A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
Kaptak, mer állítólag sokak "nagy nemzetté teszlek". Mi az ha nem áldás?
Ja és észrevettem még valamit.
"Szárai pedig magtalan vala; nem vala néki gyermeke."
NINCS benne, hogy Isten tette magtalanná. A csaj egyszerűen zárlatos volt. Gondold csak el- a hülyeállat abban a hiszemben volt, hogy hogyha Hágár kezére jácca Áb-t akkor lesz gyereke. Pffffff. Szánalmas. Lehet hogy Istenkereső volt és a hitharcosa vagy mi, de akkor is agyilag zokni volt Sára.
2. Monda azért Szárai Ábrámnak: Ímé az Úr bezárolta az én méhemet, hogy ne szűljek: kérlek, menj be az én szolgálómhoz, talán az által megépülök; és engede Ábrám a Szárai szavának.
I Móz 16
Az által "megépülök" vadbarom nő. Tehát ha Áb meghúzza Hágárt, akkor még autót is nyer Sára a libamagazinban, sorsolással, nem?
Nem hiszem. Az adventisták ki akarják irtani a kengurukat, hogy a krokodiloknak több helye legyen mészárolni. Nem igaz, hogy nem látod át az összefüggéseket. A maszturbálós démonok története erről szól.
Azt semmikép. Nem tudhatod nem e lesznek adventisták és minden szobában démonokat találnak majd. Érdecash hogy Ellen G White és NS Judit démonológiája fedésben van
Ha a többnejűség nem zavarta Istent az ószövben akkor a paráznaság mér zavarta volna? Júda is parázna kapcsolatból gyártotta le Jézus nagyapját. Nem volt felesége, akit a fiai nem húztak meg
De még mindig nem érted, eredendően mi volt amit írtam. A hülyeséged kifigurázása. Te beszéltél paráznaságról (mely Istent nem érdekli), azt átírtam lopássá. Te meg utána hülyemód megkérdezted, miért nem vágom a szektavezér fejéhez a lopást. Mert nem arról volt szó, Dr. Agy.
Az, hogy walami bekerült a Bibliába ettől-attól az nem jelenti, hogy Istentől volt. Az Sára defektes magánvéleménye volt - szerintem. Nem Isten mondta, hogy meddő leszel Sára mer utállak. Le van írva, hogy meddő leszel Sára?.............naugye
Az, hogy mér kanonizálták nők dumáját, nem az én dolgom.