásároltok itt?
Metálos csávó: - Ozipólot!
Riporter: - Aha. De ha jól láttom, rajtad már van egy Ozzy poló?
Metálos csávó: - Ja, öcsém. De a mi metalista falunkban mindenkinek KÉT ozipóloja van!
37, de tényleg a madách mellett van, egy elég kicsi sárga alapú fém cégtábla egy kapubejáró fölött jelzi, aztán udvar be, balra egy lépcsőn le, ott egy kis tekergés, s lőn a cédépince. szerintem megéri betérni, néha van olyan barom, aki ritkaságokat elad, meg ha már többször voltál ott, külföldi katalógusból is megrendelhetsz dolgokat (ritkaságok beszerzésénél igen jól jön)
És te miért nem szóltál előbb??? :-))))
Egyébként a CD-pince milyen hely? Egyszer el akartam menni oda, de zárva volt. Érdemes oda betérni? Nem vagyok amúgy "trúmetál" hivő, sokféle stilus érdekel.
Handsome: persze, hogy isten, csak en azt hittem, hogy mar reg ismered...
Jeremy Chatelein egy nagyon-nagyon jo enekes, es baromira kar, hogy a Handsome
csak egy lemezt adott ki (Supertzar annak idejen /amikor meg nem a true-death-black stb
dominalt a HPn/ igen jo, 9 pontos kritikat irt rola..:-)), mar csak azert is, mert szerintem a Handsome jobb, mint a Quicksand. ..
Ezert irtam par hete, hogy Handsome Reuniont akarok..:-)))
Szoval, nem csodalkozom, hogy bejon a Handsome.:-)
Tobbi cucc hogy tetszik?
Atus69: Superztar nem viccelt szerintem.Ez a Handsome kurva jo, utana neztem: Terry Date volt a producer es ex Helmet quicksand cromags tagokbol all(t) , ja igy konnyu :)