Keresés

Részletes keresés

supertzar Creative Commons License 2000.09.14 0 0 3221
"Guided by the pinball map
The driver, still unknown (to me)..."
Iszonyatosan jó volt az In Flames, tisztára görcsöl a nyakam :-)
De a Punish My Heaven is jól esett a DT-től :-)

Más.
Anneke interjú: Ahogy tap is rámutatott, ez nem szokvány promo interjú volt, hanem XY akta, vagyis egy személyesebb beszélgetés. Ez a sorozat már megy egy ideje, nem volt másabb ez a cikk, mint az eddigiek szerintem. Nekem nagyon tetszett.
Amikor Anneke egyetlen délután tucatnyi interjú között csinál 4-5 magyar telefonos intit, akkor nem árt, ha legalább az egyik nem a lemezről (keményebb és dallamosabb egyszerre satöbbi) szól, hanem egész másról. Ezt a dolgot sem mi találtuk ki, van az összes jobb magazinban ilyen rovat.
Szerintem lesz még Gathering interjú, ahol viszont a lemez lesz a téma.
A bicajról annyit, hogy Hollandiában mindenki kerekezik :-)

Címlap és feliratok. Egyetértek Faffal, nem lehet logókkal teletenni a címlapot, max. az UG fanzine-eknél. Kerrangnál sincs logó a címlapon, más nagyobb magazinnál sem jellemző.
Kerrangról jut eszembe, hogy két hete egy teljes interjú szövegét elcseszték. Első felét megismételték újra, a második fele és a vége is hiányzott.
"Some heads are gonna roll..." - mondta a főszerk. vszleg.

Manson elírás: A cikkben azért stimmel minden, mert az eredetileg is úgy szerepelt, amikor tördelésre érkezett a cikk. Amit át kellett másolni, pontosabban újra beírni a tördeléskor (címlap, név a cikk tetején, képaláírás) az csesződött el. Egy biztos, most már mindenki tudja a szerkben, hogy Marilyn a helyes :-)

A Spikefarm és Spinefarm létező cégek, ugyanaz a kiadó, csak a profil miatt más a labelek elnevezése.

Summer Rocks fotók nekem tetszettek, szerintem van stílusuk, színük is. Dávid Zsolti cseppet sem rossz fotós. A posztert sem érzem annyira gáznak, nyilván lehetett volna jobb, de ez mindig így van... A papír a vastagságot tekintve ugyanaz, mint az utóbbi időben. Sajna, a minőséget nem tudják garantálni a nyomdák, ugyanazon a tekercsen is eltérhet a papír vastagsága, mert a tekercs külső részén nyúlik a papír, középen marad vastagabb. Legalábbis a nálam sokkal okosabbaktól ezt hallottam :-)

Előzmény: Törölt nick (3217)
Levike Creative Commons License 2000.09.14 0 0 3220
Ahoj !

Egyebkent tudtommal az volt Dickinson kivalasanak igazi oka, hogy o a regi Maident akarta tovabbvinni, Harris pedig nem.
Es valo igaz, a Seventh Son utan elegge kezdtek megvaltozni. Na nem mintha a Fear of the Dark-ot, vagy az az elotti albumot nem szeretnem, de teny, hogy masok voltak, mint az elozoek, es szerintem nem jo iranyba tendalt a dolog. :)
Na mindegy. Szerintem Dickinson hiteles, es nem csinalt segget a szajabol, mint joparan.
Az albumai pedig kurvajok, ha metal, ha nem.. :)
Nekem meg a Tattooed Millionaire is tetszik, sot ! :)

Levi

Előzmény: Törölt nick (3214)
SZ.I. Creative Commons License 2000.09.14 0 0 3219
nem zavaro, bar most nincs elottem az ujsag, de ugy emlekszem ott folul is ott vannak a fejlecnel. nem? de.
Előzmény: iLane (3218)
iLane Creative Commons License 2000.09.14 0 0 3218
Na en is kezeim koze kaparintottam az uj MHH-t es ugy latom meg senki nem emlitette a legnyilvanvalobb elcseszest a designnal kapcsolatban: a cikkeknel mindig balra kell dontenem a fejem, hogy elolvassam kirol is van szo. Szoval az a ferde csik ott oldalt nagyon nem jon be nekem. Titeket nem zavar?
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.14 0 0 3217
supertzar meg fogsz lepődni, de nem utálom, amit mondtál, sőt, így már jobban átjön, hogy miért 1500. én ezt igazából azért sokalltam (-om), mert szerintem többeket elriaszt. de mindjárt rendelek nálad emálylban... Tegnap, láttam, jól érezted magad in flames-szen :-)
Előzmény: supertzar (3215)
prowler Creative Commons License 2000.09.14 0 0 3216
Ez mind OK, de nem lehetne tudni előre, hogy mire számíthat az ember a melléketen? Valami terv csak van!
Az új Nevermore mikor lesz a Barlangban?!!!!!
Jó lenne, ha nem kellene rá várni 2-3 hetet a jövő heti megjelenés után...
Annekéve kapcsolatban annyi, hogy nekem is nagyon tetszett az interjú. Örülök, hogy Uzsi az embert is megmutatta az énekesnő mögött. Megérdemelte volna Anneke a címlapot is
Előzmény: supertzar (3215)
supertzar Creative Commons License 2000.09.14 0 0 3215
Sziasztok, nem voltam gépközelben pár napig, és örülök, hogy ennyire komolyan véleményeztétek az új dizájnt. Egy csomó mindennel abszolút egyetértek/tünk - pl. olvashatóság itt-ott, hibák, elválasztások, satöbbi - lesz is változás még, ahogy mondtam. Egy csomó dolgot élesben kellett kísérleteznünk és ha a körülmények nem adottak, akkor a nyomda és lay-out váltást biztos nem egyszerre végezzük el. Mind1 túlvagyunk rajta :-)
Viszont egy-két megjegyzést muszáj tennem, bár Rhad ezt nagyon utálja...
Először is a CD-s verzió és az 1500 Ft. Ahogy a múltkor is, most is ott áll a szövegben, hogy az 1500 Ft /ami legutóbb is annyi volt/, a 450 Ft-os újságár mellett az utánvétes PKG-t, kb. 450 Ft ismét is tartalmazza, ami azt jelenti, hogy a CD-s lap 1050 Ft-ra jön ki. Ez 400 Ft-tal olcsóbb, mint a Rock Hard, ami persze nem mérce, hiszen ott a kiadók is beszállnak a melléklet költségeibe, míg ugye nálunk... Nyilván, az újság is sokkal vastagabb, de az egy működő piac ugyebár.
A CD-s verzióra természetesen az én mailemen is lehet rendelést leadni, aztán ha igen, akkor a boltban átvenni mindenféle PKG nélkül.
Viszont ha ezt így hirdetjük meg, akkor mindenki azt mondja, hogy majd a Hammer boltban megveszem a CD-s újságot, miközben mi nem tudunk erről, nem tudunk kalkulálni. Bizonyos számú rendelésre szükségünk van ahhoz, hogy a CD-t elindíthassuk. Bocs a déjá vu miatt, tudom, hogy ismétlem a pár hónappal ezelőtti sztorit.
Majd még folytatom, csak nem akarok hosszú lenni.

Törölt nick Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3214
Ez az! :)))
most persze kemény bőrös metálos.
:)
Előzmény: bala (3213)
bala Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3213
Aha,már rémlik valami!Vastag feketével húzta ki,nem??Úgy nézrett ki mint egy f..sz,csak épp szökőkút nem volt a fején:))
Előzmény: Törölt nick (3212)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3212
Pedig a szömit is festette a Róbert, bizonyám.
:)
Előzmény: bala (3211)
bala Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3211
A szemfestésre nem emlészem!
Előzmény: Törölt nick (3210)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3210
Meg a szemfestős-homoszekszuális.
Előzmény: bala (3209)
bala Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3209
Meg szerintem is legkeveésbé hiteles a "tollboás":)
Előzmény: Törölt nick (3208)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3208
Úgy látszik, mostanában divat a kimagyarázkodás.
Előzmény: bala (3207)
bala Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3207
Ha nekem is választanom kellen hitelesség tekintetében Dicki vagy Halford között, akkor feltétel nélkül az előbbire szavaznék!!A Balls To.. egy óriási lemez,ha metál ha nem.Bár inkább metál mint a Two:)Mondjuk nekem speciel teccik az új Halfi,de csomo ismerősöm undorodik már a kimagyarázkodások meg a nagy metalosodás miatt!!
Előzmény: Törölt nick (3206)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3206
A Picasso meg a Skunkworks akkor se metál, a másik meg az, hogyha olvasgatsz olyan 94-96-os Dicky interjúkat, azér elég sokat szajkózza, hogy ígymegúgy, a Maiden már nem volt elég nagy kihívás neki, meg nem lehet mindig ugyanazt csinálni,mindig előre kell lépni, stb. Ehhez képest... Bár ezerszer szimpatikusabb a faszi mint Halford, ez tény, na meg jobb zenéket is csinált.
Előzmény: Levike (3205)
Levike Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3205
A tiedet...

De hallottam, sot tetszettek is.
Nezd, nem Iron Maiden egyik sem, de nem ertem miert kene annak lennie. Ezek szolo projektek, de Bruce maradt annal, amit addig is csinalt, megha mashogy is. Igenyes es jo rockzene ez, amit Dickinson sohasem tagadott meg. Mutass egy interjut, amiben lefekudt volna barminek is.
Szegenyem a Balls To Picasso utan elegge padlora kerult, hisz nem jott be az anyag a nepnek, pedig szerintem kurva jo lett. Aztan jott a Skunkworks, amivel elment egy picit egy masik iranyba...kicsit nehezen hallgathato anyag, en nemigazan szeretem azt a soundot, de par hallgatas utan azert lejott, hogy ez sem rossz...
Az Accident of Birth pedig bar sokan mondjak kurvara nem Maiden-es anyag..inkabb a Skunkworks es a Picasso kozott van valahol zeneileg.
Nekem epp a Chemical Wedding az ami egyelore nem igazan jott be, szerintem egy picit visszalepes a Skunkworks fele.

Amugy meg egyebkent sem ertem mit fikaztok, hisz Dickinson gyakorlatilag ontotta magabol a jo anyagokat egy olyan idoszakban amikor ugy kellett vadasznom hogy valami hallgathatot talaljak, azok is altalaban mind ujak voltak, hisz a regi nagyok gyakorlatilag minde megdoglottek meg benyaltak tovig az aktualis trendeknek.

Levi

Törölt nick Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3204
Édesapád f..át... ezek szerint te nem hallottad a Balls To Picassot, vagy a Skunkworks-ot Dickinsontól.
Előzmény: Levike (3201)
BreZol Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3203
Akinek van Z+, az ma este 7-kor nézze az Izé Fülöppelt. A rockzene népszerűbbé válása lesz a téma, ha minden igaz ott lesznek Etnomorfék, Black-outék stb.
Tomiboly Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3202
Rhad:nem, en mar csak true retro bandak bulijaira fogok jarni (Beatles, Nirvana, stb.)
Előzmény: Törölt nick (3199)
Levike Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3201
Lee Dorian !

Ozzyt imadom, de Dickinsont is...
Dickinson nem a Metalnak forditott hatat, hanem az Iron Maidennek...aki ismeri a szoloalbumait, az tudja ezt.

Levi

Előzmény: Lee Dorian (3196)
Espé Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3200
Ha már régi zenekarok mai aktivitásáról van szó: azt hallottam, hogy felmerült, hogy a Queen új frontembere Robbie Williams lesz. Na, azt azért megnézném.
(Mercury bácsi már forog...)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3199
Tomiboly jössz ma koncertre?
Előzmény: Tomiboly (3198)
Tomiboly Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3198
Rhad:en meg azt olvastam, hogy Jim Morrison tribute jelenik meg, egy szamban pedig maga a mester hangja is hallhato lesz, cime Bathtub in Paris
Előzmény: Törölt nick (3197)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3197
vaze Tomiboly, pedig a Pletyi Metal Magazin legújabb számából még nem is idéztem, miszerint a Bitl'sz újra összeáll, s mivel kemény death akarnak játszani, imázskeresés miatt exhumálják Lennont, a hangját pedig régi demókból fogják újrakeverni, illetve háttértáncos zombik tátognak helyette. az új lemez címe várhatóan Bombafejűek lesz... na befejezem, mert még egyesek nem fogják értékelni a negédes bájt és a burkolt iróniát...

adamskij a Glenn társkereső már így is benne volt, alig burkoltan... :-((

Előzmény: Tomiboly (3194)
Lee Dorian Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3196
De Ozzy sose fordított hátat a metalnak, ellentétben Halfival, Dickinsonnal, vagy az "acélszívu" Endével.
Előzmény: adamskij (3195)
adamskij Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3195
Mondjuk az egy állandó probléma, hogy meddig szabad egy ismert személy
magánéletében vájkálni, de azért az olyan kérdéseket, mint pl: "Van-e tartós
kapcsolatod?", lehetett volna mellőzni, lelki szemei előtt megjelentek a kielégítetlen
pattanásos kiskamasz ősgóticdúmszterek, akik nagyban matyiznak a wc-n.

De komoly(abb)ra véve a szót, én meg vagyok békélve Norbival (mi az hogy... :)),
a stílusát is bírom (kiv. elfek és törpök a lemezkritikákban, de ezt már mondtam
neki, és abban igaza van, hogy rajta kívül senki más nem írna ilyesmit, és tényleg,
jó, legalább az ő kritikáit egy mondatból felismerem).

Mégis, Anneke nem nyitott könyv, legalábbis nem szeretném, hogy az legyen.
Így nem is olvastam végig az interjút.

A következő MHH-ban meg Varg Vikernes lesz, és kifaggatjuk börtönbeli
szexuális aberrációiról? Vagy Glenn Benton internetes társkereső rovata lesz?

Még egyszer bocs a sarkításért, de azt hiszem, így jobban érthető, mire gondolok.

Halfordot megértem. Bruce is ugyanezt csinálta, Ozzyék is, mindenki összeáll,
mindenki heppi, mindenki metal - hmm, tényleg?

Előzmény: Tomiboly (3194)
Tomiboly Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3194
Rhad:azer' ez a Lennon picit durva volt:))) Szerintem jo az Anneke interju, hogy miert, azt mar szazan megirtak elottem. Ami gaz, az Halford bacsi mea culpazasa. Bar a Made in Hell kurva jo kis szam!
Előzmény: Törölt nick (3191)
Espé Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3193
Norberttel nekem sincs bajom, és amúgy bírom a stílusát, de ez az interjú akkor is gáz volt. Szabad kedvelni valakit, szabad vele az éteren kersztül beszélgetni ezekről a dolgokról, de az eredményt nem szabad leadni az MHH-ban, mint Gathering interjút.
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3192
off!! off!!
wice neked él az e-mail címed? mintha visszapattant volna egy üzenetem (vagy csak az smtp nem szeret téged), a kávébabos izé iránt érdeklődtem volna.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!