A macska akkor karmol , ha macskakajával eteted, és nem adsz neki semmi finomságot, például rántott csirkét, sült csirkét , meg sem lehet fogni. A finomságokra kezes báránnyá változik.
Hermész isten, vagy Merkúr jelképei a Héliopoliszi papok alkimisták szimbólumaiból áll. Ők valóban ismerték az elektromosságot, de nem gondolom, hogy rádiót is üzemeltett vele Mózes. Különben Mózes is a Héliopoliszi papok közé tartozott.;-)
Nem akartam gúnyolódni, de már két feles után vicces kedvem támad. Különben a szövetség ládájában nem láda a lényeg, hanem a szövetség. Annak felmutatása, hogy benne van a „dokumentum” róla. (de lehetett volna benne elektromos angolna is, mivel senki nem nézhetett a ládába)
És képzeld az én elképzelésem szerint a kígyó a föld vonzerejét jelképezi a Bibliában, csakugyan ,mint a rézkígyó az áramerőt. Azonkívűl az orvostudomány jelképe.
„És Isten szövetségládája is végeredményben egy rádió volt. Aki hozzáért meghalt. Voltaképpen áramütést szenvedett.”
Á - Á Nem. A „frigyláda” egy akvárium volt, amiben egy elektromos angolnát hordozott Mózes. Aki nem hitt a szövegében, csukott szemmel megfogatta vele az angolnát. Az áramütésnek mindenki hisz, ha kapcsolatba kerül vele.;-)
Az áramerőt példáúl ismerte Mózes, Ismerték Egyiptomban, csak a papok nem adták ki az emberiségnek. És Isten szövetségládája is végeredményben egy rádió volt. Aki hozzáért meghalt. Voltaképpen áramütést szenvedett.
Ha a fizika helyes alapokra kerül, akkor ezek a tudományágak mind fejlődésnek indulnak.
Azt nehéz előre megmondani, hogy milyen konkrét haszonnal fog ez járni, de egészen biztos, hogy sok haszna lesz.
Például, az én elméletem szerint léteznek fénysebesség feletti mozgások. Ha ez bebizonyosodik, akkor már lehet tudatosan kutatni az ilyen jelenségeket.
Ez elvezethet bennünket a fénysebesség feletti utazás lehetőségéhez.
Ugyan időgép és antigravitációs készülék soha nem lesz, de sok más lehetőség előtt kinyílik az űt.