Keresés

Részletes keresés

deadsy Creative Commons License 2000.09.18 0 0 3315
Igen,Elijah Blue Allman csapata.Olyan a zene mintha a Type O-t kevernéd Gary Numan el.Szerintem nem sok köze van az Orgy-hoz(Az uj Orgy album nagyon üt mellesleg,le lehet már szedni,akit érdekel,címe:Vapor Transmission)bár az énekesük egy időben a Deadsy-vel jammelt,és a hatásaik is ugyanazok,mégis két külön világ a kettő.Nekem úgy van meg hogy leszedtem mp3 ban aztán felírtam audio cd ként,hogy ne csak gépen tudjam hallgatni.Amugy asszem egy kiadót hagytak ott,és ha jól tudom az Elementree-vel tárgyalnak most vagy ilyesmi.Mindenesetre Maiden vagy Satyricon fanatikusoknak nem ajánlanám.:)
supertzar Creative Commons License 2000.09.18 0 0 3314
Cher és Greg Allman gyerekének csapatára gondolsz? Sajna még csak olvastam róla, de a CD-t nem bírtam beszerezni. Hány kiadót hagytak már ott? Kettőt-hármat? Neked mp3 van? Vagy?
Nem olyan Orgy ízű a dolog? Az a 80-as évek new wave/szintipop feeling nekem nem jön be...
Előzmény: deadsy (3313)
deadsy Creative Commons License 2000.09.18 0 0 3313
Üdv supertzar.Ismered a DEADSY nevű bandát?És ha igen,kíváncsi lennék mit gondolsz róla?Csak kíváncsi vagyok.
supertzar Creative Commons License 2000.09.18 0 0 3312
zémegem nincs, de hallottam már a dologról. Most erre mit lehet mondani?
Ahogy pár napja írtam, a legutóbbi Action lemeznél a kiadójuk címlapot akart venni a csapat számára, de mi ebbe nem akartunk belemenni és nem is mentünk bele. Hogy ezen megsértődtek-e, azt nem tudom. Ha annyira a pénz számítana, akkor beszedtük volna a zsozsót és beszednénk másoktól is, mert mások is akarnak címlapozni.
Semmi baj az Actionnel, de nincs kapcsolat köztünk. Ők nem jelentkeznek nálunk semmilyen hírrel, én meg csak annyit tudok, hogy valami Best Of lemezt adtak ki (marha progresszív ötlet).
Zotya külön eset, de Black-Outékkal rendszeresen beszélünk, tudom, épp hol állnak, mit csinálnak, mire készülnek.

Más. Nevermore még nincs, a héten kell, hogy legyen.
Hammerfall viszi az eddigi vonalat, 80-as évek feeling ezerrel, fogósságban nincs párjuk.
Helloween kísérletezősebb, sötétebb, itt-ott HIM/Dickinson/Rammstein hangulat is érződik, van egy-két telitalálat nóta, bár a Better Than Raw egyelőre erősebbnek tűnik.

Előzmény: BreZol (3310)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.09.18 0 0 3311
Na, látszik, hogy az Aebsence volt a vendég, végre igényes zenék, a listán.
Előzmény: YETI (3307)
BreZol Creative Commons License 2000.09.18 0 0 3310
Látta valaki a múlt héten azt a Z+os Izé Filippelt, amelyikben Szasza az Actionból keményen bírálta a Metal Hammert, hogy oda eddig csak úgy kerültek be, ha fizettek, címlapra is csak a pénz miatt tették be őket egyszer, és nem érdekli, ha többet nem kerülnek bele az újságba.(gondolom ezzel kijátszották magukat a csapatból...:)
Igaz ez Supertzar? Egy kicsit durva lenne. Ott volt még a studióban a Black-out két tagja, ill. Farkas Zotya az Etnomorfból, igaz ők ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudták/akarták.
atus69 Creative Commons License 2000.09.18 0 0 3309
a lap legyen újra a RÉGI!!!!!

Mennyire regi? Menjunk vissza '89-be? Csakis old school black-death-thrash-heavy-power-speed??
Hmm, ez tetszene???
:-)))
Amugy meg igen hamar atkapcsolhattal az MTV-rol, mert az utan a koncertreszlet egy olyan LB szamot szoktak adni, amiben igencsak van gitar.....

Nem vagyok amugy LB-rajongo. . .

Előzmény: patek 61895 (3308)
patek 61895 Creative Commons License 2000.09.18 0 0 3308
Ehhez a Limp Bizkites dologhoz:hétvégén nézem az olimpiát és a szünetben kapcsolgatok jobbra-balra egyszercsak MTV LB koncert az isten tuggya hol.
A szinpad elkerítve egy 2 méter magas kerítéssel,a fiúk totál bepörögve......Fred játsza a nem létező agyát a rajongók meg totál beindulva valami geci nagy szinházféleségben őrjöngenek......csak a GITÁR,az nincs sehol.
Azt nem értem hol itt a METAL,amikor már mindenki azt erőlteti,hogy mekkora jó csapat meg minden....kb 1 szám után feladtam.Azé' mer van benne egy nagyon kicsi gitár,attól még ez a SZAR nem metal,mégcsak nem is rock zene.Ez egy fos hiphapp geci banda,akik az unalmas budda-buddát szinezik a gitárral......ez olyan,mint hogy a SATYRICON se techno,csak azé' mer' némelyik számban használnak szintit.Ott a gitár dominál,ezeknél a geci Fredéknél meg a hiphop alapok.
Kérdés:itthon mennyire fogy egy ilyen "lemez"(FOS!!),mint mondjuk egy új GAMMA/MAIDEN meg ilyesmi....??????
Mer' ha nem fogy,akkó' mé' van benne az újságban ez a retek????
És követelem,hogy a kormány mondj.......ööööö...a lap legyen újra a RÉGI!!!!!!
YETI Creative Commons License 2000.09.18 0 0 3307
Heaven And Hell 2000.09.18. Hétfo 18.00-20.00

www.pararadio.hu

Archivumból is hallgatható!!!

Vendég: Aebsence

Poverty`s No Crime: Access Denied
Aebsence: 7/4
AIC: Them Bones
AIC: Dam That River
Aebsence: Old Black Song
Tool: Stinkfist
Aebsence: Domestic Orders Only
Meshuggah:Concatenation
Aebsence: Deep
Anthrax: Inside Out
Aebsence: Negative
Dying Wish: The Valley
Korog: Szádon az ópium
Apocalyptica: Path

prowler Creative Commons License 2000.09.18 0 0 3306
Stzar! Nem elfelejteni, hogy ma van az új Nevermore album hivatalos megjelenése! Mikor lesz a Barlangban?
Új Helloween milyen? Hallottad már? És a Hammerfall?
kenobi Creative Commons License 2000.09.18 0 0 3305
Nem tudom, hogy ezeken a Paksi homorításokon miért csodálkoztok... Az elkeseríto az, hogy ez a bunkó úgy lehet rockzenét szereto fiatalok bálványa, példaképe, hogy zsír rasszista, csolátó, ráadásul olyan ostoba, mint két pár rendorcsizma.
Számomra egyszer és mindenkorra leszerepelt, számomra o az abszolut hiteltelen eloadó. Paksihoz képest a Pataky dáridós gusztustalansága meg a világgiccs slágerlemeze az erkölcsi tartás és a muvészi igényesség Mount Everestje.
Bocs, ha túllihegtem, de baromira utálom a faszit.
Albatross Creative Commons License 2000.09.17 0 0 3304
Supertzar!

Köszi a részletest, a BMG-t amúgy, ha jól emlékszem a COC-honlapon olvastam. Most még az nem világos, hogy itthon ki fogja terjeszteni? Te amúgy hallottad már a teljes anyagot, vagy valami előzetest?
Ja, és milyen az új Queens? Úgy hallom, már lehet kapni itthon is egy-két helyen. Annak örülnék, ha a QOTSA kritikából kimaradna a "bezzeg a Kyuss" típusú kesergés, mert tudom, tudom nem lehet elfelejteni, csak mérjük már a Queenst önmagában, így a második lemeznél. Szerintem így a szép, hogy nem akarják ugyanazt kierőlködni, pláne Garcia nélkül, meg így, az arctalan stoner tucat-csapatok között.
Én mondjuk nagyon szeretem őket, Josh is my hero stb., remélem, nem csalódom a Rated R-ban.

Albatrosskyvalley.

Előzmény: supertzar (3303)
supertzar Creative Commons License 2000.09.17 0 0 3303
"metál" - ez csak a Narancsos befolyás nálad :-)

A Sanctuary Records-ot az a Rod Smallwood vezette menedzsment hozta létre, amelyik a hetvenes évek vége óta intézi a Maiden dolgait (nem is rosszul ugyebár...)
A profilt tekintve elég szerteágazó cégről van szó, millió dologgal foglalkoznak, a kiadó azonban még náluk is aránylag friss fejlemény - egyértelműen a metal revival miatt jött létre. Ők adták ki a Chemical Wedding című Dickinson albumot, majd felvásárolták a Castle kiadót és az amerikai CMC-t is. Utóbbi egy olyan cég volt, amelyik az alti hullám közepén is classic hard rockot és metalt próbált kiadni, terjeszteni az amerikai piacon.

Azóta a bandák megszerzése folyik, különös tekintettel az olyanokra, amelyek komoly múltra tekintenek vissza, sok jó lemezt kiadtak már, viszont a multik úgy irtóznak tőlük, mint a pestistől, mert nem mainstream, amit csinálnak. Ők adták ki a Halford lemezt, náluk jön majd ki az új Annihilator (Joe Comeau énekessel - Liege Lord!!!!), és persze a COC is az övék. De a Celtic Frost-os Tom Warrior új bandája, az Apollyon Sun is náluk van, akárcsak a WASP és a Marillion. Az Entombed-ot és a Helloweent viszont jelenleg csak menedzselik.

Közben katalógusokat, régi metal albumok jogait vásárolják fel és nyomják ki CD-n.
Van egy metal website-juk is, a metal-is.com (ha jól rémlik valami ilyesmi az URL), egy amolyan fincsi webzine kinézetű dolog hírekkel, interjúkkal, kritikákkal, talán már jártál is arrafelé. Nem látszik, hogy a Sanctuary áll mögötte, de mégis. Nyilván a terv az, hogy később innen lehessen downloadolni a kiadó muzsikáit, ha már odaszoktatták a népet (és megoldódik a technikai háttér is).

A jövőben nem csak metallal akarnak foglalkozni, így különféle labeleket hoztak létre, kommerszebb dolgokba is belefolynak majd, de az már nem a mi asztalunk.

Nem akarok a lelkedbe taposni, de miután Columbia/Sony támogatottsággal és teljes Metallica world tour-ral nem tudtak áttörni Pepperék a Wiseblood lemezzel, aligha kapkodtak utánuk a majorok.

A BMG, amiről írtál, max. amerikai terjesztő lehet. Európában a COC album ugyanazon a metal csatornákon keresztül terjesztődik majd, mint pl. a Halford vagy az uccsó Bruce lemezek.

Előzmény: Albatross (3302)
Albatross Creative Commons License 2000.09.17 0 0 3302
Hi!

Supertzar!
Le vagyok maradva, mert haldoklott a modemem, csak írtál lejjebb valami COC-dolgot, és arról.
Szóval: most a Sanctuary, az kiadó, és a BMG terjeszt, vagy a Sanctuary, az management és a BMG (vagy ki?) a kiadó, vagy hogyan? Ki fizeti a stúdiót, a reklámokat, meg majd a turnét? Nekem ez zavaros egy picit. De amúgy meg ne hozzuk már oda ki, hogy a metál revival vezetett ahhoz, hogy szegény Corrosion rendes szerződést kapjon. Tárgyaltak ők más majorokkal is, meg hát szerintem az új COC fő piaca nem (csak) a true metál közeg lesz, persze legyen az is.

No, ennyi, a metalt "á"-val írtam, mert szeretem, amikor leszidsz valamiért.)))))))

Üdv:

Albatrossociety

Előzmény: supertzar (3258)
atus69 Creative Commons License 2000.09.17 0 0 3301
Ezen a bizonyos debreceni bulin en nem vartam meg az Ossiant, de kozvetlenul a koncert elott mondta a(z egyebkent Ossiant szereto) pultos haverom, hogy P. Endre mar veszekszik veluk, azt allitja, hogy meg nem itta meg a neki jaro ingyenpiat, es meg jar neki.
A Black-Out egyebkent nagyon jo volt, jatszottak ket uj szamot is, mindketto kozeptempos, nyugisabb, mint a gyors Black-Out "slagerek", viszont meg fifikasabb dolgokat jatszottak benne a hangszeresek.
Előzmény: araya (3277)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.17 0 0 3300
Hát mint a Jason a Metalikából, az is mindenféle hülye zenekarokat fedez fel, ahelyett, hogy megtanulna basszusgitározni, vén fejjel...:)
Előzmény: nmuwu (3299)
nmuwu Creative Commons License 2000.09.17 0 0 3299
:-DDD
Előzmény: Törölt nick (3296)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.17 0 0 3298
Frédi Durst?
A&R szakemberség rulez.
Előzmény: SOWHAT (3297)
SOWHAT Creative Commons License 2000.09.17 0 0 3297
Fredi egyetlen pozitivuma, hogy felfedezte a Staind-et ök eleg jók Toolt is jatszanak. www.staind.com
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.17 0 0 3296
Súgok neked valamit: ...tudod Halford szeretője volt a Mizo, és a tejvállalatot is a Robi pénzén alapította, az a minimum, hogy egy klipbe' szerepelni hagyta a csávót, nem?
Érted most már?:)
Előzmény: SOWHAT (3295)
SOWHAT Creative Commons License 2000.09.17 0 0 3295
Ö áll a kis és közép tejtermelök átverése mögött most már értem,hobbiként meg metal klippeket forgat :)
Előzmény: Törölt nick (3294)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.17 0 0 3294
a Tiszi azér, mer ő énekelt a harmadik kerület nótába is, meg valamelyikük biztos kurja.

a törpe meg Mizo, pár éve hazajött amcsiból, és tejvállalatot alapított, amivel nemrég gondjai támadtak...

Előzmény: SOWHAT (3293)
SOWHAT Creative Commons License 2000.09.17 0 0 3293
Az jubileumi action koncerten mit keres ott Tissy ? :)))

Nehéz találos kérdés: a Judas priest Touch of evil videoklipjében van egy törpe, ö ugyanaz az amerikás magyar törpe mint aki a friderikusz showba is volt pár éve? Mizu vagy hogy hivjak ?!

SOWHAT Creative Commons License 2000.09.16 0 0 3292
Ja 3. moist poppos :(

Fredi egy fasz, mint képzel magárol ? 3 éve még sehol nem voltak, még adok neki 1 évet aztán mindenkinek elege lesz belöle. Corporate rock sucks :)

supertzar Creative Commons License 2000.09.16 0 0 3291
sowhat: az új barlang áruk közül felhoztam pár cedét, köztük a Moisttól ezt a korábban már emlegetett Mercedes Five And Dime-ot. Mit mondjak, elég rockmentes lett :-(
Cselő biztos azt mondaná rá, hogy tutyimutyi :-)
Látszik, hogy el vannak veszve. Kis Live, kis Smashing... Ha a rádióban szólna, pár nótát biztosan nem tekernék el, de azért az erősítőket feljebb lehetne már tekerni! Rock is NOT dead!

Törölt nick Creative Commons License 2000.09.16 0 0 3290
Semmit se. Zenélni se. Földet rájuk.
Előzmény: bala (3287)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.09.16 0 0 3289
Hát igen, koncerten viselkedni azért illik. Szerintem az énekesek kihasználhatják azt a lehetoségüket, hogy mindössze egy mikrofonba kell nyomniuk az éneket, miközben az instrumentalisták folyamatosan nyomják a témát, és ha épp nincs vokál akkor miért is ne egózzanak egy kicsit: társadalomkritika, politizálás, utálkozás, stb.

Most olvastam: Valami fesztivál, Limp Bizkit fellépés volt soron, erre Fred nem hajlandó színpadra menni, mert a Creed a fozenekar és nem ok, hosszas vita után egy óra múlva csak fölmennek, aztán persze nyomja a laza dumát: "How about those assholes from Creed?" + "I want to dedicate this next song to the singer of Creed....he's an egomaniac...He's a fucking punk".

Hát igen úgy tunik egyeseknek megártott a hírnév.

Itt látszik hogy ki kicsoda valójában honnan jött, hogy érte el a sikert: saját erofeszítésbol, vagy fel lett tolva egy szintre, de hát bunkó paraszt létét nem tudja tagadni.

YOU KNOW WHO YOU ARE!!

Zero Creative Commons License 2000.09.16 0 0 3288
tavasz körül az etnomorf is meg akarta venni a címlapot, nem?

Endre bátyánk ismét hozta magát? a sok fiatal példaképe. egyszer elmentünk egy Without Face koncertre, ahol az Ossian volt a vendégzenekar :-) hátil belenéztünk a koncertbe és pont amikor bent voltunk, egy srác elesett mellettünk, pedig ott nem volt semmi pogo, meg hasonlók. felszedtük, erre dühösen, hogy hogy merjük ôt felszedni a földrôl bemosott nekem egyet. biztos ô is endre von paks-tól tanulta a jó modort. :-)

akit érdekel valami olyan koncert is, ami a zenérôl és nem az énekesek részegedésérôl szól, az elvetheti magát 23-án szombaton Békéscsabára a FEK-be. 20:00-tól fellép az orosházi RavenShades, az aradi Grimegod, a tatabányai Ideas, és a budapesti Dark Clouds, ill. a The Art Of Dethronement.

bocs az ingyenreklámért, remélem ez itt még nem off...

üdvözlettel,

Zero, polgári nevén Ossi János

Előzmény: supertzar (3270)
bala Creative Commons License 2000.09.16 0 0 3287
Mit nem bírnak??At italt vagy megállni a kísértést??:-)
Előzmény: supertzar (3285)
bala Creative Commons License 2000.09.16 0 0 3286
Hú bazze, ezt az indiszponálság dumát én is be akartam másolni:)))
Előzmény: Törölt nick (3284)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!