AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Aha... meg egyszer leírta, hogy az X lemezt csak fejhallgatóval hallgatja otthon, nehogy veszélyeztesse a kisfia egészséges lelki fejlődését :-)
Mingyá nyitok egy Zubor Olivér Fan Club toipicot... Na jó, nem. Egyébként az m1-en (a tévécsatorna, nem az autópálya) is dolgozik, láttam a nevét több műsor végén.
hogyne
és arra, amikor négy pontot adott az acédécé ballbreakerére, erre a fanok levélben elküldék az anyjába, ő meg boldog új évet kívánt nekik az anathema kritikában? :)
Azért aranyos volt, amikor az egyik kritikában úgy válaszolt néhány anyázó Korner levélírónak, hogy egy csomó szóba belerakta a "korn" hangsort... Emlékszik erre valaki?
Klassz így két fórumon párhuzamosan vitatkozni! :-)
graven mester, Ollynak humora? Húbazmeg, ezen röhögnöm kell...:)
egyébként szimpi a srác, mert lejön róla, hogy tökre szereti ezt a zenét meg minden, csak írni nem tud, de azt fájdalmasan nem.
Bár ha jól emléxem, a Suffocation: Pierced From Within kritikája tetszett, ha jól emléxem ő írta.
Mostmér bántod az Ollyt, neki van a legjobb humora a Hammerban, meg tökre tetszett, hogy a grindcore kritikákban is mindig a kisgyerekét emlegette...:-)
Viszont ezek a Ganxta/Dópmen kritikák tényleg nem kellenének.
adamskij: az Ulver Metamorphoses EP-jére milyen stílusbeli megnevezést használnál? Én nagyon nem értek hozzá, de szerintem sem dance. A Gnosis meg legalább annyira lenyűgöző, mint az egész Blake-es lemez. Ugye olyasmi lesz az új album? Remélem, Garm/TricksterG azon is rendesen kiereszti majd a démoni hangját!
melyik Mindcrime? A Zombie, vagy a Funky Boys? :))
NOrbertünk a Forbidden Twisted Into From-ját elemezte, ami szerintem abszolúte nem nagy cucc, aztán volt még Living Death, Carcass, Running Wild, Mutha's Day Out.
bazmeg Zubor Olly az überelhetetlen negativizmus, hogy a faszba lehet azt alulmúlni?
:)
Mondja mar meg valaki, hogy mikrol irtak es kik a mostani Hammer Hatasokk rovataban??(ha volt benne ilyen..) Erdekel, na. (U. N. vajon meg mindig nem erzett eleg erot magaban a Mindcrime ismertetesehez? :-)) Supertzar, szoljal mar ra, hogy ne halogassa a vegtelensegig..:-))
Az az igazsag, hogy nem csaptam magam a foldhoz az itteni (angol) rocksajto szinvonalatol. Igaz, hogy mivel fokent a 90-es evek metal zeneit szeretem, ezert nem kapok sirogorcsot, ha nem a Hammerfall-t latom (ismetelten) cimlapon, viszont el kel ismernem, hogy az MHH meg most is nyitottabb,szinesebb, mint az itteni lapok. Nem azt mondom, hogy csontig elegedett vagyok az MHH-val, de az biztos, hogy sokkal szelesebb spektrumot nyujt. A hype-olas, (amirol parezer hozzaszolassal korabban mar szo volt) tenyleg intenziven megy: a Slipknot mar leszallo agban van, (valoszinuleg azert, mert egesz egyszeruen mar eleget facsartak ki beloluk, mindenki kezd mar raunni a pofajukra/maszkjukra), a kovetkezo kedvenc az Amen, a Papa Roach, esetleg az At the Drive-In lesz.
A masik dolog, amiben az itteni lapok alulmuljak az MHH-t, az az ujsagiras szinvonala; a mufaj jellegebol adodoan nyilvan senki nem tudja elkerulni a klisek idonkenti hasznalatat, de amit az angol ujsagirok muvelnek, az kulonosen faraszto tud lenni.
Komolyan mondom, egy Zubor Olly - lemezkritika ezekhez kepest a kreativ, intelligens, informativ ujsagiras csucsa.:-)))
Új Theatre of Tragedy rulz ezerrel.Teccenek benne a "dance" es próbálkozások,meg a csávó kappanhangja,szerintem pont illik az album feelingjéhez,ami engem speciel nagyon megtalált.Jobban mint mikor még gót nyomorékság volt.Ízlések és pofonok.
Adamskij: kosz az infot, bar vegulis ezt mar a multkor is mondtad, csak megorultem hogy hatha ott a Hammerben kozelebb vannak a dolgokhoz.
Egyebkent 100%-osan egyetertek veled abban amit irtal. Minden tiszteletem UN-né, de szerintem sem neki kellett volna irnia a Metamorphosisrol. Bar igaz, a Blakes album neki is bejon. Szerintem sem adott pontos infot a dalok fajtajarol, bar elso hallasra tenyleg dancesnek tunik. De csak elsore! Szerintem nincs ember akit a Gnosis cimu szam ne fogna meg. Szerintem a legjobb dal amit eddig irtak! Neked mennyire jon be?
araya, én sem vagyok jó metalos, de nekem se jött be.
Roppant kezdetleges próbálkozásnak érzem. Ki kellett szenvedni
valamit. Az Aégis még elment, de Rohonyi már ott is bizonyítottan
tönkretette a lemezt kappanhangjával. Az a srác jól hörög, tegye azt!
Engem a férfi énekes hangja kifejezetten idegesít, egyébként alapvetően nekem se tetszik a lemez. Hétvégén mégis meghallgattam vagy háromszor, négyszer. Lehet, hogy nem vagyok jó metálos?
hát ha az új Theatre of Tragedy siker lesz, kikaparom a beleim és megeszema szemgolyóm. legalább gyorsan megyszabadultok tőle. hihetetlen, hogy egy olyan múlttal bíró banda hogyan tudott ilyen moslék anyagot lerakni.
Egyenes út a csőd felé. Megint egy kötelező lemez.
Tényleg, az előző lemezhez képest milyen lett a Rhapsody?
Azért ugye megmaradtak a filmzene-szerű betétek?
ToT nem jön be. Egyáltalán nem. A Paradise Hosttal szemben
ez tucat dance termék.
Szombaton megvettem a Barlangban az új Rhapsody maxit és szerintem fenomenális! Szerintem jóval keményebbek lettek, mint voltak, különösen a Holy Thunderforce dalban. A Rage Of Winter szimfonikus verziója is őrületesen jó! Aki a Rhapsodyra azt mondja, hogy fantáziátlan tucatzene, az süket, mint a grószmuter :-)
Új Symphony X mikorra várható a Barlangba?
És az új Limp Bizkit? (csak vicc volt, hihi)
Bazze lehet hogy nem követem a mai zenéket annyira mint régen, de azért valami megmondhatná hogy mi a f..sz az a nu-metal??Mostani hammerben szinte minde cikkben szerepel:)