Egyik volt kormányszóvivő nagypapája csinálja ezt az iskolát több könyvet is írt erről stb
De mikor meglátta az előtte 50 ezer forintos minimál után a milló eurós szerződését szorongató remegő térdű tanítványait nem bírta ki hogy ne szóljon be a vén rohadék gyökér:- Uraim sok nyugdíjas hegesztő ismerősük van?
Az AVI-nak még nincs múltja, de a védőruha alatt is jobban leégsz tőle mint a napon, ergo vastag kesztyű és űrruhában kell lenned nyáron is szkafanderben légzőkészülékkel.
De így is betesz!
1 mp-en belül bármilyen acél cseppfolyós lesz tőle.
Finom kis gőzét élveztem eleget.
A hirtelen sötétedő üveg pedig csak annyira hirtelen sötétedik hogy a szem látása gyorsabb, és szemnyomást okoz ami ugye halálos is szokott lenni. :)
"Egy normális szakmunkás, aki ért a szakmájához, simán félretesz ennyit 2-3 év alatt."
Minek ilyen lózungokat begépelni?
Vérrel-vizelettel leérettségizett, ezután szerzett valami szakmát. Azt ne mondd már nekem, hogy az a trend manapság, hogy a 20 éves, totál tapasztalatlan, alkalmazotti jogviszonyban dolgozó csókák annyit keresnek, hogy évi másfél-két millát félre tudnak tenni.
"Prejudikálsz..... honnan tudod, hogy miből volt jövedelme?"
Talán onnan, hogy nem vok olyan "zseni" mint te. 22-23 éves figura, semmi extra képesítés. Mi a retekből hozott volna össze ennyi idő (1-2 év) alatt 4 millát? Mert ugye autója is volt, még ha egy lepattant darab, akkor is.
Szerintem most elkezdték uszítani az embereket a médiával a fickó ellen, mert a magyar az olyan nép, hogy az a legfontosabb, miért van neki és miből.... Csak ugyanez a Rogán-Szijjártó-Mészáros vonalon nem tűnik fel nekik....
Őszintén szólva, azok az "extra" kocsik inkább a roncstelepre mehetnének. Persze, kivétel az van.................
Az igazat megvallva anyagi háttér, és szakmai ismeret is kellett ehhez a művelethez:)
23 évesen keveseknek van kipengetni való 3,5 millája, egy "célhoz kötött" ingatlanért. Az is igaz, hogy kevés hiteles info van, azok is inkább maszatolások.