AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Bassza`tok meg, most mentem volna le az At TheGates CD-imert a barlangba`, oszt vennem ki a automatabol az penzemet, erre benyalja a kartyamat az a szemet geci:(((( Kiderult hogy lejart:((( Aztan bementem a fiokba ugatni, erre mondja a csajszi, hogy kellett volna mar egy ertesitot kapnom. Es akkor ugrott be, hogy 1 honapja kaptam is egyet, hogy "vegyem at a kartyamat" de mivel nekem mar volt egy kartyam, ki is dobtam... :)))
Nem igaz Vince, milyen igenytelen braner vagy man`, meg honlapod sincs? Egy nemzetkozileg elismert ujsagironak, a Magyar Basszusgitarosok Kiralyanak, Minden Lealazas Mesterenek, a ZsebesnadragotViselok Csaszaranak, a HugotVerok Grofjanak, a Ganyolok Barojanak nincsen honlapja?!?!?!? Raadasul mediasuckra jarsz ember!!!
Szeeetbasz az ideg!!
Kedves Cárom!!A Kazin még rajta van és ahogy lehet kipréselem a Vincentből(Vele együtt csináltam.)
Mea Culpa ha nem jutott el hozzád, az EP.előtt beszélgettem még az Ádámmal a lemezről,bájos szerkesztőhelyettes-hölgysegédetek úgy látszik nem adta oda.Ha valakit érdekel,akkor végülis az év elején jött le a Balázs Fecós Rockinformban.
Adamskij.:Senkit nem akarok bántani,főleg a cárevicséket,úgy,hogy már töb éve törzsolvasgató vagyok.Senki nem mondta,hogy bármiben is hibásak lennétek,neked utólag is köszi mindent.
Cárevicsemnek még üzenem,hogy ha van/lesz valamim,akkor az Ő nevére cimzetten küldöm.Tisztelettel:Acidangel.
adamskij a miheztartás végett: a háború, gyűlölet és pokol régesrég elszabadult. de ha válaszolsz még fél négyig a levelemre, megelőzheted a totális összeomlást...
Acid: Erről az AOD dologról nem tudok. Tudnom kéne? Kinek ajánlottad fel?
EC mondom, érdekel, csak látni kéne, hogy milyen.
Ha nincs leszedve még a kaziról, akkor annyira azért nem fontos.
Nem tudom miről beszéltek :-)))
Csak azt akartam mondani Rhadnak, hogy
Figyelj Oda A Démoni Yattering Bandára!
Annyira kapkodtam, hogy rövidítenem kellett :-)
Bocs, de nem tudtam felelni a kérdésekre, mert egy kicsit meg voltam hajtva a 100 oldalas möhöhö miatt.
Megjelenés jövő hét péntek (már nem is mondom, hogy esetleg csütörtök HZb, mert a melléklet csomagolása satöbbi biztos nem várt problémákat is hoz majd.
Az újság ára nem változik, kazettás is annyi lesz, mint legutóbb.
CD mellékletről egyelőre letettünk, még egyszer nem akarjuk behülyíteni azt a 120-130 embert, aki mindig jelentkezik, hogy az kéne neki.
acid: E.Crisis interjút esetleg küldd át mailben, bár sorakozik egy kinti a nov. számhoz, de hátha ez jobb...
Muse egyelőre nem bukkant fel nálunk, én biztos nem fogom megvenni, hogy írhassunk róla -)
Új Nevermore irgalmatlan, jót tett nekik a szellősebb, de továbbra is szakítós hangzás, a legjobbjuk eddig szerintem.
Természetesen a Hónap lemeze lett.
Dear Rhad.
1.:Mert egy szadista bunkó vagyok,(Ádám,csitt!!).
2.:Még mindig nem tanultam meg linkelni,igy az informatikai fősuli küszöbén sem.
3.:Audioperverzek ide!!a cime,fel kéne dobni,meg úszógumikat hajigálni,azért találtam ki,mert a marketingben még mindig jó vagyok,irom innen a gyak.terem szövetszékéből...Aa.
4.:A Vinczével sose volt jó vitázni,én is kerülöm a lehetőséget,mert nagyon csúnya dolgok születhetnek belőle,szólt már be nekem is néha olyanokat,hogy ihaj...ELŐRE A FEJLETTEBB ROCKZENEI KULTÚRÁÉRT!!Aa.(Verbálisan is...)
angyalkám, Vinc és Zero is ismeri az erre kitalált basztatopikot, de az ilyen éjjeli hálórágók egyszerűen semmilyen tekintélyt nem ismernek, a hammer topikján onanizálnak, ezek miatt tart ott a magyar metal scene, ahol (unter dem békasegg). ;-P
a topikodat meg mé nem linkeled, most kereshetek, te anyanyomorító perverz állat!
cáratyuska még nekem sem felelt...
Továbbá nem itt kéne a vitás ügyeket rendezni,arra lehet külön topikot nyitni.Ennek,meg nincs szüksége mentőmellényre,fut ez magától is.
Továbbá felhivom a figyelmet,hogy egy mogyorós túrórudira vendégem az,aki bizonyithatóan perverz izlésü,és ezt a topikomban még közre is adja(Dupla kávé MArdukkal,de lehet elvetemült zenék szerelmese is az illető,adamskij ne jelentkezz,te élből ki vagy zárva,téged már ismerlek...).A topik megtalálható véhol lentebb.Aa.