Keresés

Részletes keresés

BadBoy65 Creative Commons License 2009.04.23 0 0 1350
Ha nem lennének ilyen partik, akkor unalmas lenne a póker :)
Előzmény: fredi69 (1348)
BadBoy65 Creative Commons License 2009.04.23 0 0 1349

II. hatos asztal egyéni bajnokság, elődöntő, hétfő, 1. játéknap

1. asztal

Dinnye        10

BadBoy65     6

Sign              4

Realman       3

Fredi69         2

Juhigabi        1

2. asztal

Juhigabi      10

Sign              6

BadBoy65     4

Dinnye          3

Realman       2

Fredi69         1

Napi összesítő

Dinnye        13

Juhigabi      11

Sign            10

BadBoy65   10

Realman       5

Fredi69         3

fredi69 Creative Commons License 2009.04.23 0 0 1348

nem lenne ez rossz játék az ilyen partik nélkül :)  

Asztal: $30 Hold'em (NL) Sit & Go - T1066
Játékosok:
   1. szék: dinnye 1,320
   2. szék: fred69 810
   3. szék: BadBoy65 1,250
   4. szék: Sign 1,050
   5. szék: realman 1,810
   6. szék: juhigabi 2,760
Osztó: fred69

BadBoy65: kis vaklicit (30)
Sign: nagy vaklicit (60)
fred69 lapjai: Qkőr; Apikk
realman: eldobta
juhigabi: megadta (60)
dinnye: eldobta
fred69: emelt (300)
BadBoy65: eldobta
Sign: eldobta
juhigabi: megadta (240)

flop leosztva (2káró; Kkáró; Jkőr)
BadBoy65: "nagyon keménykedsz"
juhigabi: passzolt
Sign: "Alfréd én nyugodtabb lennék, ha kiesnél :)"
fred69: hívott (510)
juhigabi: megadta (510)
juhigabi: megmutatta lapjait (10kőr; Jpikk)
fred69: megmutatta lapjait (Qkőr; Apikk)

turn leosztva (2káró; Kkáró; Jkőr; Atreff)

river leosztva (2káró; Kkáró; Jkőr; Atreff; Qtreff)
Sign: ":)"
juhigabi: "lol"
zsaaaa: "gggg"
juhigabi: nyert 1,710: Sor Tizestől Ászig
dinnye: "g"
Parti vége

ivanandras Creative Commons License 2009.04.22 0 0 1347
Véééééégre :))))))))))

Ennek már rég a youtube-on volt a helye :D
Előzmény: Sign (1346)
Sign Creative Commons License 2009.04.22 0 0 1346
fredi69 Creative Commons License 2009.04.22 0 0 1345
:D micsoda mázlista ez a Fadlalat :D
Előzmény: lajos71 (1337)
juhigabi Creative Commons License 2009.04.22 0 0 1344
Csao Petya szeretném kérdezni mit csinálsz szombaton mivel 19 kor bekéne szálni helyettem Drakun 5000€ verseny másodselejtezöre.majd megadom a jelszavam.ha bejutnál és ott sikerülne valamit öszehoznom utána biztos +egyeznénk valahogy:)
Sajnos ezelött pont nem sikerült.:)de majd meglátjuk.
BadBoy65 Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1343

II. hatos egyéni bajnokság, elődöntő, 1 játéknap, A csoport

Előzmény: zsaaaaa (1319)
ivanandras Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1342
Borzalmasan rossz hasonlatot sikerült használnod.
zsaaaaa Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1341

NB2 Zöld csoport

Zocy-zsaaaaa

Vezo228 Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1340

Szia Lali!

Móni mikor érne rá meccselni?

Ha van rá mód, jó lenne előre tudnom!

Köszi szépen!

Trigoria Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1339
Most mondjam azt hogy szerencsétlen húzás volt Vezotól ideöntenie a fájdalmát? Ha nem ír ide be semmit ezzel kapcs, akkor TUTI hogy nem tudnánk semmiről! Nem hibáztatom őt érte, de ez volt a közvetlen kiváltó ok.
És tök igazad van Laller, senkinek semmi köze az egészhez. De véleménye mindenkinek lehet, és magában mindenki ezt úgy rendezi le ahogy akarja...

"Pókerezzünk játszunk vagy ha nem tetszik valami köszönjük meg az eddigi lehetőséget és válaszunk másik elfoglaltságot."
Én ezt tettem.
BadBoy65 Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1338

"Ez nem lep meg. Megvolt ....."

Remélem ezt te sem gondolod komolyan. Nem szoktam magamban tartani a

véleményemet (ezt már jó páran kifogásolták is), Sign-nal is szoktunk szócsatázni

eleget a topikban. Abban az esetben meg, ha az IPB-s kérdések többségében

teljesen más lenne a véleményünk, akkor nyilván nem együtt szerveznénk azt.

"... majdnem mind velem/velünk ért egyet ..."

Nem tudom kikről van szó, de egyelőre emlékeim szerint 2-3-an írtatok a topikban

a témában. MOST NEHOGY A TÖBBIEK IS ÍRJANAK :)

Csak VEZO beírását/kérését tudom tolmácsolni nektek, ennél nagyobb

meggyőzőerőm nekem sincs, mint amit leírt:

" Mindenkinek van és lehet is véleménye természetesen,

de inkább lépjünk túl ezen az egészen!"

Legalább tőla fogadjuk el, amit kért.

Előzmény: ivanandras (1331)
lajos71 Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1337
Na ehez a témához nem akartam hozzá szólni , de már nekem is kezd elegem lenni ami itt folyik!
Szeretném leszögezem nem akarom senki mellett vagy ellen letenni a vaksom de van véleményem igaz SENKI sem kérdezte mint ahogy a többi hozzászólót se.
Szerintem SENKINEK SEMMI köze ahoz ,hogy magánéletébe ki kivel mit csinál. Ez póker oldal, mindenki pókerezni jelentkezett nem Ítéletet hozni a másik életéről Ha teszem fel Vándor és én köztem nézeteltérés támadna( nem lesz remélem) és úgy döntene, hogy a továbbiakban Fadlalattal ( bocs nem ellened megy az írás) képzeli el a jövőjét. EZ CSAK 3 EMBERRE TARTOZIK. Lehet véleményed ha kérdezik, de akkor se itt és NEM kérdezte senki. Meghalgattál minden részvevő véleményét ? netán ott voltál?
Mert akkor most ki a hibás? Nem mindegy, az igazságot úgyse tudod meg igaz nem is tudhatod meg, nem is rád tartozik . SEMMI közünk hozzá ! Vagy írjak másik példát , nem szeretnék senkit se megbántani, nem is akarok ! Ha Ági Oszit választja Sign helyet , vagy Zsani Trigót akkor se lenne semmi közünk hozzá hogy miért tette.
Pókerezzünk játszunk vagy ha nem tetszik valami köszönjük meg az eddigi lehetőséget és válaszunk másik elfoglaltságot.
Elnézést kérek minden érintettől akinek a nevét felhasználtam de már szánalmas ami itt folyik.

Ismétlem ez az én véleményem amit senki nem kérdezett és nem is változtat a tényeken és nemis érdekel ki mit mond rá.
bigcilu Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1336
Szasztok lányok, fiúk!!Tudjátok minek örülök???(olvasva a topicot).1 ember tuti, hogy csak pókerezni jött ide!! Van még valaki???? (befejezvén az előző gondolatot ,annak örülök,hogy az egészből nem értek semmit!!! (hogy miket olvasok,mint a bulvár újságokba,adócsalás,+ bankrablás,+szerelem,+leköpöm,)ÁÁÁÁ, TEEEEE lépjünk mááá egy jónagyot!!ok?Laci
Trigoria Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1335
de utána nem kellett nap mint nap érintkezned semmilyen formában a harmadik féllel gondolom...

"És igen, valóban inkább lépjen ki az, aki ennek a helyzetnek a meglovagolásával akar erkölcsi dicsfényben tetszelegni mások előtt. A veszteség nem ő lesz, hanem azok, akiknek a kedvét ezek az emberek elveszik az itteni játéktól."

Barátságunk ide vagy oda, ez undorító és gusztustalan volt még tőled is! A végén totálisan mi leszünk hibásak - ez elképesztő!

Ezennel bejelentem (már ha érdekel itt egyáltalán valakit), hogy immár végérvényes döntésre jutottam "hála" Krisztián barátomnak, és ez az uccsó szezonom az IP-ben!

Megyek a jövőben inkább bankot rabolni Ivánnal, vagy esetleg IPB-sekhez betörni, elvégre akkor ezzel sem lenne semmi de semmi probléma, hiszen semmi köze ilyeneknek a pókerbajnoksághoz...

Köszönöm, hogy rávilágítást találtam arról mi az az erkölcsi dicsfény...remélem megérte.
Előzmény: Sign (1334)
Sign Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1334

Inkább az szánalmas, amit álszent módon eljátszotok itt..

Voltam már mindhárom fél helyzetében életemben, igaz büszke egyikre sem vagyok. Ha ennek köze van a pókerbajnoksághoz, akkor a "logikátok" szerint velem se kell ezután játszanotok. És igen, valóban inkább lépjen ki az, aki ennek a helyzetnek a meglovagolásával akar erkölcsi dicsfényben tetszelegni mások előtt. A veszteség nem ő lesz, hanem azok, akiknek a kedvét ezek az emberek elveszik az itteni játéktól.

Előzmény: Trigoria (1333)
Trigoria Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1333
Szánalmasan véded a védhetettlent... szerintem fejezd be te is...
Van a szenzációs javaslatodnál ezerszer egyszerűbb megoldás is - kilép az akinek ezzel hosszútávú problémája van.
De ezt a bajnokságot lejátszuk már így, szóval nyugi...
Előzmény: Sign (1332)
Sign Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1332

Jó, akkor csinálok neked meg trigónak egy olyan csoportot, ahol azok játszanak, akik még életükben nem követtek el bűnt. Sajnos ezentúl velem se játszhattok, mert én is követtem már el sokat.

:(

Előzmény: ivanandras (1331)
ivanandras Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1331
"Bár én Sign-nal tudok egyetérteni."

Ez nem lep meg. Megvolt a havi egy Krisztiántól eltérő véleményed.. Több nem lehet már áprilisban :)

Nekem pedig bőven elég az a tudat, hogy aki ismeri a tényeket, az majdnem mind velem/velünk ért egyet. Ti ketten nem... Ennek oka pedig az, hogy nem akartok radikális döntést hozni úgy, hogy nem magyarázzátok (mert nem magyarázhatjátok, amit 100%-ig el is fogadok). Ezzel nincsen semmi gond. De ne mi legyünk már a rosszak, amiért nem akarunk játszani velük :S
Előzmény: BadBoy65 (1325)
Trigoria Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1330
Ha nem itt ovastunk volna először az esetről, tuti nem is tudnánk róla....

Na de részemről tényleg ennyi. Témát lezártam. Véleményemet tartom. A bajnokság folytatódik... :) the show must go on....
cmexpress Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1329
Szerintem legyen ez a végszó!!!

Mindenki üljön le és locsoljon. Őőőő, akarom mondani kártyázzon.
Előzmény: Sign (1328)
Sign Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1328
Mások magánügyeihez nem sok közötök van továbbra sem szerintem. Kártyázni vagytok itt.
Előzmény: Trigoria (1327)
Trigoria Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1327
Ezt írtad:
"Itt pókerezned kell, nem pedig erkölcsrendőrséget játszani a résztvevők felett. "

És a másik topicba meg ezt:
"Én továbbra is azt mondom, hogy legyen inkább mondjuk akár csak 30 induló összesen az IPB-n, de azok mind jókedvűen, lelkesen és örömmel játsszanak egymás ellen. A gyenge idénykezdet, rosszul sikerült szezon, vagy házilag kreált álkonfliktus miatt kilépegetőktől meg kell tisztítani a bajnokságot akár bármi áron is. Szórakozni, játszani vagyunk itt. Ebbe bőven belefér egymás zrikálása, heccelése, de semmiképp sem fér bele a sértődés és a többiekkel kibaszás. Thx."

Nos nálam a kettő üti egymást. És a második idézettel maradéktalanul egyetértek.

meg ezzel is:
"Ez egy bajnokság, akinek nem tetszik az ellenfél, az ne induljon."

És ezzekkel is:
"Sértődős emberek mindig lesznek (valaki beszólt neki, rosszul ment a szezonban, stb...) ők hulljanak csak ki.
Ahogy az adócsalással(:XDDD) megvádolt hozzászóló írta, inkább legyünk huszan, de mi akkor tényleg a poker és a nyugodt-kellemes társaság miatt legyünk itt!"

Nos, mindezek következtében mondtam azt, hogy atomfixen lesznek személyi változások a következő szezonra. Vagy így vagy úgy, de lesznek...

Sign: a példáid csapnivaló hasonlatok ERRE az esetre, de értem és elfogadom az erőfeszítésed!
Előzmény: Sign (1323)
cmexpress Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1326
Lassan oda jutunk, hogy szimpátia alapján lesz kiválasztva, ki indul az NB.I.-ben valamint a másodosztályban.
Szerintem ez a téma felejtős, akinek nem tetszik, az megmondta, ennyi.
Ez egy bajnokság, akinek nem tetszik az ellenfél, az ne induljon.
Szezononként egy-egy meccset kell játszani, ami csak a pokerről szól, nem muszály beszélni, beszélgetni. Csak egyeztetni kell ennyi.
A közösség 50-60 főből áll, sokan ismeritek egymást, ott is vannak ellentétek(Lásd a tegnapi szánalmas beírásokat a főtopic-ban) a végén mégis játszotok.
Ez ugyanolyan unalmas, mint a mostani téma.
Akikre tartozik rendezzék, mindenki mondja el a véleményét és ENNYI.
Sértődős emberek mindig lesznek (valaki beszólt neki, rosszul ment a szezonban, stb...) ők hulljanak csak ki.
Ahogy az adócsalással(:XDDD) megvádolt hozzászóló írta, inkább legyünk huszan, de mi akkor tényleg a poker és a nyugodt-kellemes társaság miatt legyünk itt!

Aki marad, marad, aki nem az szálljon fel a vonatra, de siessen, már nem sok hely van:
Előzmény: BadBoy65 (1325)
BadBoy65 Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1325

Az NB2 úgy is 2 csoportból áll, ez könnyen megoldható :)))

Bár én Sign-nal tudok egyetérteni.

Elég érdekes lenne, ha aszerint kellene a csoportokat összarakni vagy a sorsolásokat irányítani, hogy ki kivel nem akar játszani. Ez lehetetlen.

Előzmény: ivanandras (1324)
ivanandras Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1324
Ez itt teljesen másról szól, te is tudod...
Teljesen egyetértek Trigó barátommal és én sem vagyok hajlandó többet játszani velük.
Előzmény: Sign (1323)
Sign Creative Commons License 2009.04.21 0 0 1323
Itt pókerezned kell, nem pedig erkölcsrendőrséget játszani a résztvevők felett. Ha legközelebb Cmexpress nem fizeti be rendesen az adóját, akkor majd te elmarasztalod? Ugyan már.
Előzmény: Trigoria (1322)
Trigoria Creative Commons License 2009.04.20 0 0 1322
Meg annyi, hogy itt a történet minden szereplőjével összefutunk nap mint nap.... képtelenség elfelejteni, kikerülni, félrenézni, lenyugodni.... na de erről enyit részemről
Előzmény: Sign (1321)
Sign Creative Commons License 2009.04.20 0 0 1321

Csináltak itt már sokan életükben jó eséllyel hasonló dolgokat. Hogy közben épp nem játszottak pókerbajnokságot? Csak ennyi a különbség...

Előzmény: Trigoria (1320)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!