AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Meséljetek már, mert csak hallom, hogy volt valami, de részleteket nem tudok.
Nekem jobban bejött amúgy a Zémeges köre, úgy azért mégis többen hallják a dolgot! :-)))
Mehetne esetleg reggeli tévéműsorokba is, ker.tévékbe persze és szidhatná a Hammert mocskosul. Ennél jobb reklámot el sem tudnék képzelni :-)))
ú, tényleg, az nem volt semmi amit szasza gróf lenyomott!
mindig is tudtuk, hogy nem fogja vissza magát, ha arról van szó...
most épp a metal hammer van soron...
de azért a jegyen ott virított az mhh logó! :-))
politikailag nem korrekt gyerek ez a szasza!
asszem ezt hívják flood-nak. ismétled a hozzászólásod, ráadásul rögtön több topicban. hirdess a hammerban, ott van erre rovat, avgy csinálj egy 'dobos kerestetik' topicot...
elsőn fizető cc ötszáz,(+ a szokásos vendéglistás kör persze) másodikon még többen, ezért kellett a helyszínt nagyobb helyre áttenni.
hangosítást majd megérdeklődöm mi lesz most, nemtom. asszem elsőn a fényekkel volt egy kis gáz, de helyrehozták.
Lehet megint új COC-t letölteni (Congratulations Song), kiváncsi vagyok, milyen.
MÁS:
QUEENS otsa
Szerintem a RATED R-ben nem a médiaugratás a lényeg (mert a brit sajtó tényelg szamárságokat mond róla), hanem hogy egy ilyen beleszarós, eléggé underground, tök nem kommersz zene sikeres lesz, megy a klipjük stb. Nekem az is tetszik, hogy itt nem duma az "elsősorban magunknak gyártjuk a zenét" szlogen (by Josh). Picit öncélú, az igaz. De legalább nem az ezredik stoner, aki ugyanúgy szól hanem valami más.
Engem nagyon szórakoztat, tökre tetszik. Jó lemez, akkor is, ha Supertzar nem fogja 7 pontnál többre méltatni. Nyilván ez a lemez nem tetszhet mindenkinek, mert nagyon nem olyan. Megértem, ha valaki szerint blöff, mert az is benne van.(Tippeltem. Mennyit ér nálad amúgy Stzar?)
Sowhat,tudod épp ezért szeretném meghallgatni...hogy önálló véleményem lehessen róla.Ha nem tetszik akkor nem fogom úgyse hallgatni,akármit mondd R.R.
Egyszerűen kíváncsivá tett.
Én az új Amen-re gondoltam mikor rákérdeztem.Volt egy interjú a shoutweben Ross Robinsonnal,nagyon áradozott a bandáról,eléggé rákattantam és most keresem veszettül.Supertzar,mondj róla vmit pls,tényleg olyan korszakalkotó mint amilyennek beállítja RObinson?
izé, lemaradtam vmiről? kinek oldalvágás ez? én csak arra gondoltam, hogy mikor a voodooban is nyomták a blackdiszkót, tiszta uncsi volt. vagy ha a tulaj fölrakja az egyik cd-jét az megy végig. egy krimó az nem koncert,hogy a kedvenceim akarjam hallgatni.