Keresés

Részletes keresés

SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3272
EZT TÉNYLEG HALLGASSÁTOK MEG:

www.totalrock.com

Eddigi felhozatal: Gathering, Iomi+Anselmo, Kyuss, Slo burn, 40 grit, Zeppelin, Acrimony, Entombed

... hé van itt minden, mindenbol, mindenkinek, ezt nevezem!

Törölt nick Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3271
Azt, persze, hogy melyik volt az a bizonyos nagykiadós csapat, nem mondod el.
Előzmény: supertzar (3270)
supertzar Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3270
Na pl. Szasza épp az az arc, aki még 1994-ben él szerintem. A kiadójuk valóban meg akarta venni a címlapot az utolsó albumukhoz (nem a Best Of-hoz, az azelőttihez), de nemet mondtuk. Ahogy 10 napja nemet mondtuk egy másik nagy kiadós hazai csapatnak is, akik októberi címlapot akartak volna.
És nem azért, mert nem szeretjük őket.
Posztert, saját szavaikkalt sosem adtunk el semmilyen összegért. Elég, ha én mondom?

Más.
Queens Of The Stone Age kritika lesz októberben, mert 32 DM-ért pár napja megvettem magamnak a lemezt.
Eminem poszter meg sosem lesz az MHH-ban. Remélem :-)))

Előzmény: atus69 (3266)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3269
Perfect Circle rulez.
Előzmény: SATURNEMBRYO (3268)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3268
Most olvasom igényesebb nyugati lapban:

BORÍTÓ A PERFECT CIRCLE (mi más?): THE SAVIOURS OF ROCK!!!!!!!!
- Hát nem igaz?

Benne: Fred Durst halálos fenyegetése egy hozzá "le nem merészelt szerzodni" bandához (Taproot):
" Hey man, you fucked up! You don't ever bite the hand that feeds in this business. Your manager slings our name around. He's going to be blackballed, and probably erased and you will too:"
- Ez a fickó sehol sem népszeru.

aztán,

Queens of the Stone Age: "Their new album is rumoured to be the most anticipated underground rock album since NEVERMIND"
Metál Hammerbe volt róluk legalább két sor. SE!

Hónap albuma: Hed (pe): Broke, hmmmmm

Visit: www.totalrock.com - igényes rockrádió...

Új King Crimson meg kapott 0 pontot, ezek is botfüluek.

Ja és van benne Eminem poszter - yeah.

Törölt nick Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3267
A legjobb Norbi interjú egyébként a '96 decemberi Slogan volt, na az agyeldobás, a mai napig is, egyik kedvencem, a Wanted-os Jesus Lizard mellett...:)

a lopott MHH-król én is szívesen hallanék ám!

Előzmény: atus69 (3266)
atus69 Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3266
Igazad van, Adamskij, az a Geoff Tate interju (by U. N.) tenyleg kiemelkedoen jo volt!
(Bar en tul elfogult vagyok ahhoz, hogy A legjobbnak minositsem..) De azert volt ott meg szamos jo interju ezen kivul is...
Előzmény: adamskij (3224)
atus69 Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3265
Az ujsagcikk megvetellel kapcsolatban: akkor miert mondt azt Szasza par napja a zepluszban,
hogy fizetni kell egy cimlapert, egy poszterert, vagy egy Sajat szavaikkal rovatert?
Ez azert igy van, nem, Supertzar?

PS. Ma este Black-Out!!! :-))))

prowler Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3264
Ez engem is érdekelne...
Előzmény: Csono (3261)
adamskij Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3263
wice, velünk nem ;-)

Ez a "metáltestvér" duma igen gáz szerintem is, ez teljesen a
kritizált Dáridó-style magyarmetal megfelelője. Mint ahogy
a "közösségben átélt metal érzés" is. Ha valaki megmagyarázná,
hogy ez mit jelent, annak igen örülnék. Én eddig csak jó,
vagy rossz koncerteken voltam, függetlenül az előadó stílusától.

Egész egyszerűen értelmetlen erről beszélni. Tessék már
észrevenni végre, hogy nem egy underground stílus van, hanem
több száz. Azért, mert a metal underground, nem leszek a
testvére senkinek. Azt, hogy hová tartozom, hadd döntsem el én.

Előzmény: wice (3260)
Wiseblood Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3262
Pedig snájdig gyerek az a Paksi.

Hajas

Előzmény: SATURNEMBRYO (3257)
Csono Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3261
Erről nem írnál többet supertraz?
Egyébként egy jó kis bolt, nehogy bezárasd!
Előzmény: supertzar (3253)
wice Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3260
adamskij "fuj, ez undorito, az en szuleim ilyet biztos nem csinalnak." ;-)
Előzmény: adamskij (3231)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3259
ezaz! kill, kill! hajrá szaturnfőtusz, folyjon a vér!!

mondjuk azzal egyet lehet érteni, hogy egy Pokolgép igényességben, cizellált mondanivalóban inkább illik a dáridóba, mint abba akategóriába, amit az n The Woods jelent (azért pont ők, mert ezt hallgatom, na ez igényes zene, nem részeges hőbörgés)

tököm televan a "szeressétek egymást" és a "metaltestvér" dumától.

supertzar Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3258
"Akkor már inkább Dáridó, mint metalrevival."

Ez örökérvényű mondás volt. Bravo!

Szerinted ha nem lenne metal revival, a Maiden management megalapította volna a Sanctuary kiadót, ahol októberben kijön az új COC lemez?
Ignorance is bliss...

Előzmény: SATURNEMBRYO (3257)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3257
Csak eszembe jutott az MH-s poszter, a Summerrocksos. Na amilyen arcot ottan produkál a Paksi, hát én szégyelleném - ezzel simán befutna a dáridóban, mondjuk Lajcsi mellett. Kb olyan mint egy fogorvosi lelet: "...bal tizesnél meglazult a tömés, ki kell húzni."
Meg a koncertismertetoben, azzal az ártatlan kislánnyal - Liliomtiprás.
Akkor már inkább Dáridó mint metalrevival. Vagy nyomhatnák az egészet együtt, úgyis mindketto ugyanarról szól.

Anneke interjú: Na azért a kiscsaj szerintem rendesen megszivatta szegény Norbit, olyan cinikusokat tudott mondani, pl: "És ez csuda kalandos és mókás vol, nagyon élveztük." jaj de ari...

Halfordot meg mintha lefizették volna, olyan "oszintén" szégyenli a múltját.

Amúgy jó az újság, szerintem igényesebb, tartalmát tekintve mondjuk sokat nem változott. Tömegközlekedésen rendesen vigyáznom kell olvasás közben, hogy az elottem ülo arcába nehogy már valami Nenandervölgyi arcok bámuljanak az újság másik oldalán, még azt hinné hogy antropológiából vizsgára készülök.

Előzmény: Törölt nick (3241)
iLane Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3256
A kereskedelmi tevek nagy atverese az, hogy a nezok azt hiszik, hogy azt latjak a TV-ben, amit szeretnek, pedig eppen forditva: azt fogjak szeretni, amit latnak.
Előzmény: Törölt nick (3243)
holdkölyök Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3255
és akkor most le fogtok csapni rá a rendőrséggel?
legalább holnapig várjatok, hogy bevásárolhassak!
Előzmény: supertzar (3253)
bala Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3254
Könyörgöm ez a szerencsétlent ne emlegessük itt!!!
Előzmény: holdkölyök (3252)
supertzar Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3253
Kösz az infót, azok lopott újságok, már régóta várjuk a felbukkanásukat :-(((
Előzmény: Csono (3250)
holdkölyök Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3252
persze, ez már csak így van...
uhrin benedeknek is milyen kultusza van má'?
Előzmény: Fafara (3251)
Fafara Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3251
hat ja, darido, en is alig hittem el, de tenyleg vannak olyan fiatalok, huszonevesek, akiknek EZ TETSZIK. pont heten meseltek vkirol, hat elajultam, meg ilyes, remek, a fejlodes nem all meg, csak atalakul vagymi, nomindegy
Csono Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3250
Van egy könyvesbolt - diszkont - antikvár, ahol 5 Ft (öt forint) ellenében régi MHH-t lehet kapni. A Dob és Vörösmarty utca sarkátol 20 méterre az Almásy felé. A Coverdale - Vai borítósból biztos van egy raklapnyi - de komolyan!
cornelius Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3249
Én Miskolcon láttam eloször a FFot, jó rég volt... 1 magyar szó nem volt a plakátjukon, ha elofordultak volna külföldi zenekarok Miskolcon, komolyan azt hihettem volna, a tengerentúlról érkeznek egyenesen, jó ez túlzás, de mongyuk Grazból, plusz az énekes srác azzal indított, hogy já, rádiós mikorofon, király, legutóbb a RUN DMC elott énekeltem rádiós mikrofonba... illetve eloször és utoljára láttam akkor oket, mer azóta nem éreztem különösebb késztetést a FFhoz.
Előzmény: SOWHAT (3242)
supertzar Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3248
Abszolút, tudok tévedni. Túl sokat is...
Tényleg Run DMC volt :-)
Hip hop téren mindig voltak hiányosságaim. Mentségemre szolgáljon, hogy azért túl sokáig nem maradtam a bulin, de hát a kíváncsiság...
Amúgy súlyos volt a helyzet valóban, de Freshék sem igyekeztek megkedveltetni magukat a sznob rapperekkel :-)
Anyázni a közönséget sosem szerencsés :-)

Ha véletlenül, akár csak pillanatokra láttatok dáridót, akkor biztos feltűnt, hogy teljesen normális kinézetű, 20 év körüli fiatalok átszellemült arccal nyomják a mulatós szövegeket. Ez számomra borzalmas.
Ahogy az is borzalmas, hogy zenészek, akik jobbat is tudnának ennél, a dáridóhoz igazítják a zenéjüket, stílusukat, hogy képernyőre juthassanak.
Nem, egy akármelyik konkrét rock/metal csapat eladását nem veszélyezteti a dáridó, de egyértelműen mérgezi a szellemet, akárcsak a Z+ meg a ker.rádiók egyoldalú zenei világa.
A Szigeten láttam asztalon táncolni berúgott tarajosokat, akik fennhangon mulatós nótákat énekeltek. Érted, ez a gáz! Ahelyett, hogy Alvint vagy PiCSát énekeltek volna...
Nem baj, ha van Dáridó, csak legyen más is. Legyen zene is. Lehessen választani. Ezért kell küzdeni, hogy az UG minél erősebb legyen. Nekünk is, neked is, mindenkinek.

Előzmény: SOWHAT (3244)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3247
Mit csináljak, a picsába, átállt a bioritmusom az éjszakai életre teljesen, látom a tied is, na anyázzunk még egyet a hardcore-topicban, aztán léc.
:)
Előzmény: SOWHAT (3246)
SOWHAT Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3246
Tom én ? nem vagyok FF szakértö.Aludni kéne már :(
Előzmény: Törölt nick (3245)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3245
Nekem úgy rémlik, hogy az első a Tilos Az Á-ban volt, nem?
Előzmény: SOWHAT (3244)
SOWHAT Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3244
supertzar is tévedhet :) de azt a FF koncertet soha nem felejtem el elöször megköpködték öket meg megdobaltak aztan az elsö 10 sor hátatforditott és ugy játszottak még vagy 15 percet a koncert végéig.és asszem ez volt a legelsö koncertjük...
Előzmény: Törölt nick (3243)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.15 0 0 3243
"Bár a magyar rock/metal is szembeszállhatna a dáridóval... "

na igen, ez nekem is képzavarnak tűnik

merhogy a magyar metálbandák annyira jók, isteniek, meg satöbbi, hogy nyugodtan lehetne a Dáridó helyett metálműsort nyomatni péntek este főműsoridőben.
(Ez persze baromság: 1: a magyar metálbandák a büdös életbe nem lesznek olyan színvonalúak, hogy úgymond eljöjjön a metálvisszatérés, meg a magyarmetáltérhódítás Magyarországon, 2: ha X tévé az aktuális Dáridó helyett metált nyomatna péntekesti főműsoridőben, akkor akár le is húzhatja a rolót, mivelhogy a nézők 99.9%-a a büdös életben nem kapcsolna oda. Az átlag tévénézőnek kis hazánkban ugyanis _nem_kell_a_metál. Pont. Emiatt lehet öklöt rázni, meg sörényt lóbálni, de ez marhára nem fog megváltozni, köszönhető mondjuk többek közt az elmúlt ötven évnek is talán, meg sok másnak.)

ja, idézem már egy kicsinykét L.L. Fresh Fabrik kritikáját:"Ritkán hallok egy-egy Fresh Fabrik buliról, és jómagam is csak a Run DMC előtt láttam őket, amint épp súlyosan anyáztak a nem túl barátságos közönséggel..."

most erről két dolog jut az eszembe

adegy: de nem szeretnék én egyszer én is ilyen öreg és buta lenni, hogy ne tudjam, hogy mit írtam le, meg azt se, hogy hol voltam.

adkettő: milyen metálos az aki Run DMC koncertekre jár? (beszűkültség kopirájt mhh)

szépjóreggelt

vincent a geci

Előzmény: SOWHAT (3242)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!