Keresés

Részletes keresés

hali79 Creative Commons License 2021.03.06 0 4 1264

Vállalom...egy tucat légiós..és a centereink is azok..de csak véd tovább...

Ki merem jelenteni ,ha helyette itt marad a Curry-Hokker páros...vagy akár csak a védekezést szintén hanyagoló Govens...nem sok vereségünk lenne..de mi vártunk rá két hónapot...de amíg Beni irányitott 5 meccset nyertünk zsinórban..

Előzmény: falco Man (1261)
hali79 Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1263

Nekem nem magával az emberrel nincsen gondom,mert nem ismerem,de a játéka  se érdekel,de mindennek a legnagyobb hátulütője,hogy nem jó százalékkal dob!!!

a centerekben egyetértünk...

még két dolog:Lake 16 perc ..4 lepattanó..Keller 24 perc 3 lepattanó

Kovács hta és fél perc 4 lepattanó!

és igen sikerült a Deac elleniben is rosszabbnak lennünk!!

a mostani tippem harmadik hely..

Előzmény: splity24 (1256)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.06 0 5 1262

Baracot dicsértem, hogy jól helyettesíti Bruinsmát, és azt is tudom, hogy sokan kiemelték korábban a védekezését, de nézzétek meg mennyi pontot dobott Lóránt és Drenovac. És igaz, hogy Baracnak most nem nagyon van cseréje - jobban mondva lenne, de második félidőben nem kap lehetőséget - és fáradtabb is lehet emiatt, de Lóránt is már a meccs elején megszórta magát.

Ez a csapat nekem egyedül palánk alatt nem tetszik, de ott nagyon nem. Ákosban bíztunk, hogy vele majd atombiztos lesz a védekezés a gyűrű alatt, de sajnos ismerjük el, hogy a védekezése már nagyon messze van a fehérvári és a szolnoki időszakától. Lake-t meg én védtem régebben, mindig bíztam abban, hogy majd előrelép, de most már drasztikusan kimerem jelenteni, hogy amikor megérkezett Szombathelyre azóta semmit nem fejlődött. Óriási hiba volt, hogy nem Searcyt tartottuk meg, akinek Lublinban is jól megy , közel 17 pont és 8 lepattanó. Látva ezeket a számokat, és emlékezve az utolsó - nagyon korrekten lejátszott - Szeged elleni meccsére, akkor a hajamat tépem. Ahhoz képest, hogy én írtam senki ne legyen mérges egy mai vereség esetén, szinte nem látok a dühtől. De igazán megint nem csak a vereség dühít, hanem ahogyan ez megint megtörtént.

És amit az előbb írtak az nagyon igaz: rohadtul nyomjuk meg az alapszakasz végét - most már nem a helyezés miatt - , mert olyan jelenség nem létezik, hogy gyenge befejezéssel lépve rájátszásba ott valami óriási fordulat lesz majd.

falco Man Creative Commons License 2021.03.06 -4 0 1261

Mikor az ellenfél 15-tel több lepattanót szed nálunk, a centereink használhatatlanok, akkor képesek itt páran megtalálni az irányítónkat, aki 2 hónap sérülés után, egy hét alatt a harmadik meccsét játsszva, visszatérése óta a legtöbb gólpasszt átlagolja és folyamatosan javul. 

Hihetetlen. :)

_Espada Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1260

Amúgy lehet lehurrogtok, de én Hookert kérném akkor vissza jövőre :)

Szerintem Currynél jobb védő.

_Espada Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1259

Anderson kicsit rápörgött, de mint írtátok,vele tényleg gyorsabb volt a játékunk, jó passzokkal találja többieket, nagyon jól lát a pályán. Nem küldeném el.

Ez center poszton lett elrontva.

Kellernek első bemutatkozó meccse volt jó Egerszeg ellen, de terített betli azóta. Észrevehetetlen a pályán , és kb alleyopokból él meg, amit kap a többiektől.

Maximus Decimus Creative Commons License 2021.03.06 0 4 1258

Lehet, hogy jó lesz egyszer talán. Azért szerintem egy Curry + Hooker párossal előbbre lennénk visszafelé meg előre tekintve is.

Előzmény: splity24 (1256)
RJBarrett Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1257

Azon gondolkodtam, ha Ő pályán van, Drenovac nem dob ennyit. Nézve az idei Albát, én remélem Curry visszajön a nyáron.

Előzmény: hali79 (1255)
splity24 Creative Commons License 2021.03.06 -1 0 1256

Andersont ugy kezeld, hogy 2 honap szunet utan kezd formaba lendulni. Latszott a passzain, hogy ha formaba lendul nagyon jo lesz. Keller sajnos telitett betli! Toth hulyet csinalt belole. Lake hasznalhatatlan. Azert egy iranyito szerepet nagyban neheziti ha a ket center nulla produkcioval rukkol elo. 

Előzmény: hali79 (1251)
hali79 Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1255

Nekem is ő hiányzik,ő még a magasabb embert is simán tudta volna fogni..lásd:Drenovac például

Előzmény: RJBarrett (1254)
RJBarrett Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1254

Nagyon hiányzik Reddic szerintem is, de nekem egy Curry szintű védekező ember is hátvéd posztra.

Előzmény: _Espada (1252)
hali79 Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1253

úgy hogy nem hoztunk légióst úgy nagyon nagy...el kellett volna küldeni Laket helyette és Anderson helyett meg egy JÓL!!! dobó embert hozni!!

Előzmény: falco Man (1248)
_Espada Creative Commons License 2021.03.06 0 1 1252

Én Kellert nem tartanám meg jövőre.

Amennyit keres, azt költhetnénk egy jobb kvalitású légiósra, és többet is tenne hozzá a csapat játékáért.

Jövőre meg nem lesz akkora büdzsénk hogy kihasználjuk 4 válogatott + 5 légiósos dolgot.

Fél karom adnám egy Reddicért...

hali79 Creative Commons License 2021.03.06 0 2 1251

Nagyon mérges lettem!!!

Úgy van ahogy íród...a két centerünk nem ér egyet sem...

22ponttal kaptunk ki a második félidőben egy padlón lévő Deactól!  úgy ,hogy egy Kovács Adrián van a padon...

Barac azért amiért hoztuk megcsinálja,sajnos Evan sérült...Keller nekem nagy csalódás!! 3 lepattanó összesen..össze vissza ugrál..és  szinte mindig rosszul helyezkedik..

Lake szintén,max egy csere center egy Cakarun szintű mögé(persze Keller is)...

A harmadik negyedet rontottuk el a kihagyott büntetők..Drenováctól nem tudom miért álltunk 2 méterre(Váradi és Barac is)..Zozó is erőlködött,de ott még megvoltak a kialakított helyzeteink,de nem dobtuk be őket!

És nem érdekel a népharag,de :Anderson egy tucat légiós!!,ár-érték arányról meg ne is beszéljünk!!

Egy jól játszó és a triplákat jó százalékkal dobó Kovács Benedek meg végig ül a második félidőben!!

Kovács tripla:8/14 a bajnokságban..57%-ék..plusz ma egy 100%-ékkal

Anderson tripla:14/45 ..31%-ék..ma 4/9..kicsit jobb százalék,de abból amikor már eldőlt a meccs a végén kettő..a harmadik negyedben sorsdöntőbb szitúkban háromból semmi...

Nagyon ideges vagyok..

Előzmény: Törölt nick (1240)
splity24 Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1250

Igy van. Nem is ertettem, hogy a fiatalok miert nem jatszhattak a masodik felidoben. Nem voltak rosszak es jol mukodott a csapat. Inkabb eroltette Baracot szinte vegig!

Előzmény: Törölt nick (1246)
Maximus Decimus Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1249

Amikor két éve bajnokok lettünk úgy állt össze a csapat a romokból, hogy a középszakasz végén zsinórban nyertünk kb. 5 meccset. Most úgy néz ki kb. minden meccsen zakózunk, legalábbis egy negyed játékkal még a berény ellen is nehéz nyerni. Középszakasz meg nem lesz. Akkor kérdem én, hogyan fog ez összeállni? Vereségekből nem lehet csapatot építeni.

falco Man Creative Commons License 2021.03.06 0 3 1248

Lehet, hogy a szezon végén máshogy fogom gondolni, adja Isten, hogy így legyen, de jelenleg úgy érzem, hogy Searcy elküldése óriási hiba volt. Azt tudtuk, hogy Lake csak fizikailag kosárlabdázó, de Keller a 3 lepattanójával és a súlytalan játékával Tóth mellett, borzasztó volt nézni. Ezt ma vele még úgy is nyerjük, hogy Benke és Bruinsma nem játszottak.

RJBarrett Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1247

El kéne gondolkodni, mik a célok idén.

Sorra szedték a támadó lepattanókat, második félidőben kaptunk 59 pontot.

Értem én hogy 2 fontos ember hiányzik, de érthetetlen, ha így tudunk játszani a második negyedben, utána eladjuk egy fél negyed alatt az előnyt.

Nagyon remélem a playoffra összeáll minden és ott nem lesznek hiányzók, mert különben nem lesz ennek pozítiv vége.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.06 0 1 1246

Fizikálisan jóval gyengébbek vagyunk a DEAC-nál. A védekezésünk utolsó két meccsen borzalom volt. Ne fogjuk a hiányzókra, mert csak eggyel volt több nálunk, mint az ellenfélnél. Hat emberrel viszont egy ilyen erős csapat ellen ne akarjunk nyerni semmilyen előnyről a második félidőben. Az elsőben működtünk a "fiatalokkal", nem értem miért nem mehetett volna tovább úgy a folytatás?

Mennyi szünet lesz majd a rájátszás megkezdése előtt? Mert , ha nem lesz minimum egy hét, akkor ne is reménykedjünk.

Előzmény: _Espada (1244)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1245

Elbasztuk a különbséget is nem? 7-el nyertünk ha jól emlékszem. A vége jellemző volt pattog a labda hozzájuk kerül a pattanó és jön a tripla. Na mindegy. HAJRÁ FALCO! 

_Espada Creative Commons License 2021.03.06 0 1 1244

Evan kulcsfontosságú játékos, Lake nem tud védekezni, csak atletikus, Keller meg nem való ebbe a rendszerbe.

Itt összeállhat a képlet playoffra, de Subotic-Cakarun miatt előbb említettek miatt vannak fenntartásaim.

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.03.06 0 1 1243

Ez is elment sajnos, Szili és Evan hiányát nem bírtuk el

falco Man Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1242

14-el több lepattanot szedett a DEAC, ezen fog elmenni a mérkőzés. Gyengék vagyunk centerben, Bruinsma pedig négyesből nagyon hiányzik.

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1241

Megint a kulcsszitukban hibázunk bele, kihagyott büntetők, eladott labdák,  hozzájuk kerülnek a fontos lepattanók stb. A 3-ig negyed lett elcseszve elég jól, nem jött jól a szünet nekünk 

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1240

Ahogy Lórántot sem.

Ami számomra a leginkább idegtépő, hogy millió támadót szednek, akár Keller, akár Lake van a pályán.

Ami biztos, hogy ebben az idényben a nagyobb előnyeinket nem tudjuk menedzselni.  Ezen kéne majd sokat dolgozni 

Előzmény: hali79 (1239)
hali79 Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1239

nem hiszem el ,hogy Drenovacot nem tudjuk tartani..

falco Man Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1238

Lake amit megint csinál arra nehéz szavakat találni.

hali79 Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1237

hát ezt elkiabáltuk..

borzasztó negyed volt!

5  kihagyott büntető..rossz megoldások tömkelege és ennyi  kihagyott hármas...

hali79 Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1236

Én is annyit mondok csak,hogy eddig nekem minden tetszik!!

Mindenki odateszi magát,AZT CSINÁLJA AMIT TUD,nem vállalunk hülyeségeket,szerintem időt is jókor kértünk!

Jól szálltak be a fiatalok is!

Figyeljünk végig!!

Hajrá Fiúk,Hajrá Falco!

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1235

Ez eddig kellemes meglepetés. Jól játszik a csapat, de egy ideig azért "egyszemélyes hadsereg" voltunk. Baracra tényleg nem lehet panasz, jól helyettesíti Bruinsmat, de azért az amerikai nagyon hiányzik. Ahogy Szili is természetesen. Kovács Benedek a szezonban 60%-kal dobja a triplát és 74%-kal a közelieket, mindenképpen meg kell őt tartani. Komoly típusnak tűnik, és a fegyelem ebben a sportban nagyon fontos.

Kár, hogy nem adja a tévé a második félidőt, mert akkor biztos lennék a győzelmünkben, így viszont még nagyon meg kell majd dolgoznunk érte. Nyilván erősíteni fog a DEAC, de ami fontos, hogy innentől kezdve se a dobópárharcban bízzunk, hanem védekezzünk továbbra is keményen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!