Keresés

Részletes keresés

Lee_ Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3239
A tegnapi rész hatalmas volt! :D

A legjobb, mikor a doki a gélcsomaghoz beszélt: "Ne aggódjon kisbeteg!" :)))

Meglivorn Creative Commons License 2001.08.01 0 0 3238
O'Brien rangja a DS9 alatt folyamatosan ment lefelé, végül pedig egy addig soha nem létezett, hímzett rangjelzést kapott. Néha utalgattak rá, hogy ez azért volt, mert a flotta Katonai részéből kilépett... bár ez elég furcsa.
Szóval ez nem véletlen bug, csak a magyarázatot nem tudni (legalábbis én még soha, sehol nem hallottam...)

Amugy a DS9-al következetlenség szempontjából nincs komoly gond. Apró bugok biztos vannak, de nekem egy sem jut eszembe :).
Talán annyi, ami nem is hiba, hogy a trillek nagyon mások lettek mint a TNG epizódban voltak.
De ez nem baj, előnyükre vált.

Nagyoreg Creative Commons License 2001.08.01 0 0 3237
Nem tudom miért várunk következetességet a sorozatok között, amikor az még egy adott sorozaton belül sincs meg (különösen a Voyagernél:)). Szóval mindegy, mert úgy is másként van máshol... :)
TtK Creative Commons License 2001.08.01 0 0 3236
Még egyszer a rangokhoz: a Sat1-en most vetített részekben (3. szezon eleje) O'Briennek két pötty van a hajtókáján (üres vagy teli nem kivehető). Következetesen következetlen :-((
Nagyoreg Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3235
Éljenek az egymásba morfolgató romulánok... :)
Előzmény: Meglivorn (3234)
Meglivorn Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3234
"kérdés: most akkor hogyan hívják a feleségét?? Majel Barret, vagy M. Roddenberry? "
Meg fogsz lepődni:
Majel Barret Roddenberry.
Ugyanis USAban szokás hogy a férj neve előtt,
megtartják a leánykori nevet is.

Mellesleg ezert is vihogok a folyton feltoro DS-Bab5 vitakon. A rajongok olik egymast, a szineszek meg folyton felbukkannak itt is, ott is.
Walter Koeniget ugye nem kell emlegetni, de Majel Barret is szerepelt (ha jól emlékszem ő volt a Centaury császár özvegye, aki megjósolta hogy Londo+Vir császár lesz).
Sokan mások is, ha jól emlékszem NaToth(biztos nem így kell leírni :p) STben klingont játszott,
Andreas Katsulas több romulant is...

Előzmény: Dob (3233)
Dob Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3233
Ma a TNG-ben feltünt a szerintem legjobb visszetérő gnosz Comdr. Tomalak, néztem nagyon, hogy ismerős valahonnan a ficek, most néztem a neten, és látom hogy Andreas Katsulas ő.. ő a B5-ben a G'Kar mandró.. abban mondjk jobban tetszett, mint a ST-ben..

A Vox-on adják megint a Mission:Earth-et, és most hogy rendszeressen követem nagyon bejön. Azt is ugyebár Roddenberry követte el (leegalábbis a koncepciókat), és a neje producer/szinész benne.
kérdés: most akkor hogyan hívják a feleségét?? Majel Barret, vagy M. Roddenberry? valahol így van (ST/B5) valahogy meg a másik módon (M:E)

duck Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3232
Miért? Szerintem szebb volt. Én például szeretem simogatni a kedvesem homlokát, ha ráncos lenne nem biztos, hogy annyira szeretném. (Ja és persze tiszteletben tartom a más fajokat.)
Előzmény: pg_breki (3231)
pg_breki Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3231
Most olvastam a Supergamezen egy jó beszólást. Bocsánat a szerzőtől, ha esetleg már elsütötte itt is.
"Le a kopasz franciakkal, eljenek a nagy mellu borgok."
:)))

Amondó vagyok, Belana maradjon a ráncos homloknál. Ez az emberi külső nem igazán jön be.

Zolcsi67 Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3230
Jó volt a "fajtiszta klingon" B'Elanna! Agresszív viselkedés, sárgásbarna agyarak.....egyre jobban teccik a csaj! :-))))))))
Vegetable Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3229
Hali! :o) Könyörgöm, legalább annyit olvass vissza, ahol erről a részről téged érdeklő hozzászólások vannak! :o) (gondolom, dátum alapján cca tudod, hova kell visszamenni :o)
Előzmény: alex17 (3228)
alex17 Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3228
helló! könyörgök küldjetek el olyan cimeekt ahonnan lelehet tölteni bármilyen trekes témáju videot akár rész akár klipp legyen (de a legjobban az amost abba hagyott rész 2-ik része kéne)
THANKS
cimeme:galaxyman@freemail.hu
Tajpan Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3227
mrzool: Igazad van. (Annyira megtetszett, hogy -mivel én most láttam először- nem gondoltam bele, hogy nem mindeki újszülött itt, akinek ez újat mutat)

Kép levéve, nagy-nagy megkövetés mindenkienk, akinek beletiportam a lelkébe.

mea culpa :-)

Előzmény: mrzool (3212)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.07.30 0 0 3226
Milyen igaz !
SAJNOS...

TPTB-t inkább asszimilálta volna a Borg, ott terjeszthetnék most a káoszt...

Előzmény: Reiker (3225)
Reiker Creative Commons License 2001.07.30 0 0 3225
> Nameg, hogy a 29. századból, ahol éppen
> temporális hidegháború folyik, segíti őket valaki.

És _ennek_ ellenére a pizsamás Kirk és a Vénusz Ringócsípôjű Amazonjai elôtti primitív emberiség gyôz majd!!!
Hahó, forgatókönyvírók, jó anyagot szívtok?! (Never mind, úgyse hallgatnak a halálhörgô rajongókra...)

Előzmény: BeePee_3 (3223)
Dave Bowman Creative Commons License 2001.07.30 0 0 3224
z alapján még a Borgokat is bele fogják hozni...

simán. kitalálnak valami időparadoxonos elméletet, és össze lesz boronálva. vagy csak megesküdnek, hogy titokban tartják, stb.

Előzmény: BeePee_3 (3223)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.07.30 0 0 3223
>Mondjuk akkor is találhattak volna jobb maszkot, mint a egy ilyen kardassziai remake-et.

Miért a hajó hogy néz ki ?
Kb 10 perc munkával átalakítottak egy Akira-t és lett belőle új hajó. Nekem egyébként nincsenek illúzióim, a sorozat sz@r lesz. Arról nem is beszélve, hogy a Suliban nevű fajt tudomásom szerint most említik először (bár azt nem tudom a TOS-ban volt-e róluk szó, de a TNG/DS9/VOY-ban tuti nem). Ha már van közel 40 évnyi ST történelem, amit mindannyian ismerünk többé-kevésbé, akkor miért kell ebbe belerondítani, olyan dolgokat beleírni, amiket most találtak ki.
Nameg, hogy a 29. századból, ahol éppen temporális hidegháború folyik, segíti őket valaki.
Ez alapján még a Borgokat is bele fogják hozni...

lacix Creative Commons License 2001.07.30 0 0 3222
A másik ilyen az Enterprise korának fő ellensége, a suliban.

A suliban egy vándorló faj, tehát lehet hogy a TOS korára már elmentek a térségből. (vagy kiírtották őket)

Dr. Phlox faja pedig visszahúzódó, nem vágynak a csillagokba. (Dr. Phlox kivétel) Mondjuk akkor is találhattak volna jobb maszkot, mint a egy ilyen kardassziai remake-et.

Előzmény: Chtka (3221)
Chtka Creative Commons License 2001.07.30 0 0 3221
Dehogyis kardassziai! Dr. Phlox egy (azt hiszem) eddig meg nem nevezett idegen fajból való. A baj ezzel csak az, hogy mi történt ezekkel a fajokkal az Enterprise és a TOS között. A másik ilyen az Enterprise korának fő ellensége, a suliban.
Előzmény: BeePee_3 (3220)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.07.30 0 0 3220
Voyager Reset Button. Ez nagyon jellemző, hogy 43 percig történik valami, utána meg 2 perc alatt visszacsinálnak mindent.

És ahhoz mit szóltok, hogy a szar Enterprise dokija egy kardassziai ? Nem volt eddig soha ilyen tiszt a Trekben a (TOS,TNG,DS9,VOY) során, arról nem is beszélve hogy pont egy orvosi főtiszt.. Ennyit a folytonosságról...

TPTB suxxx !

pg_breki Creative Commons License 2001.07.30 0 0 3219
Nekem nagyon bejön a főcím zene, és ez a popverzió is nagyon ott van. Azt továbbra is tartom, hogy a legjobban sikerült csengőhang, amit eddig hallottam az a Voy-é. Pár száz hozzászólással előbb már leírtam a keycode-ot hozzá.

Most néztem csak meg videóról a Kes-es részt, mikor visszatér a Voyra bosszút állni, de eléggé felbosszantott rendesen. Jó rész volt, néhány apró hibával, amit már ti is leírtatok még régebben, de a legjobban az idegesített, hogy B'elana meghalt. Igaz, hogy utána visszamentek az időben, és megváltozott a jövő is, de ez már MÁS IDŐVONAL VOLT. Tehát, az EREDETI idővonalban, amit végigizgultunk pár szérián keresztűl B'elana nincs többé. Ez egy kicsit zavar, hogy innentől kezdve egy "más" Voy legénységet kell néznem.

Előzmény: Zsiguli Zsiga (3216)
SANGUINIUS Creative Commons License 2001.07.30 0 0 3218
Láttam a Flash Gordont.űrbicikli,ŰRBICIKLI!Proton rulez!
Nagyoreg Creative Commons License 2001.07.29 0 0 3217
:)))))))))))))))))))))
Előzmény: bozilla (3215)
Zsiguli Zsiga Creative Commons License 2001.07.28 0 0 3216
Hello!!

Köszönöm mindenkinek a jobbnál jobb linkeket!
Az egyik portálon véletlenül megtatáltam a Vayger főcímének POP verzióját.
Akit érdekel töltse le, nem bánja meg, szerintem jobb mint az eredeti!!!

http://www.stinsv.com/VOy/Themes/voypop.zip

Üdv.:Zsiga

bozilla Creative Commons License 2001.07.28 0 0 3215
Ugye Tom Paris szerette a XX. századi USA-t, és benne a TV-műsorokat. Ha ez igaz, akkor lehetetlen, hogy ne bukkanjon a világ leghosszabb sorozatára (ST), és azon belül a Voy-ra. Így a hazafelé tartó útnak jóval a vége előtt megtudhatta volna, hogy mi az igazság, csak TV-kellett volna néznie, amikor nincs szoliban.
Bocs, csak humor volt.
TtK Creative Commons License 2001.07.28 0 0 3214
látsszon
Előzmény: TtK (3213)
TtK Creative Commons License 2001.07.28 0 0 3213
mrzool!
Updateld (ez aztán a szép szó) az adataidat a Fórum regisztrációban, hogy láttszon az Intrepid.
Egyébként igényes; csak így tovább! DS9 rulez!
mrzool Creative Commons License 2001.07.28 0 0 3212
Hagyjátok már abba ezt a sok képbeszúrást! Nincs mindenkinek sávszélessége hozzá, és nem is érdekel mindenkit ez a sok régi kép. Egyszerűbb betenni egy textlinket, és akkor rákkatint, aki kiváncsi!
Előzmény: Tajpan (3211)
Tajpan Creative Commons License 2001.07.28 0 0 3211
ide jön a címe
Előzmény: Tajpan (3210)
Tajpan Creative Commons License 2001.07.28 0 0 3210
csajok1

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!