AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Szasza magától is rájön, ha észreveszi, hogy nem kerülnek be többet a lapba.
És az nem lehet, hogy valaki a címlapon akar hírdetni egész oldalasan? (na jó, mondjuk az MHH felirat maradhat :))
Diesel mester, olvasgass egy kicsit lejjebb is, hogy ne kelljen naponta, két naponta ismételgetnem magam gettólakó/p...avadász művészurunk kereskedelmi tévés hablatyolása okán.
Ott a Newborn és Very Bad Things kontakt a cikkek alján, ha ilyen kiváncsi vagy, ne csak mondd, hanem tedd meg, kérdezd meg őket. Csak ne felejts majd el beszámolni itt az eredményről. Esetleg Szaszával is tudasd már a dolgot, hátha kevesebb hülyeséget hord majd össze legközelebb.
Ha menedzser lennél és szerepeltetni akarnád a bandádat az MHH-ban, azt tartanám fontosnak elérni, hogy valakinek a laptól bejöjjön az adott banda zenéje. Ha megvan a ficere, őt próbálnám zaklatni a dolog érdekében. Ő pedig lobbizhat a banda érdekében.
Fizetni nem tudsz semmilyen cikkért, a hirdetési ajánlatunkban nincs olyan tétel, hogy cikk. Vannak eladó felületek, negyed-fél-egész oldal pl, amikre azt teszel, amit akarsz, de ezek nem cikkek, ezek hirdetések. Ha veszel hirdetést, azzal még nem veszel cikket. Ld. pl. Action. Talán épp ez a baja Wolfchildnak a szexuális bombának, ki tudja?
Csak annyi, hogy végre szert tettem az új Queens Of The Stone Age lemezre, szerintem igen jó, de ezt, meg az ellenkezőjét is állították már sokan, ezért még be nem írtam volna.
A lényeg az, kedves KYUSS kedvelők, hogy van ezen a lemezen egy szám , az utolsó, az a címe, hogy I Think I've Lost My Headache. Na, az olyan, mintha egy 2000-es Kyuss lenne. Pszichedelikus, szabálytalan, súlyos, furcsa - én imádom és szavamra: már ezért érdemes beszerezni. Korántsem csak ezért persze.
Neked, hogy tetszik Supertzar? Úgy sejtem, nem igazán a Te stílusod, de cáfolj rám.
Szerintem már elég sok szó esett errôl a témáról a közeli és a távolabbi múltban.
"Az igazság odaát van", de szerintem már nemigen műxik ez a módszer. biztos van hatása még mindig egy-két zenekar megjelenésére, de szerintem közvetetten. Ma egy zenekar népszerűsége, eladási mutatói nagyban múlnak azon, mennyit hirdet.
Ergo egy sokat hirdetô bandára többen figyelnek fel és így nagyobb az igény az interjúra. Lehet, hogy ez csak az én aniv elméletem, de hallottam én is korábbról ilyen "hirdetsz és lesz interjú" dologról.
z.
hú, basszus, ebbôl a replika, carbon cage, nevergreen, aebsence, dying wish, carwashtagnacht nagyon jó...jó lenne, ha tényleg ilyen szintű fesztivált hoznának össze.
honnan van az infod?
Csomó fellépő lesz, két szinpadon, elvileg a következők:
nagyszinpad: Superbutt, Nemesis, Replika, Carbon Cage, Nevergreen, Ektomorf
kisszinpad: Carwashtagnacht, Amnesia, Autumn, Kaotika, Szeg, Aebsence, Christian Epidemic, Dying Wish
Gondolom ez még csak előzetes terv, és változhat.
Nekem is megvan a Tükörkép, és bár a death metal nem a kedvenc műfajom, ezt a demot mégis nagyon szeretem.
és ki lesz még azon a híres shock fest-en?
gondolom replika, aminek örülnék, de ha lesz carbon cage, akkor biztos, hogy fogok annyit utazni, megéri. régebben 2x is láttam ôket és szerintem a tükörkép demo is a műfaj egyik legjobb hazai darabja.
Én úgy hallottam, hogy az új Carbon Cage-ben a régi lesz az énekes (Mányák Péter) és a gitáros (Czifra Zoltán), a ritmusszekció pedig valóban az In.S.O.M.-ból lesz. Ha minden igaz, november 24-én a Shock fesztiválon fel is fognak lépni.
Hát a fekák tényleg hatalmasak! Mikor anno NY-ban jártam láttam Vernon Reidet egy füstös kis klubban játszani funkot + bluest + rnb-t, qrva nagy volt. Meg az is érdekes volt, mikor 3 éve Kornon Bécsbe lejött a Skunkos csaj megnézni a bulit. Másnap volt koncertjük Bécsben, én lose' akkor még nem ismertem oket. A Dub War Step Ta Dis-e pedig a legjobb remix hardcore/punk/metal album, amit valaha hallottam. Szerintem elozo életemben néger voltam...aztán lehet, hogy nem, lehet hogy inkább sárkányfuárus.
Apropó Maxi Jazz-t kihagytam, de ez kicsit off! De a csávóban akkor SZÍV van, hogy ihaj!
Én hallottam egy olyasmit, hogy állítólag készülődik valami Carbon újáalakulás... Épp ma mesélte egyik debrecni ismerősöm, hogy a dobos valószínűleg az Independent State Of Mind egykori ütőse.
az az ember nagyon tud. meg a carbon cage is qrva király zenekar volt. na, ôket még érdemes lenne újjáalakítani, kapcsolódva egymásik topic témájához...
Nézve tegnap a zúzdát eltünodtem, hogy mennyire jó lenne, ha több feketeboru ember tevékenykedne rockzenei körökben. 2 nagyon jó zenekar volt a musorban: Kings-x, Bad brains. Elgondolkodtam a többi feketével rendelkezo együttesen, és majdnem hogy kívétel nélkül nagyon profik, Hendrix Skunk Anansie, Sevendust, Living Colour, "Sepultura", Dub War - tényleg miért csak ennyien vannak. Ez biztos a vérükben van. Nem vagyok rasszista, de szerintem nem csak a kosárhoz, meg atlétikához értenek jobban, mint a slim shady-k.
Rémlik valakinek egy Krakatau nevu magyar metalbanda? Sajnos minden bizonnyal már feloszlottak, évek óta nem hallottam róluk. Átkozottul jó malmsteenes zenét játszottak, a gitáros és a szintis valami félelmetesen jók voltak, pláne akkoriban! Az énekes felvételen pedig elég jó torok énekelt, sajnos a neveket nem tudom. (Érdekes, hogy a napokban szó volt a Maiden topicban a dalszövegekrol, nos a Krakatau dalszövegei úgy voltak történelmi ihletésüek és misztikusak, hogy nem mosolyt fakasztó módon rágták az ember szájába a dolgot, hanem tényleg megérintett az a fagyos fuvallat, mint a Maidennél, nem úgy, mint... de hagyjuk...)
Volt tolük két demóm, egy instrumentális és egy énekes, sajnos sehol sem találom oket, valószínuleg kölcsön adtam valamikor valakinek...
Nagyon szeretném, ha valaki segítene a felvételek újbóli megszerzésében. Elore is köszönöm.
Mi történt Yetivel ? égre elöször normális zenét ad :)
Én is lattam az a keritéses LB koncertet, nagyon eredeti ötlet mondhatom , de lagalabb Frednek biztos teccet az Incase you didn't feel like show..Video :)
Igen,Elijah Blue Allman csapata.Olyan a zene mintha a Type O-t kevernéd Gary Numan el.Szerintem nem sok köze van az Orgy-hoz(Az uj Orgy album nagyon üt mellesleg,le lehet már szedni,akit érdekel,címe:Vapor Transmission)bár az énekesük egy időben a Deadsy-vel jammelt,és a hatásaik is ugyanazok,mégis két külön világ a kettő.Nekem úgy van meg hogy leszedtem mp3 ban aztán felírtam audio cd ként,hogy ne csak gépen tudjam hallgatni.Amugy asszem egy kiadót hagytak ott,és ha jól tudom az Elementree-vel tárgyalnak most vagy ilyesmi.Mindenesetre Maiden vagy Satyricon fanatikusoknak nem ajánlanám.:)
Cher és Greg Allman gyerekének csapatára gondolsz? Sajna még csak olvastam róla, de a CD-t nem bírtam beszerezni. Hány kiadót hagytak már ott? Kettőt-hármat? Neked mp3 van? Vagy?
Nem olyan Orgy ízű a dolog? Az a 80-as évek new wave/szintipop feeling nekem nem jön be...
zémegem nincs, de hallottam már a dologról. Most erre mit lehet mondani?
Ahogy pár napja írtam, a legutóbbi Action lemeznél a kiadójuk címlapot akart venni a csapat számára, de mi ebbe nem akartunk belemenni és nem is mentünk bele. Hogy ezen megsértődtek-e, azt nem tudom. Ha annyira a pénz számítana, akkor beszedtük volna a zsozsót és beszednénk másoktól is, mert mások is akarnak címlapozni.
Semmi baj az Actionnel, de nincs kapcsolat köztünk. Ők nem jelentkeznek nálunk semmilyen hírrel, én meg csak annyit tudok, hogy valami Best Of lemezt adtak ki (marha progresszív ötlet).
Zotya külön eset, de Black-Outékkal rendszeresen beszélünk, tudom, épp hol állnak, mit csinálnak, mire készülnek.
Más. Nevermore még nincs, a héten kell, hogy legyen.
Hammerfall viszi az eddigi vonalat, 80-as évek feeling ezerrel, fogósságban nincs párjuk.
Helloween kísérletezősebb, sötétebb, itt-ott HIM/Dickinson/Rammstein hangulat is érződik, van egy-két telitalálat nóta, bár a Better Than Raw egyelőre erősebbnek tűnik.