Ezzel a lépéssel hogy Szilit elengedtuk 14 napra és akkor jön/jött vissza amikor jónak látta tudunk kiemelkedni az átlagból. Nagyon korrekt lépés mindenkitől. Vannak dolgok amik fontosabbak, mint a kosarlabda
Teljes csapattal palyaelonnyel nem lehet gond egy Debrecen. Legutobb ellenuk 2 meghatarozo jatekosunk hianyzott ami a vegere kiutkozott. Plusz naluk Moody nem jatszott aki a legnagyobb kerekkotojuk.
Én is így gondolom..de ha a deac kikap a Szeged holnap veri s Paksot..akkor a Szolnok-Szegednek a szegediek részéről is nagy téttel bírna ..és ha mi holnap és szerdán nyerni tudunk a Szolnoki meccsen meg mondjuk csak nyerni tudunk de nem 6 ponttal..akkor kellene nekünk mondjuk egy szegedi győzelem😁
Nyilván fontos lenne, de szerintem még fontosabb lenne az, hogy a DEAC végezzen a 4.helyen, a Szeged pedig lépjen előre a 3.helyre. Csak sajnos erre már nincs igazán esély, mert utolsó meccseik: DEAC-Pécs, Szolnok-Szeged, és egymás elleniben jobbak a debreceniek. Szóval ezzel a második hellyel (az elsőhöz képest) duplán szívunk, mert mi kapjuk a DEAC-ot és nem a Szolnok. Persze lehet mondani, hogy látva a mai Debrecent nem kell elájulni tőlük (és a Szeged is nagyon jó), de én az ő állományukat tartom olyan bajnokesélyesnek, mint a Szolnokét vagy a Falcoét. Talán annyival gyengébbek, hogy irányítóposzton nincsenek annyira okos játékosaik, bár a képességükkel nincsen gond.
A hiányzók a hétvégén már pályára lépnek? Van valakinek erről infója? Jó lenne már egy kicsit bővebb, de még jobb lenne teljes kerettel kiállni végre egy mérkőzésre.
Szerintem engedjüj el a lájkszámokat, akár pozitív, akár negatív, teljesen felesleges ezen rugózni, mert sokszor valóban nem a témának szól, hanem egy egy felhasználónak! Ha nincs kedvem valamihez írni, akkor én is ezzel fejezem ki egyetértésem vagy az ellenkezőjét, de semmi több. Én soha nem szoktam visszanézni egy-egy kommentemnél mennyi a plussz vagy mínusz, mert az adott vélmény az enyém, és ha 100 embernek nem tetszik, akkor is úgy fogom gondolni, ahogy leírtam saját látószögből!😄
Visszanéztem eme úriember eddigi hozzászólásait, hát mit mondjak...:D Pár részlet belőlük:
"Ez így már felháborító!
A város összes sportegyesületétől elvonják a támogatást azért, hogy a Falco játékosainak milliós fizetése ne kerüljön veszélybe."
"Márpedig ha idén nem nyerünk legalább egy aranyat, ősszel Covid ide vagy oda a családtagokon meg a szponzorokon kívül nem sok ember fog bérletet venni, erre a sz@rra senki nem lesz kíváncsi."
"Megvettem tavalyi szezonra a bérletet.
Megvettem az idei szezonra a bérletet.
De aki megveszi szeptemberben erre a fosra a bérletet az k..a nagylúzer b+."
"A mi csapatunk meg szarik bele az egészbe, a város pénzén ne lógjanak ilyen pénzéhes tinglitangli szarháziak!
Takarodjatok az anyátokba innen!"
"Lófaszt érdemlünk mi nem bajnoki címet!"
"Nagyon sötéten látom a jövőt, ha a csapat idén nem nyer egyetlen egy aranyat sem és jövőre a klub nem tudja ingyen biztosítani a bérleteket azoknak akik ebben a 2 szezonban megvették akkor félek, hogy ezernél több nézőt nem fog tudni behozni a klub a meccsekre."
"Annyira de annyira sajnálom és együttérzek szegény gyerekekkel, hogy naponta 2 órát végig kell szenvedniük azt az edzésnek nevezett csúnyaságot.
Tudod, vannak emberek akik 8 óra munka után járnak le az edzőterembe vagy futnak, úsznak, kerékpároznak még napi 1-2 órát csak úgy kedvtelésből vagy az egészségük megőrzése érdekében.
És nem kapnak érte egy fillért sem, nemhogy milliókat..."
"Ezt a minden meccsen 100%-ot nyújtó és maximális odaadással küzdő Szolnokot semmi esélye nincs legyőzni ennek a halvérű teszefosza társaságnak."
"Sajnos Keller elé nem fogunk tudni minőségi centert igazolni, mert kettejük fizetése kb. elvinné a költségvetésünk felét."
Elnézést kérek, mert egy kicsit tényleg elbizonytalanodtam abban, hogyan merem egyesek értelmi képessége fölé helyezni magamat.:) Szerencsére jóval többen vannak azok, akik fölé nem képzelem magam, és ez jó érzéssel tölt el engemet.
Egyrészt ugye tudod, hogy itt aki másnak felírja a nevét az büntetőjogi következményekkel néz szemben. Bár ezzel nyilván tisztában vagy.
Másrészt rengeteg hülyeséget, mondhatni hazugságot írsz. Nem lenne fontos reagálnom rá, de megteszem, mert egy dolgot nem hagyok, mégpedig azt, hogy valaki úgy ítéljen meg engem, ami nem igaz!
- Először is amit nem viselek, ha bárki olyat mer írni, hogy alám tettek ezt vagy azt. Ezt rohadt könnyen tudom cáfolni, ugyanis akivel ezt történik az nem végzi már több, mint 20 éve fanatikusan a munkáját. Az csak lébecol , mert megvan mindene, és nincsen motivációja. Szóval ebből a megállapításodból az irigység és rosszindulatúság beszél.
- Beszéltem tavaly egy emberrel (valami B-közép vezetőféleség) , hát mit mondjak...minden várakozásomat alul múlt, annál azért egy-két fokkal még így is magasabb értelmi szintre gondoltam. Ezt csak azért írom, mert kérdezed mitől lennék okosabb, mint a velem szemben felül állok egy része (mert nyilván vannak kivételek).
- Te nem tudhatod nekem milyen végzettségem van, maximum csak akkor, ha olyan helyen dolgozol, ahol meg kellett adnom bizonyos adatokat, de azzal meg hivatali visszaélést követnél el. A "halom pénz" meg nem szükségeltetik egy főiskola elvégzéséhez, tehát ezt a kettőt így összehoznod, párhuzamba állítanod szintén bravúros volt, gratulálok is hozzá. Abban viszont tényleg szerencsém van, hogy otthonról kaptam a műveltséget, az értelmet. Aki főiskolát, egyetemet végez ők sem azért teszik többnyire, hogy műveltebbek legyenek, hanem az általuk elképzelt, megálmodott munkához, karrierhez szükséges.
- 3000 ember röhög rajtam... na igen, ez nagyjából olyan hiteles, mint hogy én is ezt írnám rólad, hogy 3000 ember röhög rajtad. De azért remélem egyszer majd épül egy még nagyobb Aréna, és akkor majd írhatsz 5000 embert is. Ezzel egyébként rengeteg embert neveztél kétszínűnek, akik örömmel beszélgetnek velem meccsek előtt, alatt és utána vagy bármikor, ha összefutunk valahol, de írhatom, hogy a munkahelyemen is rengeteg Falco-szimpatizáns megfordul. Azt viszont én mondom, hogy a B-kőzép nagyon sokaknál nem egy közkedvelt társaság. Aztán vagy elhiszed ezt nekem vagy nem, ez már a te dolgod.
- Nem tudom mire gondolsz, hogy Édesapámmal járok szórakozni? Talán Falco meccsre? Mert ott elég sokan vannak ezzel így az én generációmból. Ráadásul szinte kizárt, hogy Édesapámmal fogok még Falco meccsre menni.:(
- Én jól érzem magam az életben, ha valami mégsem lenne oké az meg az én problémám, neked azzal igazán nem kell foglalkoznod. A hülyéket meg ezután sem fogom kímélni, ha ezt nehéz elviselni az a te peched.:)
Nem is értem miért kell a mínuszokon pörögni. Én soha nem nézem vissza korábbi írásomat, hogy kapok e rá valamit. Gondolom nem azért írjátok, hogy másoknak tetszen, Circo még sokszor keresi is a véleménykülönbséget...
Laughing on loud. Talán annyira azért nem értek hozzá, mint egy Alba edző. :)
Lehet velem nem egyetérteni, sőt kell is, azzal semmi probléma nincs. Csak várom én is az érveket, számokat, statisztikákat, hosszú elemzéseket, cáfoljanak sokan meg. Minél többen nézünk egy dolgot, annál közelebb kerülünk az igazsághoz, a reális tényekhez.
Sokáig észre se vettem, hogy lehet +/- jeleket küldeni, meg sem nézem a kommentjeimnél, nem igazán érdekel. A vélemények annál inkább.
Nem arrol van itt szo! Normal esetben arrol kellene szolnia amit irsz de se itt se a bb1-en nincs meg ennek a kulturaja. Sokan el sem olvassak csak azt nezik ki irta!