AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Higgadtság! Nem hiszem, hogy olyan hirtelen mindenkiből Nevermore/I.Earth fan vált volna, hogy ki kéne akadj.
Bár lennének még népszerűbbek ezek a bandák!
Akkor Matthew Barlow-nak például nem kéne még ma is egy étteremben gályáznia...
De kurvara unom mar azt is , hogy manapsag mindenki olyan
marha nagy Nevermore fanatikus.
Azt tudnam hol voltatok 98-ban amikor kb 200-an raztuk a hajunkat
az elso sorban.
Mindig ez a faszsag , hogy kihoznak egy lemezt amivel hirtelen felkapotta valik
egy zenekar, addig meg a kutya se torodott veluk. Pedig a Nevermore-nak
mar az elso kislemeze is oriasi volt, meg 1990-ben .
Ugyanez van az Iced earth-tel is, rajuk is szart mindenki , 1996 kornyeken
meg mindenki felvonta a szemoldoket ha szobajottek.
Azota meg ok a nagy power metal istenek.
értelek. de azért állat lenne, ha egész nap olyan zenék mennének az mtv-n, mint a mechanical animals! hozzám egyébként a portrait, meg a smells áll legközelebb.
ja, a legnagyobb:
(még ehhez a manson témához, ha már úgyis erről megy a duma, aztán ígérem abbahagyom az offolást)
a hooligans jácca koncertjein a manson: rock is dead-et! poén!
Holdkölyök, ez az ! A hozzáállásod tök szimpatikus, tulajdonképp igazad van.
Az énekstílust csak azért emlegettem mert nekem a MA-on marhára hiányoznak azok az "agresszívlázadókitörőmanson" üvöltések amiből már ebbe a 3 hangmintába is jutottak.
én meg remélem, hogy nem térnek vissza soha semmihez, hanem csinálnak egy kurva jó lemezt, - mint eddig minden alkalommal - ami más, mint az előzőek, más, mint amit elvárnak tőlük, mégis manson.
Ja az előző lemeznél volt egy olyan érzésem, hogy nő állhat a háttérben. Szerintem Manson bácsi szerelmes lett, amit a hírek is igazoltak és már nem akarta annyira felforgatni a világot.
aha, hallottam, most is az szol, ma masodszor (es meg csak 10:12 van)
szoval TELLLEG szerveztek koncertet??? jajjjj, akkor indiantancot jarok ha sikerul!!!!!
Én sem hallottam még belőle semmit, de egyértelmű, hogy Mansonnak vissza kell mennie az AS vonalhoz. Ez a múltkori lemez elég gyík volt - megpróbálta a kommerszet, és annyira azért nem jött be.
Ciciket le, tetkókat villantani! Semmi gumirokkerség! :-)
A legszebb egyébként a sztori, amit kanyarít a visszatéréshez, koncepciót kreált ugyanis hozzá.
Halford persze csak bocsánatot tudott kérni a Two miatt... :-)
A honlapján bele lehet hallgatni 3 számba, nem biztos, hogy olyan szar lesz. Az énekstílusban mintha visszatérne az AS-hez ami ígéretes és mintha keményebb gitárokat és dobokat hallanék de túl rövidek részletek.
Mondjuk aki alapból utálja az most sem fogja megszeretni.