AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Ma este 8-tól 9-ig az egyik zenecsatornán (amelyiken egy olyan kis kereszt van a bal alsó sarokban) a Metallica szimfónikus koncertjét adták. Csak nemrég fogtam be ezt az adót. Ismeri valaki? Sokszor szokott metál lenni?
Tegnap este voltam Szegeden Freshfabrik koncerten:
az mz/x volt a nyitóbanda, akik hatalmasat fejlôdött szvsz, irgalmatlan nagy bulit csináltak. Másfél és Coal Chamber, Korn hatások érzôdnek a zenén, de hihetetlenül egyénien összegyúrva. Eddig nem tetszett ez a zenekar, épp tegnap beszéltünk róla VGK-val egy másik topicban, de most meg kell cáfoljam önmagamat. QRVA JÓK!!! Ja, és van egy új, plusz ütôs a zenekarban...
A Vybrid, vagy mi a halál elég gyengécske produkciót mutatott be, tipikusan az az eset, hogy ôk fizettek többet, így ôk mehettek a turnéra valami más, jobb banda helyett.
A FreshFabrik-ra kitisztult a hangzás, ami addig se volt rossz, csak inkább túl hangos a hely méretéhez képest. Lenyomtak jónéhány számot a nemsokára megjelenô új lemezrôl, meg a szokásos "slágerparty": bullet, goofy with a gun, serious, stb. Ezerrel ment a stagediving és a mi pozitív: el is kapták az embereket :-)
Pityesz is beugrott az utolsó számnál és volt némi csordavokál a mikrofonba a közönség részérôl a végén.
teljesen jó buli volt, csak jöhettek volna többen már az elején is, nem csak a fôbandára.
Hat igen gyorsan kihalnak akik az aktuális trendre épitenek :) Itt van pl. Ez a új szar: 28 days borzasztó tiszta Limp bizkit. Nullást nekik a hangprobán ha jön a promokazetta :)
Láttam ma Vh-1on Friday Rock Showt :) Benne soha nem lattot old school klippekkel mint Pretty maids, Judas Priest,Tesla. Fizessetek elö az UPC directre mer kurva jó :)
OFF megin
Atus: Megneztem nem rossz a választék, helyedben megnézném : Crocketts, Mansun, Thin Lizzy, Ac/cd , Smashing Pumpkins, Cro-mags , Therapy? ja és Tom Jonest :) Irigykedem, mi itt lent vagyunk a térképröl ide nem jön senki :(
Az új Manson albumról hallottam egy számot,a címe:The Death Song.nekem kicsit Ministry-s volt,szerintem elég feledhető.Mondjuk előtte Mr.Bungle-t hallgattam,ahhoz képest nagy nulla.
SOWHAT vazz, a szolasszabadsag helyett inkabb a mailboxoddal foglalkoznal ennyit, atvettem a klipek egyik felet, lehet jonni ertuk. a maradekra meg egy teljes 240-es el fog menni siman...
elnezest az offért.