Keresés

Részletes keresés

Fafara Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3735
jesszus MilGra, ezt azért nem kellett volna...
Locus star Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3734
Ugye ? De ez is valami ebben a rohanó világban...
(De mi az a brrr???)
Előzmény: Albatross (3727)
Espé Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3733
nem szerződést akartam írni. bocsi
Előzmény: Espé (3731)
Espé Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3732
Mi ez az új rock klub Bp.-en, aminek az MHH-ban van hirdetése? Tudtok róla valami részletesebbet?
Espé Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3731
Mi ez az új rock klub Bp.-en, aminek az MHH-ban van szerződése? Tudtok róla valami részletesebbet?
Espé Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3730
Figyi, Albatross! Neked valami küldetéstudatod van, hogy Saturn-t folyamatosan meg kell védened? A rá tett célzásokat ne vedd már magadra! Ha valaki reagál a bunkó beszólásaira, ne te magyarázd már ki őt. Tök felesleges.
Előzmény: Albatross (3727)
SOWHAT Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3729
SZVSZ semmi ertelme a fikazgatasnak mert az csak olaj a tuzre.

Néha kell egy kis veszekedés kezdett ellaposodni a topic :)

Előzmény: drotmalac (3728)
drotmalac Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3728
Mindig lesznek olyanok akiknek nem tetszik egy adott zene ugyhogy szerintem ez a tema kimerithetetlen.SZVSZ semmi ertelme a fikazgatasnak mert az csak olaj a tuzre.
Nekem se jon be a Rhapsody de attol meg nem bunkozom le mert attol meg jo zenet csinal a maga mufajaban.
Amugy mindenevo vagyok, a Theriontol elkezdve Mansonon at Carl Cox-ig mindent meghallgatok
ami tetszik.

Most eppen Theatre of Tragedy duborog.

Albatross Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3727
Remélem, Locus e kijelentésben magadra is reflektáltál...mintha neked is lettek volna "csakazértis" dolgaid.
Persze én még messze vagyok "személyiségfejlődésem" (brrr...) végétől, szóval lehet, hogy nincs igazam.
De az öniróniát azt nagyon bírom, ha az lenne (nálad, is), akkor nagyobb lenne a súlya a beírtaknak. Mert így? A két "öreg" összekacsint. Hú de nagy dolog.

@

Előzmény: Locus star (3725)
SOWHAT Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3726
Eminem és Rhapsody is szar :o) Panteraval meg nem értem mi baj van azonkivül hogy texasi bunkok :)
Locus star Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3725
Nagy igazság van abban, hogy a személyiségfejlődésnek nem ért még a "jelenlévők" közül mindenki a végére...Tudjuk be ennek a sok osstobaságot, amit néhányan összehordanak "csakazértis" alapon, és reménykedjünk, hogy kilábalnak előbb-utóbb ebből az"x." "dackorszakból", mindenki megnyugvására...
(Főképp a magukéra...)

"Long live the Loud !"

Előzmény: supertzar (3722)
Albatross Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3724
Supertzar!

Igazán nem azért írtam, hogy védjem Saturnt. Te beírtad, hogy szerinted miért nevet valaki a Rhapsody-féle dolgokon (meg nem értés, Eminem, stb.), én meg beírtam, hogy ez azért nem ilyen egyszerű.
Egy metal műsorban meg csak dicsérni lehet mindent, amiben súlyos torzított gitárok vannak? Na ne. Attól még nem lesz automatikusan jó is a muzsika. Plusz izlések és pofonok, ugye mintha Te is ilyesmikkel jöttél volna még régebben, nem-e?No mindegy.
Arról regéljen valaki, hogy igaz-e, hogy Phil Anselmo ismét szúrja magát - vagy ez csak valami alaptalan pletyka?

@

Előzmény: supertzar (3722)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3723
Mi a lófaszt keres itt az eminem?!?! Ne legyetek mán ideggyengék! Még a kultúra rovatba sem fér bele. Igaz, hogy a ganxsta hirdetés sem kellett volna az MHH-ba.

Ha már ennyire fikázunk, akkor én is fikázok mán: szerintem a PANTERA nagyon szar! 4 szakadt hájas tetkós dagadék nem tudja, hogy mit csináljon. Mert ha esetleg torzítanák egy kicsit a gitárokat, és mondjuk elkezdene hörögni az énekes, akkor nagyon fasza kis ami típusú death metal kerekedne ki belole, de így nagyon szar. Arról nem beszélve, hogy truemetálkodással kezdték ok is…

MilGra

supertzar Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3722
Szerintem a Holy Thunderforce mind tempót, mind felépítést, mind dallamvilágot tekintve új színt hozott a Rhapsody eddigi vonalába. Szerintem zseniális nóta, sokat vártam tőlük, de ez még annál is több. Nekem tetszik.

Az artworknél a régire célzol Legion, vagy az újra? Mert az új más, sötétebb hangulatú, más is készítette.

Albi, igazából nem értem a paprikás hangulatodat. A basszeretek nem a zenekarotok, senki sem azonosít titeket, nem kell állandóan megvédened és megmagyaráznod, mit írt. Saturn nagy fiú, ha arra képes, hogy bunkóságokat írjon egy metal topikba, akkor biztos képes arra is, hogy megmagyarázza.
Az, hogy egy zene szerinted patetikus, heroikus, és emiatt mókás, egy korrekt vélemény, Saturn azonban ennél sokkal súlyosabban tud fogalmazni, teljesen feleslegesen.

Eminemről meg ennyit:

"I fucked my cousin in his asshole, slit my mother's throat {*AHHHHHHHH!*} Guess who Slim Shady just signed to Interscope?
My little sister's birthday, she'll remember me
For a gift I had ten of my boys take her virginity
{*Mmm mm mmm!*} And bitches know me as a horny ass freak
Their mother wasn't raped, I ate her pussy while she was 'sleep
Pissy-drunk, throwin up in the urinal (YOU FUCKIN HOMO!) That's what I said at my dad's funeral..."

Akinek ez bejön, az a tömegmédia szemében jó fej, érti a mai világot, lépést tart az MTV/Viva divattal, aki pedig nem, azon röhögni kell, igaz?

Amelyik csapat pedig négylemezes fantasy sztorit ír olyan zenével, aminek előzményei, zenei gyökerei voltak ugyan, de amihez foghatót még senki sem alkotott eddig, az nevetséges pojácák gyülekezete, akiken csak nevetni lehet. Sőt, kell is egy metal műsorban.
Crying shame...

Törölt nick Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3721
Albi, meg a többiek... nem értitek ti. Arról van szó, hogy supertzar metálos, és ő a király, aki meg nem metálos az bunkó. Csőlátás, enyhe fasisztoid beütés, kirekesztés... soroljam?
Ekimus Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3720
Az hogy WALTARI mond neketek valamit?
Ők csináltak death metal sinfóniát
drotmalac Creative Commons License 2000.10.07 0 0 3719
Eminem.

Ez az első rapper akinek végighallgattam az albumát és némi túlzással állithatom hogy tetszett.Abszolút nem tipikus rapalbum,nincsenek gengszterszövegek,csajok,Mercik,ellenben van szó a feleségéről,gyermekéről,a sztárságról,az öngyilkosságról,egyszóval pszihopata egyveleg.
Nem fogok a boltba rohanni érte de nem rossz.

Előzmény: Albatross (3718)
Albatross Creative Commons License 2000.10.07 0 0 3718
Supertzar!

Szeretsz ilyen hangzatos dolgokat beírni, de hadd rondítsak bele egy picit:
Nekem az ég adta világon semmi problémám nem akad a Raphsody "megértésével", mégis. Az a nyitó nóta szerintem elképesztően patetikus és szerintem mókás, ahogyan eltúlzottan heroikus, ez engem elriaszt. Értem mit akarnak, és én éppen ezen tudnék kacarászni.
Bunkó (?) Eminem bunkó (?) lemezét is meg fogom hallgatni. - Ahogy a bunkó Pantera bunkó lemezeit is meghallgattam, nem beszélve a tökbunkó Down síkbunkó lemezéről, sőt a drogos Kyuss drogos lemezeit is (úristen!).
Ez az én szintem.
Elmehetek a búsba?

@lbatross

Előzmény: supertzar (3715)
Legion Creative Commons License 2000.10.07 0 0 3717
A Rhapsody lemezen nekem is bejön, foleg az elso. A másodikról leginkább az elso szám tetszik.
Csak nem szabadott volna megnéznem oket éloben is. :-)))

Viszont az artwork-jük szerintem is gáz.

bala Creative Commons License 2000.10.07 0 0 3716
Érdekes, én meg pont úgy vettem észre, hogy ugyanolyan az új szám mint a régiek.Picit uncsi!
Előzmény: supertzar (3715)
supertzar Creative Commons License 2000.10.07 0 0 3715
King Diamond buliról sajnos én is csak pletykákat hallottam. Tudom, hogy több cég is kapott ajánlatot, páran rá is startoltak, de egy ideje semmi új hír nem jött.
Viszont végre átkerültek a Massacre kiadótól a Metal Blade-hez Európában is, ami szerintem pozitív változás.
Saturn újra bunkócska volt, de ez már nem újdonság. Aki a Dáridót élteti meg a bunkó Eminem még bunkóbb lemezét hallgatja, az nemigen értheti meg a Rhapsodyt. Amit meg nem ért, azon röhög. Ez az ő szintje.
Az új Rhapsody maxin irgalmatlanul jó az új felvezető dal, a Holy Thunderforce, az eddigi legkirályabb Rhapsody nóta. Gyilkosabb, mint a teljes kettes album! Úgyhogy Főnökék is elmehetnek a búsba...
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3714
Tíztől délig, ha minden igaz. Vagy nem.
Előzmény: Raul (3713)
Raul Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3713
Nem tudja valaki, hogy szombaton nyitva van-e a barlang és ha igen, mikor? Kösz.
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3712
Lehet, hogy itt az indexen speciel senki nem mondta, de ha megnézed a rock és metalmédiumokat, észreveheted, hogy ezt sugallják.
Előzmény: Wiseblood (3698)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3711
Right!
Előzmény: SATURNEMBRYO (3709)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3710
van már hammer a barlangban?
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3709
The uninvited guest!
Előzmény: Kátai Tamás (3707)
Wiseblood Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3708
Csak pletyi.Viszont ahelyett, hogy itt pojácáskodsz, levelet is írhatnál nekem.

Hajas

Előzmény: Tomiboly (3706)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3707
El tudom képzelni, Saturn hogy utálja King Diamondot... Én azért szeretem a vén hülyét!
Tomiboly Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3706
Hajas: ez komoly??? King Budapesten?
SupertzarMikor??????
Előzmény: Wiseblood (3705)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!