Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.09.18 0 1 35

Ilhilla Creative Commons License 2019.09.17 -3 0 118

Tegnap -én nem néztem,  csak hallottam róla- elég hosszú riport volt a Fókuszban a "macskás sztoriról" és a kiesőkről.

Előzmény: Pandus (117)
Pandus Creative Commons License 2019.09.16 -1 2 117

Az nekem is visszás volt hogy megdoglott. Nagyon csúnya szó, ráadásul ég, ennyire gyönyörű félperzsáról, és amennyire szerette 

Előzmény: Bellina2017 (102)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.16 -2 2 116

Igen, most már megnéztem a többi képét is rendesen. Kellemes bögyös-faros Duci Juci, szerintem jó rénézni... szigorúan a testére. Amúgy ha meglátod a fejét, vagy ha megszólal... hát :D

Előzmény: Törölt nick (113)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.16 -2 1 115

De nem úgy mint a legtöbb ducinak, aki felveszi a hasra feszülő pólókat meg a 2 számmal kisebb topokat és feszül a hasa mint a 8. hónapban lévővő kismamának. Igenis ízlésesen öltözik. És női szemmel igenis csinos, sok-sok pasi oda van a duci Jucikért, ezt tudom magamról..... csak szegény egy aranyásó, de ahhoz már hülye, hogy a megfogjon magának egy olyan pénzes pasit aki aranyba foglalná a teste miatt.....

Előzmény: Kr.Kr. (114)
Kr.Kr. Creative Commons License 2019.09.16 -2 1 114

Azzal azért vitatkoznék, hogy nem látszódik a hasa.... :))

Előzmény: Törölt nick (113)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.16 -3 1 113

Ezek nem mű mellek, mondom én ezt úgy, hogy plasztikai  sebészeten dolgozom mint szakasszisztens.... simán csak a szerencsés alkat, mint pl. én is, aki mellere és seggre hízik, illetve baromi jól öltözik, neki jól álló cuccokban így nem látszik az XXL-es hasa...

Előzmény: Törölt nick (111)
Kr.Kr. Creative Commons License 2019.09.16 -1 3 112

Nem a fürdéssel volt a gond, hanem azzal, hogy mikor tette. Ha megvárta volna az óra végét, amikor már nincsenek ott a fizetős vendégek, akkor az más lett volna. Misi fiú meg úgy gondolta, hogy a lovaglóknak grátisz megmutatja a legyantázott testét.

Sejtem, hogy több mindent nem látunk, ahogy lentebb is írtam, nekem hiányzik, hogy a jelentkező lányok/fiúk ténylegesen mit csinálnak egész nap..? Nyilván nem lehet mindent megmutatni, de a Zsolt gazdánál bemutatott boci simogatást például tudtam volna nélkülözni.

Balázs (??) gazda mondta az anyjának, hogy az egyik leányzó milyen kis házias. Ebből se láttunk semmit, csak azt, hogy a Lányok ültek a teraszon és várták, hogy teljen az idő. Az egyik lány mindig a kerti fotel karfáján ült. Szegénynek nem tudtak adni egy kényelmesebb ülő alkalmatosságot? :)

Előzmény: Izmos fűszál (110)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.16 -1 2 111

Hát gyerekek azért Drotár Adrienn, az odabasz rendesen... ezzel nagyot húzott az RTL... emlékeztek még rá, indult a választásokon tavaly a szegedi Magyar Gazdák és Polgárok Pártja színeiben, mint a párt alelnöke, listavezetője.....

Akkor is nehezen lehetett a szemébe nézni, de most már tuti nem tudnék a szemébe nézni.... mondjuk azt nem tudom, miért kellett ekkora lufit csináltatni, dehát annyi esze van amennyit gondolsz róla, ha megnézed....

Ilyen volt:

És ilyen most:

Ilyen lett:

Izmos fűszál Creative Commons License 2019.09.16 0 1 110

Niki gazda gondolhatott volna rá, hogy  srácoknak fürödni, mosakodni is kell valahol. Valszeg ő is ugyanazt teszi minden nap. Vannak dolgok, amikről a fogadó gazdának kötelessége gondoskodni. Egy gyors tusolás biztos belefért volna a keretbe.

Enni pld. mit ad nekik?

Fogjanak nyulat az erdőben?

Tény, hogy a hazaküldött férj jelölt nem való a tanyára, jobban el tudnám képzelni egy "mondj igent a ruhára"  eladójaként :D

Bellina2017 Creative Commons License 2019.09.16 0 0 109

Simán elképzelem róla azt is :)

Előzmény: Kr.Kr. (105)
Kr.Kr. Creative Commons License 2019.09.16 0 1 108

Akkor remélhetőleg a szerkesztői választások mennek haza először :)

Előzmény: Ilhilla (106)
Kr.Kr. Creative Commons License 2019.09.16 0 0 107

De azt is mondta, hogy Renivel nagyon jól tud viccelődni, a lány veszi a poénokat.  

Előzmény: Bellina2017 (103)
Ilhilla Creative Commons License 2019.09.16 -3 1 106

Ő is és még páran (a nagymellű szőkeség is) szerintem nem a gazda választása volt, kellettek a "műsorhoz", ezért ki kellett választania!

Előzmény: Kr.Kr. (100)
Kr.Kr. Creative Commons License 2019.09.16 0 1 105

Azt figyeltem, hogy nincs az arca kicsit feltolva botox-val? Annyira sima volt a bőre.

Előzmény: Bellina2017 (104)
Bellina2017 Creative Commons License 2019.09.16 0 2 104

A hazaküldött Misi meg... az az igazi műmájer tényleg:) Aláírom, elég jó karban van 46 évesen, de látszik rajta az erőlködés, hogy fiatal maradjon, ami elég vicces tud lenni.

Bellina2017 Creative Commons License 2019.09.16 0 1 103

Misi gazda azt mondta, neki a belső fontos, nem a külső, aztán a döntésénél majd kiderül :) Reni azzal a műhajjal, szép cipőben a susnyásban, hihetetlen tájidegen :D

Előzmény: Kr.Kr. (101)
Bellina2017 Creative Commons License 2019.09.16 0 1 102

Nekem az is fura volt, hogy úgy fejezte ki magát, hogy: Megdöglött a macska. Akit így szeret az ember, azt úgy említi, hogy meghalt... De a sírás, ahogy láttam valódi volt, szóval ellentmondásos ez a pali, úgy, ahogy van. Számomra az a típus, aki valahol mélyen vágyna egy normális kapcsolatra, de alkalmatlan rá.

Meg egy nonkonformista ember, aki még akkor se hajlandó összeszedni magát, amikor egy aláírt szerződés miatt muszáj lenne neki.

Előzmény: forgoszel (90)
Kr.Kr. Creative Commons License 2019.09.16 0 2 101

Niki "Misijére" gondoltam az előző hsz-emben.

Misi gazda kedves embernek tűnik, remélem a sok férfira jellemző "farokkal gondolkodni" hozzáállást nem viszi tovább és rájön, hogy ez a Reni lány csak szerepelni akar, de nem tanyára való. Egyébként Reni mehetne Zsolt gazdához dorombolni, az úgyis szereti az ilyen nyávogósakat. :)

Kr.Kr. Creative Commons License 2019.09.16 0 2 100

Nekem Misi teljes lénye fura. A kiválasztását sem értettem, mert úgy való ő egy tanyára, mint hóesés a tengerpartra. Még nézni is kellemetlen volt azt a nyikhajságot, ami belőle sugárzott. Ő tényleg egy kondi terembe való, ahol az elkényeztetett feleségeknek bókolhat napestig és semmi megerőltetőt nem kell csinálni. (a súlyemelgetést nem tartom megerőltető tevékenységnek)

Azt sem értem, hogy ha egy pasi meg akar szerezni magának egy tanyán élő nőt (ahol tudvalevőleg mindig van munka), akkor miért azzal tölti a napját, hogy ül egy napernyő alatt és várja, hogy történjen valami? Vagy ha csináltak is valamit a srácok, akkor miért nem kaptak erről több bevágást? Ki csutakolgatta le a lovakat az edzés után? Ki ad nekik enni?

Előzmény: Tulipántoss (96)
Ilhilla Creative Commons License 2019.09.16 -2 1 99

Helyes meglátás, a "hazahúzós" ötlet is remek! A lányoknak venniük kellett volna a vásárláskor szappant, tusfürdőt, sampont és borotválkozási szereket  és el kellett volna kapniuk ezt a rossz arcú férfit, aki macsónak képzeli magát (lehet, hogy nem csak a trágyaszagtól büdös?:D)!

Előzmény: Kr.Kr. (98)
Kr.Kr. Creative Commons License 2019.09.16 0 0 98

Ez a Zsolt miért jelentkezett ebbe a műsorba? Remélem fogadásból, mert akkor legalább lenne erre a viselkedésre egy ésszerű magyarázata. Felfogtam, hogy neki egy macska többet jelent minden emberi lénynél, de akkor minek bohóckodik ott azzal a három nővel?

Szerencsétlen csajok is csak állnak ott és nem értik, hogy ha 40+ éves pasi ennyire kiborul egy macska miatt, akkor mit keresnek ők itt ezen a tanyán..??? Ráadásul rém ápolatlannak tűnik a pali. Ha van még a csajokban egy kis önbecsülés, akkor elhúznak haza. Ez a műsornak is jót tenne, lehetne reklámozni a kiborulásukat és még nézettség-növelőnek is jó lenne. 

Előzmény: Ilhilla (93)
edit.citrom Creative Commons License 2019.09.15 0 2 97

Tulipántoss minden szavaddal egyetértek!

Előzmény: Tulipántoss (96)
Tulipántoss Creative Commons License 2019.09.15 0 4 96

NIKI gazda randevúra ment Misivel. Nikinek nagyon nem tetszett Misi öltözéke. Ráadául szerencsétlen srác azt találta mondani, hogy "jól összeöltöztünk!" :D

Ez már sok volt Nikinek, aki egyébként is dúlt-fúlt magában és  szóvá is tette. Ugyanis Misi alsógatyóban tusolt a szabadban, a lovas vendégek a farmon ezt nem nézték jó szemmel. (Lehet, hogy a vendégek nem tudták, hogy nincs fürdőszoba?! :D)

Niki végig durcás arccal, pofákat vágva ülte végig a randevút. Misi meg csalódott volt. Egyébként Niki valószínű igencsak duzzogós lehet, ez többször is megnyilvánult nála. Megjelent Anikó választani kellett és Misi ment haza. 

Nekem furcsa ez a sátorozással, feladatok teljesítésével egybekötött, megfigyelésekek, leselkedéseken, kiszolgáltatottságon alapuló házasodni akarás.

Zsolt gazdánál az arák a marha állományt csodálják. Két lány bemászott egy kis simogatásra - csupán túl lelkesedésből, de minek?! -,  mert Zsolt türelmetlenül sürgette őket. Ismét, csak a flegma szó jut eszembe erről, mindenféle bántás nélkül.

Tovább nem részletezem, de ennél a gazdánál baj van mentálisan is! Macska ide-, vagy oda, fene tudja, hogy az arák hányadikok a sorban?! Remélem észbe kapnak és nem várják meg Anikót és a választást, felhúzzák a nyúlcipőt és fejvesztve menekülnek. Sajnos, jó volt az első megérzésem Zsolt egy ápolatlan, antipatikus ember. Fene tudja hol-, hogy szocializálódott, Egy magának való ember, az lenne a legjobb, ha gazdasszony nélkül maradna, mert így legalább jól jár mindenk!  Szerintem.

MISI a dinnyeföldet mutatta be Reninek, akinél az a legfontosabb, hogy összhang legyen egymásközt (ami nincs meg szerintem)
Reninek nem tetszett, hogy Misi csak magáról és birtokról beszél. Nem illenek össze, Misi mulyának tűnik a rámenős Reni mellett. Reni meg annyira nem tudta hová jött, hogy  nem is hozott magával mást, mint magassarkú cipőket. Ő, csak abban közlekedik. Csodálkozott is, hogy minek hozott a két lány gumicsizmát.  Úgy látom Alexa tetszik a gazdának.  No, majd meglátjuk kit választ?!

BALÁZS gazda aratáshoz viszi Orsit. Tudta, hogy Orsi kedveli a gépeket, a vezetést, ezért a kombájnnal vezetésével akart kedvezni a lánynak. A magaslesről mutatja be a birtokát. Balázs anyja később süteményt visz a lányoknak  (kicsit kíváncsi a kedves mama és megsúgta fiának, hogy neki ki a szimpatikus)Jött Anikó és megvolt a kiválasztás. Adrien ment haza. Balázs szerint túl sok volt neki a lány, illetve ő volt túl kevés a dominás, több lábon álló vállalkozó Adriennek. 

BOTOND gazdához megérkezett a három kiválasztott hölgy Vácrátótra.
Tündi vitt kóstolót és ajándékot. Elmentek mind a négyen egy lőversenyre, ahol Botond is indult. Így akart tetszelegni Botond a lányoknak, akik közül Tündi volt a szimpatikus.

Legalább is ezt motyogta Botond egy versenytársának. 

janderka Creative Commons License 2019.09.15 -6 3 95

Nyugi, lehet hogy a századik részben kiderül, hogy ez a macska Zsolt negyedik dédanyjának reinkarnációja volt és általa volt kapcsolatban a magasabb rendű szellemekkel. :))) Vagy csak a nem rég váratlanul meghalt keresztapjának imádott harmadik feleségétől kapta ajándéka és benne tudta viszontlátni rég elmúlt gyermekkorát. Persze az is lehet hogy tényleg csak egy macska volt, akit kedvelt.

De ha ennyivel többet ért neki, mint az élő emberek - meg hát a nők - akkor minek jelentkezett egy "házasodós" műsorba? Szóval akármelyik is a való, úgy hülye a csávó ahogy van.

A másik terepjáéós srác viszont jópofa. Kedves is, meg minden, de ez a szemüveges barna démon sehogy se passzol hozzá. De jól kitötik a műsoridőt a Jófiúkig. 

forgione1 Creative Commons License 2019.09.15 0 2 94

Nem véletlen kócos.... van baj a kóc alatt nem kicsi.

Messziről figyelmeztet a józan ész, hogy innen menekülj, ha jót akarsz.  Ahogyan van ez a természetben is számos mérgező gyümölcsnél, rovarnál. 

Ilhilla Creative Commons License 2019.09.15 -4 1 93

...azért álljunk meg egy szóra! Zsoltnál a macskának nagyobb helye van, mint a gazdasszonynak, abban a szűk kis mobilházban. Hol helyezett volna el három vadidegen férfit? ha együtt alszik velük, most amiatt szólnák le a nézők?

Volt egy hasonló ismerősöm, aki még 40 éves korában is együtt aludt a macskáival, esze ágában sem volt megnősülni, asszonyt vinni a házhoz, ki nem állhatta a gyerekeket. Zsoltban is ezt látom!

Előzmény: költekező (89)
költekező Creative Commons License 2019.09.15 -1 2 92

Talán még adásszünet is lesz:)

Előzmény: Semerreretyo (91)
Semerreretyo Creative Commons License 2019.09.15 -1 4 91

Csak nehogy most meg majd a róka elvigye a kedvenc tyúkját, mert akkor tuti beköszönt a 3 hónapos gyász.

forgoszel Creative Commons License 2019.09.15 -2 3 90

Ez a macska dolog nem kicsit van túllihegve!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!