Keresés

Részletes keresés

crockl Creative Commons License 2003.04.17 0 0 990
Ja amugy most a getdataback-re gondoltal? Csak epp nem irtad :) Ja, arra aparticio-ra semmikepp se tedd amelyikrol adatot szeretnel visszanyerni. De mint irtam, a lenyeg hogy ne irodjanak felul a letorolt reszek. De ha te a kerdesed feltevese ota aktivan hasznaltad azt a vinyot, es irasodbol az derul ki hogy nincs is tobb particio rajta, akkor lehet bucsut mondhatsz nekik.
Előzmény: max_headroom (988)
crockl Creative Commons License 2003.04.17 0 0 989
Hat, esetnel a KAV-hoz fordulhatsz tanacsert :)) De tobbnyire minden virusirto tud felmountolt konyvtarat megvizsgalni, vagy fogod es beteszed a vinyot a virusirtos gepbe ha az peldaul nemlat halozaton keresztul. De azt hiszem ez mar erosen nem a topic temaja:) Ha gondolod tudok ajanlani par jo, es free virusirtot:
www.hbedv.com/ es http://www.grisoft.com/ Mindkettovel csak jo tapasztalataim vannak, ingyenesek sajat hasznalatra, es van bennuk online update. Talan az utobbit javasolnam, ha a kenyelmesebb update -re gondolok.
Előzmény: max_headroom (988)
max_headroom Creative Commons License 2003.04.17 0 0 988
Aha, rögtön itt az első probléma: "*CAUTION* Do not install this software on the drive you want to
recover data from!"

Meg lehet oldani a dolgot anélkül, hogy a programot másik gépre installálva kellene vizsgálnom a HDD-met?

max_headroom Creative Commons License 2003.04.17 0 0 987
Nem adatbázis, persze, sorry. KAV nem külön könyvtárba tette, hanem törölt. Ezen nem is csodálkozom, így van beállítva. Azt viszont még most sem értem, hogy ha a vírusgyanús mailekre egyenként kérdezett rá, akkor miért törölte végül egyben az összes elküldött levelemet?

Egyébként a történet lényegében arról szól, hogy a régi Norton AV-m által annó "repair"-elt vírusos leveleket az új KAV mégiscsak fertőzöttnek találta.

Mindenesetre köszönöm a részletes választ, próbálom a leírtaknak megfelelően megoldani a problémát.

Előzmény: crockl (983)
rumci Creative Commons License 2003.04.16 0 0 986
Hú de szuper!
Előzmény: crockl (985)
crockl Creative Commons License 2003.04.16 0 0 985
Igy van. Tudsz a Bat-bol mbox-ba exportalni. Amit adott nevvel, kitrjesztes nelkul bemasolsz a helyere ahova szeretned a mozilla, ns6,7 mailbox-ai koze.
Előzmény: rumci (984)
rumci Creative Commons License 2003.04.16 0 0 984
Ez azt jelenti, hogy ha egy leveleket tartozó sima textfájt bemásolok a levélkönyvtárba, azt kezelni tudja? Mert akkor így lehetne a The Bat!-ből importálni. (Régi nagy bánatom, hogy nem tudok a The Nevér!-ről áttérni a Mozillára levelezésileg.)
Előzmény: crockl (983)
crockl Creative Commons License 2003.04.16 0 0 983
A mozilla nem adatbazis-ban tarolja a leveleket:), hanem sima text file-okba, mbox formatumban. Ha letorlodott, de meg nem nagyon irtal a vinyora azota akkor vannak ilyen letorolt file-okat visszaallito programok, csak a lenyeg, hogy ne legyen a lemezteruleten felulirva mar mas adattal az adott resz:) Par ilyen program: Recover4All, getdatabackforNTFS getdatabackforFAT
http://www.runtime.org/
Amugy nem lehet hogy a Kaspersky betette a file-okat egy elkulonitett konyvtarba? Persze ez beallitas kerdese tobbnyire.
Szal ha meglesz a file ami sima szoveges allomany, es a sent dir-ed leveleit tartalmazza, akkor akar vissza is masolhatod az a Sent kiterjeszten nelkuli file-t meg ha megvan a Sent.msf akkor azt is. Az msf az 1 index feleseg amugy.
Itt talalsz infot, hogy mi micsoda, azaz mely file mi celt szolgalja:)
http://www.hmetzger.de/pdl.html
Előzmény: max_headroom (982)
max_headroom Creative Commons License 2003.04.16 0 0 982
Hátha itt kapok választ...

Vírusirtó-csere után az újonnan installált Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 4.0.9.0 egy régebbi Mozilla profilom mail adatbázisában több vírusgyanús fájlt talált. Mivel a szóban forgó levelek nem voltak különösebben fontosak, töröltem őket. A törléssel viszont nem csak az a néhány fertőzésgyanús mail, hanem az összes elküldött levelem kitörlődött.

Volt valakinek hasonló tapasztalata a két program együttes használatával?

Valamilyen módon vissza lehet menteni a törölt adatbázist?

crockl Creative Commons License 2003.04.09 0 0 981
Nem ertelek. Teljesen jol mukodik, mar 1.3 ota, folyamatosan.
Előzmény: Floriol (980)
Floriol Creative Commons License 2003.04.09 0 0 980
Háát nem igazán műkszik a junk, de lehet hogy az alpha állapot miatt.

Ezt a 101 okot ha jól emlékszem a linuxforumon olvastam magyar fordíásban.

Előzmény: crockl (979)
crockl Creative Commons License 2003.04.09 0 0 979
crockl Creative Commons License 2003.04.07 0 0 978
Allitsd be a tools - Junk mail controls-ba a dolgokat. Peldaul, hogy Do not mark messages as junk mail if the sender .... az a personal vagy a collected address bookba bennevan. Valamint a listazasnal kapcsold be a junk mail jelzo kis kukacskat, es azon levelek mellol vedd ki a jelzes, amelyeket nem szeretnel junkolni. Majd ezen leveleket mozgasd vissza oda ahova szeretned. A lenyeg, hogy a megjelolt leveleket feladoit megjegyzik, es ha meg nem junkol, csak megjelolod, beteszed junk dir-be es legkozelebb ha jon level mar egyenesen oda megy, inbox utan :)
Amugy teljesen jol mukodik, no problem. Csak be kell allitani. Amugy itt leirjak: http://www.mozilla.org/mailnews/spam-howto.html
Előzmény: Floriol (977)
Floriol Creative Commons License 2003.04.07 0 0 977
Hali!

Feltettem a Mozilla 1.4 Alpha-t, de gondjaim vannak a mail részével? azaz nemtudom hogy kell kezelni a Junk részt. Minden levelet bepakol ebbe a könyvtárba.

Neketek megy?

rumci Creative Commons License 2003.04.06 0 0 976
Á! Értem. Az elég ronda dolog lenne. Én már nagyon rég próbáltam az [origo]-ról letölteni, de amikor nekem volt rá szükségem, szerencsére mindig sikerült. Bízom benne, hogy csak valami ideiglenes marhaságról lehet szó. Épagyú tartalomszolgáltató azonban nem hinném, hogy szándékosan kitilt bárkit is, mert az nagyon nem érné meg neki.
Előzmény: kpl (975)
kpl Creative Commons License 2003.04.06 0 0 975
matávnet-axelero előfizetők
Előzmény: rumci (974)
rumci Creative Commons License 2003.04.06 0 0 974
Kik azok a fókások?
Előzmény: kpl (973)
kpl Creative Commons License 2003.04.06 0 0 973
off
Van még egy tippem, de ezért előre is bocsánatot kérek minden érintettől: nem-e lehet hogy csak a fókások mehetnek be?
on
Előzmény: crockl (972)
crockl Creative Commons License 2003.04.05 0 0 972
Mostmar tenylegesen, permission denied a pub konyvtarra, de meg azota is az ftp-vel a download.axelero.hu -val van problema. A pub dir-re nincs jog adva. De szerintem ne ragozzuk tovabb a dolgot, foleg ne a mozilla forumot floodoljuk ilyen hulyeseggel tele :))
Előzmény: rumci (971)
rumci Creative Commons License 2003.04.05 0 0 971
550 Permission deniedot kapok, akárhogy is próbálom, küldhetek én jelszót, engedhetek minden sütit mindenfelé (bár ennek FTP-fronton semmi jelentősége nincs), próbálhatok Total Commandert mint FTP-klienst, nem enged be (most 530-as hibakóddal, mert 10-nél többször próbálkoztam, s így már MSIE-vel sem megy). Továbbra is erős meggyőződésem, hogy a szerveren van valami elcseszve. Néztem én már Live HTTP headerst is, de úgy is csak az FTP-ig tudom követni a dolgot.
Előzmény: crockl (970)
crockl Creative Commons License 2003.04.05 0 0 970
Hat ha nem latod, akkor ez van :)) Nezzed jobban:) Amugy mukodik. Hogy nalad miert nem, azt csak te tudhatod, nincs ott melletted senki aki lathatna innen :)
Előzmény: rumci (969)
rumci Creative Commons License 2003.04.05 0 0 969
Nekem Windows alól nem működik FTP-s e-mail cím küldéssel (az általad javasolt jelszavas FTP-cím sem megy). Úgyhogy én nem látom még mindig a hiba okát. (Amit a Linksről írtam, nem igaz, s ezt most vettem észre, amikor elkezdtem Mozilla alatt nézegetni az oldal forrását, és megláttam benne ugyanazt a kásahegyet. Úgyhogy kérdésem: miért van egy 133 275 byte-os HTML-dokumentumban megjegyzésként 101 881 byte-nyi szemét? Csak nem így akarja növelni a Matáv a bevételét?)
Előzmény: kpl (968)
kpl Creative Commons License 2003.04.05 0 0 968
hétfőn meglesem wendóz alól, hátha ez a baja
Előzmény: crockl (967)
crockl Creative Commons License 2003.04.05 0 0 967
nekem mukszik
Előzmény: kpl (966)
kpl Creative Commons License 2003.04.05 0 0 966
akinek nem mukodik user error-nak tekintheto ;))
Hát akkor ez tényleg az mert még send emilcím megadása után is denied. Mondjuk eddig sem hiányzott ez a szerver, ezután se fog :-)))
Előzmény: crockl (965)
crockl Creative Commons License 2003.04.05 0 0 965
JA, es ahol mukodott, abban a programban csak egyszeruen be van allitva, hogy anonymous ftp kapcsolat eseten kuldjon el valami jelszot. Lehet az IE elkuldi az outlook-os email cimet jelszonak:) Mert ugy szokas, azaz ez az elfogadott hogy email cime a jelszo anonym ftp kapcsolat eseten, de lehet barmi, sot tobbnyire sehol sem allitjak igy be. Szerintem csak siman rosszul van bekonfiguralva az ftp szerveruk, azert van ez.
Netscape-be, es barmely Mozilla alapu bongeszobe is ott is be lehet allitani advanced full-nel, hogy send email address as anonymous ftp password.

Tehat vegul is, az hogy akinek nem mukodik user error-nak tekintheto ;))

Előzmény: crockl (964)
crockl Creative Commons License 2003.04.05 0 0 964
Jaja, de semmi kulonos, egyszeruen az ftp-jukrol nem lehet letolteni, tok mind1 a bongeszo. Peldaul az ns7.02 letoltese az ez:
http://www.origo.hu/download/index.html?internet+bongeszok+nssetupb.exe
Ez a link atdob ide: ftp://download.axelero.hu/pub/internet/bongeszok/nssetupb.exe
Es itt irja ki, hogy rossz jelszo (azaz az anonymous user-nek is kelljen jelszot kuldeni). Ezt ki lehet kuszobolni igy:
ftp://anonymous:lalaavagyblabla@download.axelero.hu/pub/internet/bongeszok/nssetupb.exe
Előzmény: rumci (963)
rumci Creative Commons License 2003.04.05 0 0 963
Bejönni bejön, de ha megpróbálsz valamit letölteni az oldalról, akkor mindenféle hülyeség történik, csak az nem, aminek kellene.
Előzmény: crockl (962)
crockl Creative Commons License 2003.04.05 0 0 962
Na, lehet en ertettem felre valmit? mert en a http://mozilla.fsf.hu/install.html oldalt neztem:))
De az origo-ra is igaz a megjegyzes vegulis most vegignezve mindenfelevel :)
Előzmény: crockl (961)
crockl Creative Commons License 2003.04.05 0 0 961
Nem vagom mi a bajotok, az oldal, egyszerusegenek fogta, teljesen jol bejon barmely bongeszon. Lynx-el ugyan ugy es ugyan olyan gyorsan es szepen mint barmely grafikus bongeszovel.
Előzmény: rumci (960)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!