Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
tudjátok, úgy jártam, hogy a magánból átmentem az államiba, ahol azért mert magánban voltam az orvos nem kezelhet tovább. és gondoltam ezt azért nem hagyom annyiban. hát hagyom! :)
ugyanis átirányított egy másik orvoshoz, hogy ő gondozzon tovább az államiban, és ez az orvos csúcs! :) nála akarok maradni. :) sosem találtam volna rá magamtól valószínűleg. :)
Gondolni szabad. Az sehol se volt megadva, hogy Gyugyu miket gondol magában amikor beletörlik a cipőjüket. :) Én alapvetően jóhiszemű vagyok, szóval nem hiszem, hogy ez a beleköpés vagy klotyóbamártás valós veszély lenne. Aki tisztelettel bánik a Gyugyujával, azt a Gyugyuja is tiszteli és a nem megalázott Gyugyu miért akarna visszavágni?
De egészen őszintén: mitől rosszabb, hogy beleköp a kávéba, minthogy kézmosás nélkül készíti el esetleg az ételt? ;P
de egyébként annyira nem kell ettől tartani, mert kizárólagosan a gondolkodásra képes emberek fejében születhetnek ilyen perverz gondolatok, így a csak kicsit is "butább", egyszerűbb, sorsukkal szemben beletörődőbb, olvasatlanabb emberek eszébe nem jut el ilyen gondolat ... szvsz .. ők egyszerűen teszik a dolgukat ... mindenféle moralizálás nélkül ... ők nem tudnak pl. kreatívkodni, h a klotyót fogkefével is lehet pucolni, mert számukra a klotyót kizárólag a vécékefével lehet kipucolni ... szóval általánosságban bízhatsz abban, h ez ritkábban fordul elő, de ee, azért ajánlott pl. felvételt kérni vendéglátós zárt csopikba ... érdekes sztorikat lehet hallani ...
Aki gyugyuként nem köp bele a tomóceusza kávéjába,
azt nem tudom, milyen a jellem, ha bár nem teszed, de eszedbe jut, h "kipucolhatnám a fogkeféddel a klotyódat, te Szarzsák" ... és nem pucolod ki, mert magaddal szemben nem teszel ilyet, de eszedbe jut ... megtalál a gondolat ...
(azt hiszem, most minden hztrtsi alkalmazottat tartó ember azonnal bekamcsiz mindent is ... ;) :DD )
Mert senki se tiszta tomóceusz vagy gyugyu, mindenkiből az adott szituáció hol ezt, hol azt hozza ki. :) Amikor gyugyu lehúgyoz valakit, abban a szituációban ő lesz a tomóceusz, és élvezi a hatalmát. Aki gyugyuként nem köp bele a tomóceusza kávéjába, az tomóceuszként is emberségesebb stílust valósítana meg. Persze a hatalom eltorzíthatja a jellemet, de az alávetettség is eltorzítja.
vagy Gyugyu lehugyozhat bárkit is, aki lehugyozásra alkalmas, mert csak az aktus érdekes, de a személy lényegtelen már, csak valakin kisülhessen a keletkez(tet)ett nyomorú vágy ...
és lehet, h ez az egész ország így keletkezett ... mindig van valamilyen frusztráltság ... lehet, vkinek az okozott frusztrációt, h a melósnak fürdőkádja lett ... ő maga pedig nem lakhatott a családjával 150 nm / fő-n ... a melós meg amikor hatalmat kapott, nem bánt kesztyűs kézzel a Tomóceuszokkal, és maga lett Tomóceusz ... nem tudják kiegyenlíteni egymást ...
Tomóceusznak azért kell nagyon, de nagyon vigyáznia arra, h Gyugyut ott tartsa, ahol, mert ha Gyugyu kerül hatalomra, Tomóceuszt ki fogja fizetni ... még mindig jobb egy húgyos fürdő, mint egy nyelv-kivágás ...
Ha én az államizgatásban volnék fideszes tótumfaktum, magam készíteném a kávémat és a kajámat, az tuti. ;P
minden olyan helyzetben érdemes ezt megtenni, ahol valamilyen kicsikart szervilis viszony van jelen ... pl. nem tudni, h Gyugyu céloz-e , vagy csak random előveszi, és bárkit eltalálhat a húgyával ... pl. olyan embert, aki fél évig gyűjtöget egy szülinapi mekilátogatást a kölykének ... az meg eszi a padlós dresszinget a fél évig kuporgatott lóvéból ...
és hinné az ember, h ezek bagatell ügyek ... de ...
vagy Gyugyu lehugyozhat bárkit is, aki lehugyozásra alkalmas, mert csak az aktus érdekes, de a személy lényegtelen már, csak valakin kisülhessen a keletkez(tet)ett nyomorú vágy ...
Szerintem ez a fórum anno eleve az újságíróknak ötletadónak lett kitalálva, a legkönnyebb itt szűrni, hogy mi érdekli az embereket, és biztos, hogy sok újságíró van közöttünk vagy olvassa csendben az index fórumot.
mert nagyon sokan csak úgy baszni akarnak ... és helyük szerint vagy megbasznak vkit, vagy őket basszák ...
pl. van most vki, akinél erre rájöttem, és most nekem kell megbaszni őt, mert csak az érdekli, h egy ilyen viszony legyen, és ha ő nem tud engem, akkor nekem odatartja magát ... legszívesebben elengedném az egész ügyet, de tudom, h a kövi kapcsi uez lenne, és ott is engem akarnának ... szóval nem, nincs egyenrangú partneri viszony, és mindenképpen muszáj baszni, és ha van választásom aközött, h velem teszik, vagy én tegyem, akkor legalább már én legyek felül ... de ee ... így is rohadt egy ügy ez ... mert így sincs kedvem ... vesztes-vesztest játszani ...
Én tudok olyan emberről, aki az alkalmazottja köpetét kávézta be, és az alkalmazottat még el se tudom ítélni ezért. :) Amúgy fideszes potentát volt az illető, és még csak nem is a legrosszabbak közül. Ha én az államizgatásban volnék fideszes tótumfaktum, magam készíteném a kávémat és a kajámat, az tuti. ;P
igen, félelmetes. és fájó. te mindig a fájó pontokra tapintasz.
amiket az ember szeret elkerülni, hacsak nem ez a szakmája és ezért foglalkozik vele. (azt tudtad, hogy szociológus akartam lenni? aztán nem véletlenül nem lettem az. pl pár interjúkészítés hajléktalanokkal elég volt. rongyember vagyok, nem kell mondanod.)
szóval húsbavágó. nem tudom akarom-e boncolgatni, de olvasom. tudod sokszor küzdöm én is a démonaimmal.
volt egyfajta remény, hogy a jogos jussot ki lehet kényszeríteni. Amíg ez a hiábavaló remény él, addig van az emberben tartás. Így működnek a bántalmazó kapcsolatok, ezért van dinamikája pl. mézeshetek-vihar előtti csend-vihar-mézeshetek-viharelőtti ... stb ... de! amikor le is írják, h te azért vagy, h üssenek, és üthető vagy, és ezért szégyelld magad, akkor te ezt el is fogod hinni! és mivel nem kell már dinamika, csak random üthetővé válsz, akkor megöltek ... élve ... akkor gyugyu leszel ... kitépik a nyelved, eladják a kölykeidet, megbasszák a feleséged ... csak! csak úgy ...
feljegyeznek ... világnézetileg, aztán nemzetbiztonsági kockázat leszel faji-etnikai alapon ...
én most gondolkodtam ... magamat fürkésztem ... és arra gondoltam, hogy kívánom egy embernek a magam helyzetét, és szeretnék fölénybe kerülni vele szemben ... szeretném megélni, hogy a szociális biztonsága rajtam múljon, és ezt naponta úgy kapná meg, h jelentkeznie kellene minden nap azért, h leköpjem ... és én vagy leköpném, vagy nem ... lehet fél évig nem köpném le, de az is lehet, h utána két hónapig heti, vagy napi, teljesen váratlan alkalmanként pofánköpném ... és nem tudná, h miért, mivel lehet ezt elkerülni, mit kell tennie ehhez, vagy mit nem kell megtennie ... azt sem tudom nyilván, h valójában megtenném-e, vagy csak az a tudat kell nekem, h tudja, h tehetem ... nyilván van előzménye, és random emberekkel nem tudnám tenni ... most azt kutatom az érzéseimben, h ismeretlenül, idegen emberekkel szemben idegen emberekben mitől keletkezhet meg ugyanez az érzés, a kívánság mások alázására ... tehát úgy értem, most nem azért foglalkoztat ez a fantázia, hogy én beteljesítsem, hanem megjelent ... itt van bennem, és kutatnám, h másokban, számukra ismeretlen emberekkel szemben miért jelenik meg ... amit nem csak fantáziálnak, hanem meg is valósítják, és milyen érzés lehet beteljesíteni ezt az elképzelést, mi lehet a célja? és ha beteljesült, akkor keletkezik-e újabb, és újabb fantázia, ami mind erősebb, nem csak leköpni akarnak valakit, valakiket, hanem ... érted, na ...
és még az is eszembe jutott, h az elnyomás miket szülhet az elnyomottban az elnyomó felé ... pl. eszembe jutott az a mekis videó, amikor asszem beleköptek a szendóba a dolgozók, vagy vmi ilyesmi ... hogy honnan tudja az elnyomó, h nem éppen az elnyomottja köpését eszi olyan jóízűen, mert ő maga egy órai munkájával nem érdemes arra, amit egy 10'-s zabálásra szolgáltat ... kicsinyes, buta, és mindenki számára megalázó bosszú-féleség, deee ... szóval mivé lesz Gyugyu, ha belehugyozik Tomóceusz fürdővizébe ? felmenthető?
hát ilyen gusztustalanságok jutnak éppen az eszembe ... gyarlók, ostoba, mindenki számára megszégyenülés ...
de jól van, akkor én meg lajhár vagyok. :) tegnap volt a lajhárok világnapja. ennél cukibbak nincsenek is. és egész nap lustálkodnak!
többször elgondolkodtam már, hogy hogy maradhatott fenn ez a faj, alig mozognak, lassúak, nem tudnak elmenekülni a ragadozók elől, és mégis. szerintem mert annyira cukik, hogy rájuk néz a puma és azt mondja, hát téged nem eszlek meg annyira cuki vagy. :)
ja jóvan. :) nem szoktam állatokkal azonosítani senkit, max ha azt mondom baromállat vagy patkány, mint arra akit épp most ikszeltem ki, mert folyton a bokámat harapdálja a kis köcsög az új nickjein, én meg mindig kiikszelem. :) de ha te höri vagy akkor höri vagy. :)
Ja, jut eszembe, amikor kivágtam a szomszéd telekhatárra szabálytalanul ültetett, több mint felerészben az én telkemen növő fáit, valami vén szipirtyó ugrándozott meg fenyegetőzött itt. Nem te voltál? :-P
aszt ugye azért lehet tunni, h amikor intézményesítik a kirekesztést, akkor a kirekesztettek alapjáraton veszítenek pártíz%-t emberi tartásukból. önnön tartásukból.
Tehát, amikor iskolásokkal kísérleteznek, h egyik nap a barna, másik napon a kékszeműek lesznek kiválasztottak- kitaszítottak, akkor a kitaszítottak saját maguktól(!!) alápozicionálják magukat az emberi normáknak, és akár a még tegnap barátjukkal is egy alulpozicionált helyzetből kezdenek el beszélni ...