Keresés

Részletes keresés

adamskij Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3195
Mondjuk az egy állandó probléma, hogy meddig szabad egy ismert személy
magánéletében vájkálni, de azért az olyan kérdéseket, mint pl: "Van-e tartós
kapcsolatod?", lehetett volna mellőzni, lelki szemei előtt megjelentek a kielégítetlen
pattanásos kiskamasz ősgóticdúmszterek, akik nagyban matyiznak a wc-n.

De komoly(abb)ra véve a szót, én meg vagyok békélve Norbival (mi az hogy... :)),
a stílusát is bírom (kiv. elfek és törpök a lemezkritikákban, de ezt már mondtam
neki, és abban igaza van, hogy rajta kívül senki más nem írna ilyesmit, és tényleg,
jó, legalább az ő kritikáit egy mondatból felismerem).

Mégis, Anneke nem nyitott könyv, legalábbis nem szeretném, hogy az legyen.
Így nem is olvastam végig az interjút.

A következő MHH-ban meg Varg Vikernes lesz, és kifaggatjuk börtönbeli
szexuális aberrációiról? Vagy Glenn Benton internetes társkereső rovata lesz?

Még egyszer bocs a sarkításért, de azt hiszem, így jobban érthető, mire gondolok.

Halfordot megértem. Bruce is ugyanezt csinálta, Ozzyék is, mindenki összeáll,
mindenki heppi, mindenki metal - hmm, tényleg?

Előzmény: Tomiboly (3194)
Tomiboly Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3194
Rhad:azer' ez a Lennon picit durva volt:))) Szerintem jo az Anneke interju, hogy miert, azt mar szazan megirtak elottem. Ami gaz, az Halford bacsi mea culpazasa. Bar a Made in Hell kurva jo kis szam!
Előzmény: Törölt nick (3191)
Espé Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3193
Norberttel nekem sincs bajom, és amúgy bírom a stílusát, de ez az interjú akkor is gáz volt. Szabad kedvelni valakit, szabad vele az éteren kersztül beszélgetni ezekről a dolgokról, de az eredményt nem szabad leadni az MHH-ban, mint Gathering interjút.
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3192
off!! off!!
wice neked él az e-mail címed? mintha visszapattant volna egy üzenetem (vagy csak az smtp nem szeret téged), a kávébabos izé iránt érdeklődtem volna.
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3191
fanfan13human hammer hungarica exluzív: "Dani Filth kedvenc szabadidős tevékenysége a mosogatás, miként a több honlapon is látható elhíresült fotó is mutatja. szüksége is van arra, hogy naponta többször mosogasson, mert a módszeresen leölt gnóm gyerekek vére különben rozsdásra marná a brit konyhaszettet, amiért Dani felesége rosszallását fejezné ki. *** mint megtudtuk telefonos interjúnk során, a Pink Floyd együttes minden tagja járt iskolába, s ez egy életre szóló nyomot hagyott bennük. ennek ellenére lemezírás közben sohasem használtak drogot saját visszaemlékezéseik szerint *** hosszas telefoncsöngés után sem tudtuk fölvenni az éteri kapcsolatot John Lenonnal, a jelek szerint a beatles után immár ő is föloszlott".

uzsi interjú: "van férjed, vagy barátod?" hmmmm... a "nyálast" meg nem tudom, honnan szeded. olvass figyelmesebben!

bala világvége 2k? mostanában éreztem hogy vmi nincs teljesen rendben körülöttem. tudhattam volna...

Előzmény: fanfan13 (3179)
iLane Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3190
Most olvastam csak el a multkori Hammerben a Lars Ulrich interjut. Vegig azon volt kiakadva, hogy a Napster mennyi penzt keres, meghogy ez egy uzleti vallalkozas, es hogy dollarmilliokat szednek be. Lehet, hogy kicsit sotet vagyok a temahoz, de aki jobban erti, magyarazza mar meg nekem, hogy honnan van a Napster-nek bevetele?????
bala Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3189
Aha, és 2000 ben a világvége is eljött!!:)
Előzmény: Törölt nick (3184)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3188
Mikor dolgoz már föl valami klasszikus halál metál nótát? :)
Előzmény: SOWHAT (3187)
SOWHAT Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3187
Nagy örömömre szolgál, bejelenthetem letölthetö a Paradise city legendás Mambo Kurt verzioja www.tar.hu/mambo cimen, igaz csak fél de: töltsd le most ha jót akarsz magadnak.
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3186
onnan is kilóg
Előzmény: Zero (3185)
Zero Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3185
a summer rocks poszter az igénytelenség csúcsa, de komolyan. még csak most szedtem ki az újságból, de gyorsan át is raktam a rockinformba :-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.12 0 0 3184
Nem valami olyasmit makogott a Benton, hogy öngyilkos lesz 33 évesen, vagy mi?
mosmeg aszongya mégsenem
eh
hülye nyomi!
:))
Előzmény: patek 61895 (3183)
patek 61895 Creative Commons License 2000.09.12 0 0 3183
Helló!

Na az új MHH-ról:
1. A címlap még oké,de amint kinyitom nem hiszek a szemenek!Kedvenc újságom úgy fest,mintha valami retek CKMBoy meg valami fos PC-s újság torzszülöttje!BAZD MEG!
2. Anneke interjú szerintem nem gáz,inkább az ilyen,mint azok a kérdések,amikor arról megy a duma hosszú sorokon keresztül,hogy milyen vót a stúdió/mé' váltottak stúdiót meg ilyesmi.
Benton egy fasz,ezt eddig is tudtuk......net/csajok/vagizás a keresztről a homlokán .....duma a fogadalmáról.....blama!
Manson:nevetséges a figura,most jól kitalálja a sztorit,de má' évwek óta motoszkál a fejében az ötlet....persze!De azé1 várom az új lemezt...
3. A HP sem tetszik,a régi jobb volt.Hol van már az a régi sárga háttér a halványfekete SK felirattal.....
Néha nehezen olvasható a szöveg a fekete alapon fehér kisbetűknél....
4. poszter:kár,hogy a képek nem élesek-főleg az IMMORTAL/Marduk-bezzeg Paksi!
5. Nem lehet úgy rendelni cd-s mellékletet,hogy a Barlangban a srácok felveszik a megrendelést,én meg ha megjelenik a lap bemegyek és átveszem/kifizetem.Mi a faszé' fizessek postaköltséget,ha BE IS TUDOK MENNI ÉRTE......

Szóval nekem a régi jobban tetszett,remélem valamilyen szinten visszakanyarodnak a Tisztelt Szerkesztők!
Idegen érzés kezembe venni a Lapot,mert ez már nem az,amit megszerettem........idegen,furcsa ÉRZÉS-kurva anyád Caps Lock bill.!!!!-.
Vissza!!!Vissza!!!Vissza!!!Vissza!!!Vissza!!!Vissza!!!Vissza!!!Vissza!!!Vissza!!!Vissza!!!

Törölt nick Creative Commons License 2000.09.12 0 0 3182
Néha azér' túlömlengi a dolgokat, vagy nem tudom, igazából nagyon hasonlítanak az írásai Szarka Józsiéhoz, akit én a legjobb MHH-újságírónak tartok a mai napig,csak Sz. J. azér' földhözragadtabb volt, ami itt pozitívabb.
Előzmény: Zero (3180)
Zero Creative Commons License 2000.09.12 0 0 3181
a Silentiumot a "Spikefarm" adta ki, a To/Die/For-t pedig a spinefarm? ezek a változatos nevű kiadók, hehh...:-)

amúgy egyértelmű fejlôdés, hogy végre több saját interjú van a külföldrôl átvettek helyett

Zero Creative Commons License 2000.09.12 0 0 3180
szerintem sincs baj un stílusával, az xy aktáknak pedig pont a rendhagyó interjúk adják meg az érdekességét.
Előzmény: fanfan13 (3179)
fanfan13 Creative Commons License 2000.09.12 0 0 3179
Mi a baj az Uzseka interjúkkal? Tudjátok az újságirásnak az a lényege, hogy megmutassad az embert is. Megmutassad azt aki csinálja és akivel csinálja az intejút. Szerintem kurvára nem probléma, hogy erről a lányról megtudtuk, hogy szereti nézni a felhőket, hogy szeret cajgázni ésatöbbi. Ha valaki kedvel valakit, akár igy az éteren keresztül, akkor igenis sokmindent akar megtudni az életéből. És ezek az apróságok, ezek a feleslegesnek találtatott infók rakják össze az embert.
Az interjúból pedig nem az jött le, hogy Uzseka szerelmes, hanem az hogy érdeklődő. Ja, de ez a mai világban fura, mi? Sőt, még nyálasnak sem találtam!
wice Creative Commons License 2000.09.12 0 0 3178
csak ugy spontan, koszonet LL-nek es a-nak, h felhivtak a figyelmemet a dillinger escape plan es a dismemberment plan zenekarokra, letoltottem par szamot toluk, es pont olyan jok, mint. hat ha meg be is lehetne ezeket szerezni itthon...
btw, fantomas kritika volt mar a hammerban?
Viveca Creative Commons License 2000.09.12 0 0 3177
Picit off, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre és azért ez még (ha nagyon erőltetjük) metal, bár már rég nem hammer... Mit szóltok az újféle TOT világhoz? Ez az új klip számomra annyira hervasztó, hogy az elmondhatatlan. Tisztára olyan érzés, mintha a teljesen agyilag fuszekli Paradise Lost után nyomakodnának! Van valaki, akinek tetszik az Image??? (Persze férfilelkek vagytok, így még ezt is el tudom képzelni!)
Zero Creative Commons License 2000.09.12 0 0 3176
hogy kerül a nevergreen koncertbeszámolóba (mezôtrue) a Phaidon név? kicsit viccesen néz ki. mással nem kommentálom a design vitát, mások már pont elégszer megtették. :-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.12 0 0 3175
naná, másodállásban diszkfaló szgépes vírus vagyok, tudhatnátok. nekem a 08. volt gyanús, de hát annyi váltás van ezen a lemezen, hogy képes lettél volna kidumáéni, hogy ez így fragmentáltan tökéletes...
Előzmény: wice (3174)
wice Creative Commons License 2000.09.12 0 0 3174
Espé no, kapaszkodj meg, megneztem az emlitett szamokat, es tokeletesen igazad volt, nemtom, hogy tortenhetett, lehet, h Rhad csalafintaskodott, de telleg rovidebbek voltak, mint kellett volna. felpakoltam oket ujra, tessek megnezni, uploadban vannak perpill, de remelhetoleg hamarosan a downloadba apdételődnek, kiszera mera bavatag.
Előzmény: Espé (3163)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.12 0 0 3173
req meghajlok az érveid előtt, mert én tényleg mindig nyavalygok... mondjuk úgy is fogalmaztam, hogy "talán"... ;-\
Előzmény: req (3172)
req Creative Commons License 2000.09.12 0 0 3172
Rhadamanthys: Még hogy te nem nyavalyognál...? ;]
Előzmény: Törölt nick (3171)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.12 0 0 3171
a további vita elkerülése végett csak jelezni szeretném: örülök, ha sokaknak tetszik az a stílus, amit Norbi levágott az ominózus interjúval, én toleráns vagyok, azt szerettek amit kedvetek tartja. ez azonban nem változtat azon, hogy én nem vagyok erre kiváncsi, bizonyos mértékig gusztustalannak tartom, de leginkább nem egy metal magazinba illőnek. ha ugyanez a cosmopolitanban jelent volna meg, talán nem nyavalyognék...
Előzmény: taptarap (3162)
Viveca Creative Commons License 2000.09.11 0 0 3170
Hja persze, a határ... Felejtsük el, marad a csigatempó.
Viszont egy kérdés mindenkihez: van bármiféle ötletetek arra nézvést, WHO THE FUCK IS FABIO LEONE??? Csak nem a Vision Divine/Athena/Rhapsody énekes kisunokaöccse?!?! A faszit ugyanis Fabio Lione néven anyakönyvezték, gondoltam, hátha rokonok! Micsoda blamage...
Ez kb. olyan, mint egy Blackie Lawless cikk mellé berakni egy Lüszi Ló Lesz fotót...
Espé Creative Commons License 2000.09.11 0 0 3169
Na ja. Az a kritika már átmegy ömlengésbe, de épp ezért a Primordial nagyon felkeltette az érdeklődésemet. (Ha már MP is ilyeneket ír...) :)
Előzmény: won graven (3168)
won graven Creative Commons License 2000.09.11 0 0 3168
A tipográfiai meg mittoménmilyen témákhoz csak annyit: az MHH logo kivételével nagyon színvonalasnak találtam az újságot. Legfeljebb veszek egy erősebb olvasószemüveget, ugyanis néhol ilyen 4-es körüli betűméreteket látok. Még a puskáimat is nagyobbra szoktam nyomtatni ZH írás előtt! :-)

Tartalmilag sincs gond, és vessetek meg: én marha jól szórakoztam az Anneke interjún! Még azt se bánom, hogy megtudtam: szeret bicajozni!!!
Amúgy Milán Péter szerintem sokkal jobban elszállt: a "fuldoklunk a globalizációs mocsokban" részlet kissé már túl teátrális, nem?

won graven

SOWHAT Creative Commons License 2000.09.11 0 0 3167
Véres kard a kezembe :))))))))))))))))))) énekli Kalács...
SOWHAT Creative Commons License 2000.09.11 0 0 3166
Hallgatom a Kalács müsort :-) TOTÁLIS ANARCHIA ! aki más az halál fia :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!