AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Ha szabad hozzászólnom a budapesti metal klub dologhoz, szerintem akkor lenne életképes, ha átlagban legalább 300 ember lejárna rendszeresen.
Sajnos, manapság erre nincs ekkora igény és kevés a komoly produkcióval kiállni tudó underground banda is. Legalábbis ahhoz kevés, hogy változatos élőzenés programot lehessen csinálni.
A célközönség között sok az "otthonülős" zenehallgató, illetve sokan nem tudják megfizetni a belépő+pia árát.
voltam lenn parszor ebbe a londoni hammeres klubba régen jo esetbe nyaron volt 800-1000 ember, eleg furcsa alakok jarkaltak oda, föleg ien gotikus keresztezve a gördeszkas kinézetü emberek piercing meg kifestés (fiuk is), hat a lanyok itt sokkal szebbek :) kivetitön ment a hullajó, meg metal klippek.A zene: Life of agony,NIN, Suicidal t, Coal chamber, MHead, sepultura, néha black metal: Új metal zenek volt egy kisebb terem az öreg rokkereknek Ozzy, Maiden meg iesmi.
Csinaljon mar valaki normalis helyet a wigwam az szar.
Diesel, nem kívántam volna, hogy több órát tölts olvasással, de a téma talán egy nappal és 20 hozzászólással korábban vetődött fel. Ennyit azért el lehet olvasgatni :-)
Pont azt mondtam el, amit kérdeztél. Másrészt te vetetted fel, hogy érdemes lenne megkérdezni Newbornékat... (newborn@angelfire.com)
Persze, csak ha őket hiteles forrásnak tartod :-)
Nincs miért agresszívnek lennem, csak egy süket énekes miatt uncsi magyarázkodni. Ha meg nem válaszolok, akkor talán az a baj.
valami rockklub tényleg nem ártana...
a wigwam-mal nincs lehetôségetek kooperálni a concerto-n keresztül? tudom, hogy ott inkább állandó, visszatérô bandák játszanak, de vevôk szerintem alkalmanként más dolgokra is, pl. ott volt az EvenSong - Dying Wish
Mondjuk az utolsó(?) Total Car helszín, a Fáklya Klub? Asszem viszonylag olcsó bérelni, központban van, tágas stb. Mondjuk kissé lepusztult volt, mikor utoljára ott voltam. (vagy 3 éve)
Most megy Action a Z+on. Úgy látszik őket sikerült megvenni... :))
Ha odaviszünk egy klubba egy kitalált teljes estés programot, reklámmal, kazettás beugróval, jó bandákkal, 4-5-600 nézővel, akkor azért valamit cserébe várnánk is. Én inkább valami új helyben gondolkodnék, bérelt terem, bérelt cucc, odavitt büfé. Ha már...
A helyszín azonban kissé problémás :-(
Megnéztem a dolgot, minden pénteken rockdizsi a The Asylumban. Erre gondolsz?
Ezt nyilván nem az ottani szerk. csinálja, csak promotálják a bulikat. Jelentkezzen itthon egy klub és máris van miről dumcsizni.
De mi inkább koncert-pártiak lennénk, tudom, hogy régisulis a dolog, megy kifelé, inkább dance-elni akarnának a népek, de hát... :-)))
Szóval, a tematikus estek (mondjuk kazis belépővel) továbbra is izgatnak minket, csak megfelelő helyszínre nem akadunk.
Egy szart.. teleraknék hatvan oldalt Blind Myselffel meg Superbuttal... mer ők jó fejek, és adnak promócédét. Tudod én csakis promócédéért rockújságírok, aztán azokat szoktam a közértbe' becserélni kenyérre meg tejre.
Tényleg, Stzar, akartam már kérdezni, nem akartok egy MHH rock klubot létrehozni?
Csak azért lérdezem, mert pl. az angol Hammernek van ilyen, és hetente 800-1000 ember lejár.
Teljes lenne a paletta.
Attól, hogy valaki sületlenséget szól nagy nyilvánosság előtt, még nem kerül tiltólistára. Blind Myself, anyone? :-)))
Címlapnak elméletileg van ára, de a szerk. fenntartja a vétó jogát.
Szasza magától is rájön, ha észreveszi, hogy nem kerülnek be többet a lapba.
És az nem lehet, hogy valaki a címlapon akar hírdetni egész oldalasan? (na jó, mondjuk az MHH felirat maradhat :))
Diesel mester, olvasgass egy kicsit lejjebb is, hogy ne kelljen naponta, két naponta ismételgetnem magam gettólakó/p...avadász művészurunk kereskedelmi tévés hablatyolása okán.
Ott a Newborn és Very Bad Things kontakt a cikkek alján, ha ilyen kiváncsi vagy, ne csak mondd, hanem tedd meg, kérdezd meg őket. Csak ne felejts majd el beszámolni itt az eredményről. Esetleg Szaszával is tudasd már a dolgot, hátha kevesebb hülyeséget hord majd össze legközelebb.
Ha menedzser lennél és szerepeltetni akarnád a bandádat az MHH-ban, azt tartanám fontosnak elérni, hogy valakinek a laptól bejöjjön az adott banda zenéje. Ha megvan a ficere, őt próbálnám zaklatni a dolog érdekében. Ő pedig lobbizhat a banda érdekében.
Fizetni nem tudsz semmilyen cikkért, a hirdetési ajánlatunkban nincs olyan tétel, hogy cikk. Vannak eladó felületek, negyed-fél-egész oldal pl, amikre azt teszel, amit akarsz, de ezek nem cikkek, ezek hirdetések. Ha veszel hirdetést, azzal még nem veszel cikket. Ld. pl. Action. Talán épp ez a baja Wolfchildnak a szexuális bombának, ki tudja?