Madonnát pszichológushoz kéne utalni. Tuti valami mélyebb gyökere van annak, h szerinte a "blow" a tuti megoldás, blow all Clinton voters, blow up the WH... Más igét nem ismer?
Míg világszerte tömegek meneteltek Trump ellen és csak Washingtonban a szervezők szerint mintegy egy millióan; New Yorkban és Los Angelesben félmillióan, addig Németországban alig volt érdeklődés.
Berlinben néhány százan verődtek össze az amerikai követség előtt. Ugyanott szombaton 18 ezren tüntettek az agrárkonszernek piaci hatalma ellen.
Heidelbergben mintegy nyolcszázan. Frankfurtban kétezren.
"I did not have sex with that woman!" Ki mondta? Tudod, mi a különbség Trump meg Clinton elnök bácsi hazugságai között? Trump azt a nőt is bevállalna, h megdugta, akit csak fényképen látott. Ha jól néz ki. Clintonnak meg azért kell letagadnia, mert bányarémek jutottak neki.
Mondjuk ebbol egy jo csomo azert valtoztatja meg kicsit a markanevet hogy nehogy be lehessen perelni.
Viszont az is igaz hogy regebben minden orszag jol elvolt magaval , plane az olyan hatalmasak mint az USA , nem is tudom melyik zsirafnak jutott eloszor eszebe hogy kivigye a termelest hogy neki tobb nyereseg jusson.
Sajnos a ferfiak mar itt is ki vannak herelve , csak mint Eszak es Nyugat Europaban , mar jozan vedekezest sem mernek "elkovetni" mert a hisztis pichabanda meg is lincselne oket. Komolyan , mint a boszorkanyuldozesek koraban....ez a sok szipirtyo szaguldozik mint egy orult mehraj es hol itt , hol ott csap le( bocsi mehecskek)
Es nem csak artatlan kis tablat tarto intelligens hopelyhecskek , lattuk a hajfelgyujtast , ezt a szemendobast , es voltak mas incidensek is. Ezek alattomos , soha nem felejto , soha meg nem bocsajto zombik.
Ki is akartam a FB oldalara irni , hatha masok tanulnak majd belole , es rogton azzal vedekeztem volna hogy ijedtemben es fajdalmamban vakon rugtam egyet....
Butaság. A megtámadott úgy védekezhet, ahogyan csak akar. Jelen esetben a térdenrúgás méltányos, arányos és logikus ellenlépés lenne arra, hogy megelőzze az agresszor következő támadását.
Van benne egy video a faszikamrol akit egy demokratikus pitcha szemendobott valami csillamporral , hat ugy rugtam volna terden azt a hulyet mint a pinty...
Sajnálatát fejezte ki a spanyol külügyminiszter amiatt, hogy a Fehér Ház megszüntette weboldalának spanyol nyelvű verzióját. Alfonso Dastis erről egy barcelonai sajtótájékoztatón beszél hétfőn. A politikus szerint a döntés nyilvánvalóan a Fehér Ház belső, saját ügye, de egy olyan országban, "ahol 52 millióan beszélnek spanyolul, nem jó ötlet lemondani egy kommunikációs eszközről".
"Nincs értelme" – így kommentálta a lépést Rafael Catalá, spanyol igazságügyi miniszter is, aki emlékeztetett arra is, hogy a kínai után a spanyolt beszélik a legtöbben a világon.
Dario Villanueva, a Spanyol Királyi Akadémia (RAE) elnöke is megszólalt az ügyben, amit visszalépésként jellemzett. A spanyol nyelv jelenléte az Egyesült Államokban megállíthatatlan – nyilatkozta a Cadena Ser nevű rádióadónak.