AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Dear Rhad.
1.:Mert egy szadista bunkó vagyok,(Ádám,csitt!!).
2.:Még mindig nem tanultam meg linkelni,igy az informatikai fősuli küszöbén sem.
3.:Audioperverzek ide!!a cime,fel kéne dobni,meg úszógumikat hajigálni,azért találtam ki,mert a marketingben még mindig jó vagyok,irom innen a gyak.terem szövetszékéből...Aa.
4.:A Vinczével sose volt jó vitázni,én is kerülöm a lehetőséget,mert nagyon csúnya dolgok születhetnek belőle,szólt már be nekem is néha olyanokat,hogy ihaj...ELŐRE A FEJLETTEBB ROCKZENEI KULTÚRÁÉRT!!Aa.(Verbálisan is...)
angyalkám, Vinc és Zero is ismeri az erre kitalált basztatopikot, de az ilyen éjjeli hálórágók egyszerűen semmilyen tekintélyt nem ismernek, a hammer topikján onanizálnak, ezek miatt tart ott a magyar metal scene, ahol (unter dem békasegg). ;-P
a topikodat meg mé nem linkeled, most kereshetek, te anyanyomorító perverz állat!
cáratyuska még nekem sem felelt...
Továbbá nem itt kéne a vitás ügyeket rendezni,arra lehet külön topikot nyitni.Ennek,meg nincs szüksége mentőmellényre,fut ez magától is.
Továbbá felhivom a figyelmet,hogy egy mogyorós túrórudira vendégem az,aki bizonyithatóan perverz izlésü,és ezt a topikomban még közre is adja(Dupla kávé MArdukkal,de lehet elvetemült zenék szerelmese is az illető,adamskij ne jelentkezz,te élből ki vagy zárva,téged már ismerlek...).A topik megtalálható véhol lentebb.Aa.
Rhad [off] tok jol megkaptam a leveleket, tok jol valaszoltam is, nemkaptad? felhivjalak esetleg? megse terheljuk a topicot a kirandulas reszleteivel... [on]
na, ennyi segitseg kellett csak, rakerdezek akkor: "fuck off and die you bastard" netan?
faff, hogy is van azokkal az agysejtekkel? ;-) kulonben meg ne privatizaljunk, nem kell azt mindenkinek tudnia, mekkora koribajnok vagyok...
igenigen, engem is furdal mar, marmint a kivancsisag, elobb wicet kerdeztem, hatha o tudja, de nem, hat most jol csalodtam, lehet reggeli gorkorizasa az agysejtjeiben tett kart, ehh...
supertzar én is kíváncsi vagyok ám a rövidítésre, de így is nagyon kultikus ereje van...
mellesleg a cd-melléklettel mi a helyzet? mármint hogy végleg lekerül a napirendről vagyvan vmi ötletetek. Nem azért, de pl. nem lehet egy honlapon letölthető változatban kirakni olyan dolgokat, mint a Cicanaci? iszonyat nagyot röhögtem a hammeros cikkeken, amelyekben kisejlett szellemiségük, de vhogy nem érzem a magyar metal zászlóshajójának őket, szóval nem ilyesmivel kéne telenyomni a Let the Hammert.
OFF
wice kaptál tegnap emailt tőlem? totál halódik a rencer, s péntekig rövidre kéne zárnunk a szervezést...
ON
Rhad az nem igaz, h mindig megelozol... mellesleg teljesen eldobtam magam ezen az utesvaltason, figyi vinc, ha valaha megjelenik az uj shock!, abban olyan lemezekrol is lesznek kritikak, amik cirka harom-negy honapja jottek ki, es nem is mindegyik a perszonál févöritünk, ha erted, mire gondolok. monnyuk nekem tokmindegy, arrol irsz, amirol akarsz, de nem biztos, h erdemes osszeveszni azzal, akitol a lemezeket kapod.
persze az is megfordult a fejemben, h elore megbeszeltetek, h feldobjatok vmi jo kis vitaval a topicot, ez esetben nemszottam szoccse.
VGK a vitátokba nem akarok beleszállni, de szeretném megjegyezni Vinc, hogy nagyon elvetetted a sulykot. A bdd-ben visszakereshető, hogy mennyit rimánkodtál azért a kurva EvenSong cd-ért, szóval nem tukmálták rád. De nem ez a lényeg, hanem hogy akkora arcot szabdtál magadra, amiből visszavehetnél egy nagyságrendnyit. Még Lénárd sem szokott ilyen hévvel a Magyar Metal Megmentője és Oszlopos Támasza lenni, amilyennel te most eljátszod a bennfentes rockújságírót... :-(((
Az Fredrik Thordendal's Special Defects.Elég elvetemült korong.Nekem megvan, de kb. fél évente, ha lecsúszik.Viszont a legextrémebb alkotás, amit valaha hallottam.
Hát biztos nem,
de mondjuk jobb ha kussba maradok, mert nem értek semmit a sztoriból, amúgy mindkettőtöktől bocs, de kissé vicces ez a gyilkolászás itt "széles nyilvánosság" előtt.
ON
supertzar:
Mikortól lesz Hammer? Hol végzett a Nevermore és a Theatre of Tragedy?