Keresés

Részletes keresés

prowler Creative Commons License 2000.10.11 0 0 3835
Félreérted a lényeget. Nem azt mondom, hogy mindenki örökké metalos marad, hanem, hogy a metal örök. Mindig lesznek 16 évesek, akik felveszik a Manowar pólót, mert sokat jelent számukra. Voltak ilyenek 1985-ben is, 1992-ben is, meg vannak most is. És nem döntheted el, hogy divatból hordja-e az a 16 éves, akit Manowar pólóban látsz, mert ahhoz Nostradamusnak kéne lenned, az meg nem vagy, te is mondtad.
Szerintem a nagy részük azért hordja, mert valamit kifejez vele, azt hogy ez a zene fontos számára, kap belőle valami olyasmit, ami örök, ami állandó, ami nem változik kéthetente, mint a divat, mert itt volt 10 éve meg 20 éve is. Én tudom, mert én is ezért járok Rhapsody (lehet köpködni), Hammerfall, Manowar, Priest, vagy épp Pokolgép pólóban. (Nem vagyok 16, de 26 sem)

Előzmény: Diesel (3834)
prowler Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3833
Én ott voltam a Maiden koncerten a Kisstadionban és baromira azt láttam, hogy 35-40 éves arcok is ezerrel nyomultak, ráadásul Maiden pólóban. Ők is voltak 16 évesek és biztos volt akkor is Maiden pólójuk. Nem kéne mindenkit ledivatozni állandóan csak azért, mert fiatal. Lehet, hogy lesz aki lemorzsolódik, de ezt nehogy már előre eldöntsd róluk. Nostradamus lennél?
Előzmény: Diesel (3830)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3832
köszönöm szépen. (meghajlás)
Előzmény: Zero (3831)
Zero Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3831
"aznap önmagát ünnepli"...hehh...ez jó volt :-)
Előzmény: Törölt nick (3829)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3829
aznap önmagát ünnepli szvsz.
Előzmény: Zero (3828)
Zero Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3828
ez a nagy magyarázat a gyógyszerekrôl...hehh...majd megyünk Debrecenbe ingyenes koncertre áprilisban. Gondolom április 1-jére gondolt Paksi Bandi:-)
prowler Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3826
Ha egy most 16 éves srácon Manowar vagy Priest póló van, azt te honnan tudod, hogy divatból viseli? Megjósolod, hogy tíz év múlva nem fog metalt hallgatni? De hát vannak, akik már 25-30 éve hallgatják ezt a zenét. A metal örök, akár tetszik, akár nem. Olyan, mint a blues vagy a jazz, mindig lesznek, akik ezt játsszák és ezt hallgatják.
Előzmény: Diesel (3824)
Zero Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3825
Paksi tud mutatni valamit, csak nem neked...a 14 éves kislányoknak a bránerét :-)
Előzmény: Diesel (3824)
prowler Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3823
Na, én meghallgattam a műsort, bár megfogadtam már korábban, hogy soha többet: primitív műsorvezetés, heavy metal fikázás, bravó! Gratulálok, Manitou ez ám a szint!

Stzar nehogy már elnézést kérj, pont olyan bunkók voltak, mint Saturn! Minek nyomnak egyáltalán Rhapsodyt, ha utálják?! Ha én rádióműsort csinálhatnék, azokat nyomnám, amiket szeretek, amiket értékesnek tartok, nem azt fikkantanám, amit utálok.

Megvettem a Nevermore CD-t (isten), Hammerfallt (szintén), meg az új MHH-t. Az eddigi összes szám közül a legszínvonalasabb, fantasztikus! Nem lehetne mindig 100 oldalas?
Tök jó, hogy szét van osztva az Élő Fém, sokkal jobb így!
King Diamond koncertről nincs új hír?

Törölt nick Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3821
Látod, ennyit tudsz: látatlanban (ez esetben hallatlanban :) mondani véleményt egy dologról. Taps.
Előzmény: supertzar (3810)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3820
Naasszemegyregondoltunk.
Előzmény: Diesel (3818)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3819
Na most meg ez is!

Most itt elpuhultál egy lemezkritikán, meg egy hírdetésen?

"Érdekes fordulat egy kiéleződött hangulatú topicban."
"Vajon mi lesz a folytatás?"
"Sírva fognak egymás karjaiba esni a felbőszült ellenfelek?"
"Vagy feloldják az átmeneti tűzszünetet és folytatódik a harc?"

- a reklám után megtudjátok.

Stay tuned!

Előzmény: Albatross (3816)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3817
Most mit szólsz bele Diesel, pont amikor kezd izgalmassá válni, mindig rosszul időzítesz. Inkább te is foglalj állást és küzdj valamiért, ne csak itt lökd a semmit.
Damn' !!!
Albatross Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3816
Ennyi szép és remek embert veszekedni látni öröm. :)
Azért sem folytatom.
Az új Hammer nagy pozitívuma, hogy hatalmas meglepetésemre kb. egyet gondolunk Supertzarral az új QOTSA lemezről! Szerintem ezen a vonalon elindulhatunk egy békességgel telítettebb kapcsolat kiépítéséért :)) (+ klassz a COC hirdetés is)
Jó, hogy lesz QOTSA, kár, hogy asszem nem tudok kimenni, vizsgaidősuck. Mindegy, idén már megvolt.
Amúgy aki tud, menjen ki, nagyon-nagyon jók élőben, komolyan.

@

Előzmény: SOWHAT (3811)
Zero Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3815
Te is szegdi genya vagy ? :-)
akkor a tescot elég lesz a jövô hónapban felgyújatanom :-)
Előzmény: Chaosmönger (3803)
SOWHAT Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3813
"1999 februárja óta nem emeltetek árat, pedig azóta szerény becslésem szerint csak az infláció meghaladta a 20%-ot"

Ez mind piros szemü Hammerfallos harciló-hirdetésnek köszönhető :o)

Előzmény: BreZol (3812)
BreZol Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3812
Az új Hammerral kapcsolatban:
Tetszik, hogy a képek nem csak kerettel elhatárolva vannak, hanem anélkül is, ha értitek mire gondolok. :))(a szöveg az alakok körül) pl. Ossian interjú.
Tényleg Stzar, hogy csináljátok hogy (utánanéztem) 1999 februárja óta nem emeltetek árat, pedig azóta szerény becslésem szerint csak az infláció meghaladta a 20%-ot. Persze csak kérdezem, azért nem kell emelni...:)
SOWHAT Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3811
dec 14 Bécs Planet music :QUEENS OF THE STONE AGE
supertzar Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3810
Szia Manitou,
Mivel jó hosszú ideje nincs hangkártyám, nem tudom meghallgatni a műsort, de miután Saturn a következőkkel nyitott a témában:

"De a lényeg az volt, hogy Főnök and co., miután beraktak valami új Rhapsody maxit, teljesen lealázták ezt a műfajt. Nem akarok idézni, de annyira jól sikerült, hogy nekünk már nem is kellett nyilatkoznunk a metál revival kapcsán, pedig készültünk."

és mivel te ezt nem láttad fontosnak helyesbíteni, mikor erre jártál, olybá vettem, hogy valóban ez történt. Hallottam arról, hogy az idei Wacken kapcsán is trad.metal cink folyt a műsorotokban, továbbá mikor mi vendégek voltunk, akkor is leginkább a 86-os thrash dolgokat nyomtátok és ment a fika a trad.metalra. Ez már személyes tapasztalatom.
Nem kioktattalak, csak elmondtam a véleményem, talán visszafogottabban, ahogy ti tettétek a Rhapsodyval. Talán (mivel nem hallottam).
Bocs, hogy hülyeségeket beszélek.

Előzmény: Manitou (3808)
SOWHAT Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3809
Nagyon örülnék ha bármelyik hazai tv/rádió csak 1 kicsit megközelitené a Viva2 szintjét.

Ossian interjú: I don't wanna change the world
I don't want the world to change me: Paksi szószerint lopja az Ozzy dalszöveget :)

Előzmény: vizihulla (3799)
Manitou Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3808
Lénárd Laci:
"Más. Generációs ellentétekről csak ti beszéltek. Attól, hogy valaki 25-20-15 vagy 10 éves, nem kell hogy leköpje azt,ami korábban történt a zenében. Semmilyen stílusban. Főnökéknek is ez a bajuk, ők a Metallicával, Slayerrel, a thrash-sel kerültek közel ehhez a zenéhez, ezért nem tisztelik a klasszikus metalt. Nem kell, hogy szeressék, tiszteletről van szó."

Bocs,de hülyeségeket beszélsz.
Először is:miért baj az,hogy az általad említett bandákkal kerültünk a színtérbe?
Ilyen alapon mit fog mondani III.Lénárd László ükunokád 2110 körül a leendő metalistáknak?
(egyébként 78-79-ben szerintem még nen volt thrash...:))
Másodszor:Ne oktass ki hogy kit tiszteljek,szeressek!
Harmadszor:Ha már sikerült ekkora felfordulást okoznunk hogy ennyi ember kezdett
hirtelen okosakat mondani,akkor talán nem ártott volna utánajárni a múltheti
adásunknak(minden adás egy hétig archívumból hallgatható,ill.az adás ideje alatt
online-www.tilos.hu hallgatható).A tárgykör lezárása "ez a mi válaszunk a true-metal-ra" volt,
és lenyomtuk a Grave Digger 'back from the war' nótáját.Utólag látom milyen jól választottam.:)

csók
Somogyi Péter
(Manitou)

Albatross Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3807
Supertzar:
Röviden még a nyelvtani dolgokról: ott van pl. Tandori Dezső a kiváló író/költő stb., aki műveiben gyakorta emlegeti a metÁlt, pozitívan (Saxont , Sabbathot, COCt, Motörheadet is!), úgyhogy asszem, ha ez már így meghonosodgatott (és nem csak az használja, aki cseszeget), akkor szerintem sincs vele baj. Persze mindegy.
MÁS.
"Szerintem ez lesz az a beszólás, amit sajnálni fogsz".
Nem hiszem. Nehogy azt higgyétek, hogy ez a dolog csak az én fejemben fordult meg...én meg hangot adtam ennek. De mind a Mood igazi, régi kedvelőiről van szó (régi doomstoner rajongókról), és e mellett szerintem nem lehet szó nélkül elmenni. Tetszik, nem tetszik, ez létezik.
Másrészt a fontos dolgok megint elsikkadnak: Szóval az, hogy szerintem nincs igazi összefogás, és továbbra sem érzem azt (az általad bemásolt Ragyogás zines interjúrészlet sem győzött meg erről), hogy a Mood nagyon törné magát a scene segítéséért. Pedig ők azok, akik ezt megtehetnék.
Én persze érzékeny és meggondolatlan fiatal vagyok, lehet, hogy nincs igazam, de ez engem akkor is és határozottan zavar és sajnálom, mert lehetne sokkal jobb a helyzet. Én is szívesebben küzdenék valami normális, értelmes dologért közösen, minthogy itt sértegessük egymást, pláne a Moodékkal. Ennyi.

Csók,

@

Előzmény: supertzar (3786)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3806
Senkit se.
Chaosmönger Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3803
Szegeden a tecsóban van most vettem.
Előzmény: Zero (3801)
Fafara Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3802
Zero gozom sincs rola, meg nem hallottam, de remelem jobb lesz, mint az elozoek ;)
Előzmény: Zero (3798)
Zero Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3801
én most lemegyek a szegedi hammeres lemezboltba, de ha ott se lesz újság, én felgyújtom ... hehh
Előzmény: Törölt nick (3800)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3800
okos ember "se hall, se lát", mármint nincs tévéje, rádiója :-)))

"i don't wanna drown in american society"

(bár én csak az L7 változatot ismerem, de az piszkosul tetszik...)

rh-

ps. én is csak ma reggel tudtam hammert venni, tegnap reggel még nem volt (keleti pu. aluljáró).

Előzmény: vizihulla (3799)
vizihulla Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3799
Szerintem egy okos kis zenehallgato nem nez Viva 2 -t meg Z + -t meg a tobbi szart,
nem hallgatja a picsa kereskedelmi radiokat, es igy meg csak fingja sincs arrol , hogy
mi az az eminem haha
Zero Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3798
stzar: én nem tudom, hogy megy ez felétek, de tegnap még Pesten sem kaptam Hammert, se kazettásat, se kazi nélkülit.

gyak: welcome back

itt tényleg szarrá nyírja egymást mindenki...jó-jó, de akkor lássunk már vért a topicmeetingnek is beillő koncerteken. essetek egymásnak!!! makd a végén megszámoljuk, hogy hány eminem és hány rhapsody pólós hulla van. a rapperek jönnek a shotgunnal, Lucaék hívei meg a kardokkal. :-)))

mindegy...élvezet olvasni, hogy milyen lelkesek vagytok...csak ne sértsétek halálra egymást...

faff: mesélj valamit az új Replika lemezről, már nagyon kiváncsi vagyok rá

Fafara Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3797
magat a boritot nem en kovettem el, az egy festmeny, vmi kigyoszeru ize van egy emberalakban. de a hirdetesben meg nincs rairva a cim, stb. a cd booklethez vagy mihez megvoltak kepek, aztan a tobbi volt rambizva mit hogyan es merre. (egyebirant azt a hirdetest is en alkottam rohammunkaban)
Előzmény: Espé (3796)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!