AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Az új Manson albumról hallottam egy számot,a címe:The Death Song.nekem kicsit Ministry-s volt,szerintem elég feledhető.Mondjuk előtte Mr.Bungle-t hallgattam,ahhoz képest nagy nulla.
SOWHAT vazz, a szolasszabadsag helyett inkabb a mailboxoddal foglalkoznal ennyit, atvettem a klipek egyik felet, lehet jonni ertuk. a maradekra meg egy teljes 240-es el fog menni siman...
elnezest az offért.
Nekem is bejött a DestroyEraseImprove. Bár el tudnék viselni
kissé több dallamot is. A Strapping Young Lad City lemezét
egyidőben vettem a svédekével, és azt sokkal többet hallgattam.
De ez csöppet sem von le a lemezek értékéből.
Csak kötelezővé teszi az új Devin Townsend lemez megvételét.
Bassza`tok meg, most mentem volna le az At TheGates CD-imert a barlangba`, oszt vennem ki a automatabol az penzemet, erre benyalja a kartyamat az a szemet geci:(((( Kiderult hogy lejart:((( Aztan bementem a fiokba ugatni, erre mondja a csajszi, hogy kellett volna mar egy ertesitot kapnom. Es akkor ugrott be, hogy 1 honapja kaptam is egyet, hogy "vegyem at a kartyamat" de mivel nekem mar volt egy kartyam, ki is dobtam... :)))
Nem igaz Vince, milyen igenytelen braner vagy man`, meg honlapod sincs? Egy nemzetkozileg elismert ujsagironak, a Magyar Basszusgitarosok Kiralyanak, Minden Lealazas Mesterenek, a ZsebesnadragotViselok Csaszaranak, a HugotVerok Grofjanak, a Ganyolok Barojanak nincsen honlapja?!?!?!? Raadasul mediasuckra jarsz ember!!!
Szeeetbasz az ideg!!
Kedves Cárom!!A Kazin még rajta van és ahogy lehet kipréselem a Vincentből(Vele együtt csináltam.)
Mea Culpa ha nem jutott el hozzád, az EP.előtt beszélgettem még az Ádámmal a lemezről,bájos szerkesztőhelyettes-hölgysegédetek úgy látszik nem adta oda.Ha valakit érdekel,akkor végülis az év elején jött le a Balázs Fecós Rockinformban.
Adamskij.:Senkit nem akarok bántani,főleg a cárevicséket,úgy,hogy már töb éve törzsolvasgató vagyok.Senki nem mondta,hogy bármiben is hibásak lennétek,neked utólag is köszi mindent.
Cárevicsemnek még üzenem,hogy ha van/lesz valamim,akkor az Ő nevére cimzetten küldöm.Tisztelettel:Acidangel.
adamskij a miheztartás végett: a háború, gyűlölet és pokol régesrég elszabadult. de ha válaszolsz még fél négyig a levelemre, megelőzheted a totális összeomlást...