"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
nem dudálhat szabály szerint csak előzésnél, vagy balesetveszély elhárításának érdekében. Kb semmit nem tehet azért, h megtorolja az én szabályszegésemet. Más szabályszegése nem jogosíthat fel arra, h magad is szabályszegő legyél. Kioltod vele a szabályszegésre való figyelemfelhívásod, hiszen uúgy szabályszegő leszel, ráadásul balesetveszélyes magatartást is tanúsítasz. De mondok mégvalamit. Ha megijedek a szabálytalan hajókürt-használatodtól, és elesek a zebrán a bringával, bár engem felelősségre vonnak a hatóságok, de te sem fogsz ebből kimaradni pajti ... ;) :P Sőt! Ha közben pirosra vált a lámpa, és zöldet kap az áthaladó forgalom, senkinek nem keletkezik joga áthaladni rajtam ... :P ;)
Ha rendőr jelen van, legfeljebb ő vonhat felelősségre.
De a feminizmus sunyi hazugságait és létjogosulatlanságának nyilvánvalóságát már tizensok éve kielemztük, szóval ilyesmire ott ne számíts, ellenben vannak gyönyörűséges macskák, mocsáriszörny-elemzések, most éppen táskanapot tartanak a hölgyek...
Ha senkinek sem okozok vele kárt, útjában fel nem tartom, és magamat is, meg másokat is előnyösebb helyzetbe hozok, azaz, ha betartom, kb akkor okozok időveszteséget magamnak is meg másnak is, akkor miért is tennék ilyet, ha egyébként a körülmények megfelelően biztonságosak a szabály elhagyására?
Az irigység definíciója: valamit elvitatni mástól, ami neki jogosan jár, és fájlalni, hogy nekem nincs jogosultságom ugyanarra.
Nos, én az ifjú hölgyektől nem vitatok el semmit, ugyanis nekik, és nekem is ugyanolyan jogosultságom van nyugalomban átkelni egy gyalogátkelőn, anélkül, h bárki basztatna, mert ő siet ...
Erről van itt nagybaszó ... amit itt okoskocc, és figyelmeztecc, és dudálsz, meg anyázol, hogy én szabályt szegek, miközben ennek árán létrehozok egy win-win kapcsolatot, aminek köszönhetően te is, és én is gyorsabban tudunk haladni, ahogyan Igor is említette, alkalmazkodva a forgalom dinamikájához, te kicsinyes csökönyösséggel vered a tam-tammot, hogy én (a piros nyíl) szabályt szegek, és áttekerek az egyébként gyalogosok által gyéren látogatott gyalogátkelőn, miközben mindkettőnk haladását elősegítem, hogy mielőbb biztonságosan célba érjünk. De igazad van, az ilyen gyökereknél meg szoktam köszönni, hogy felhívják a figyelmemet a szabálykövetésre, leszállok a bringáról és átcammogok a zebrán, hogy mindenki megnyugodjon ...