Keresés

Részletes keresés

Derrickmanus Creative Commons License 2015.11.07 0 0 2440

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=137347773&t=9215894

Köszönöm úgy tűnik megtaláltad nekem.:-)

Ez egy másodiknak használt nicknevem volt miután az elsőt amit jóval régebben regisztráltam (a keresztnév becézése nélkülit) valahogy "elvesztettem".

Valamiért nem tudtam ezzel a nicknévvel egy ideig belépni (lehet tiltás volt rajta) így született a német nyomozóra utaló nicknév.

Aztán később valahogy már egyiket sem találtam mert valószínűleg rosszul emlékeztem karakterekre.

Most némiképp zavarban vagyok mert két érvényes nickem is van és magam sem tudom mostantól melyiket használjam meg majd jól le leszek kiabálva egyes fórumozók által.

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.07 0 0 2439

Pyton: Kitiltásodról ment a személyes megjegyzés

Magna Charta: Kitiltásodról ment a személyes megjegyzés

+ Mivel most 1 hónapig nem tudsz válaszolni itt, így a lenti beírásaidra nem reagálok (ha lesz időm majd elolvasom azért...). Kérem ezt tegye mindenki, hiszen a fórum netikett szerint így korrekt!

nzsolt18 Creative Commons License 2015.11.07 0 0 2436

M.C . te olyan vagy mint a gáz. kitöltöd a rendelkezésre álló helyet.

Előzmény: Magna Charta (2434)
Magna Charta Creative Commons License 2015.11.07 0 0 2434

"hiszen elismerte annó niggergriff - Longit... A karácsonyi visszatérés és legalizálás Longira vonatkozott! Niggergriff aki Longi utónickje, szintén megküzdött azért, hogy most tiltáson legyen., viszont az azonosulással tovább ártott magának Longinak.."

A legalizálás"niggergriff" nickre vonatkozott-visszaolvasgatva "kedves" barátom belinkelgetéseit..

Megnéztem a nickeket,de ilyen nicket,hogy "Longi" nem találtam!

Ez a "longi"-zás ugyanolyan pejorativ tartalommal lett felruházva anno  itt egyesek által,akár  "b.rt.ngázás"

(ha az egyiket lehetett,akkor a másikat miért nem?)

De ez csak egy költői kérdés lett volna..

Előzmény: SzótlanJoe (2431)
Magna Charta Creative Commons License 2015.11.07 0 0 2433

Az általad küldött linket köszönném:

Fegyvermodis topikban 14 órája a választ

ha meg tudnám nézni,valójában tudnám is,miről esik benne szó!

Bizonyára elkerülte a figyelmedet vagy megfeledkezhettél róla-hisz,okozunk elég fejfájást neked-és ahogy az írás ismondja:"két urat szolgálni egyszerre nem lehet" vagy :"két lovat -egy s.gg.l egyszerre megülni nem lehet"-bár,mikor én arra panaszkodtam,h túl sok fáradtsággal jár a munka  ,amit végzek,azt mondták:Miért nem mentél cukrásznak?

Summa summárum:Nem tudom megnézni-de azért köszike

Magna Charta Creative Commons License 2015.11.07 0 0 2432

köszönöm.

Igy mindeki megnyugodhat végre...D:)

Az első kérdésem-amire megadtad 14 órája a választ az volt,hogy  a légfegyveres tacepaoban leirtak alapján csak a "használt légfegyver adás-vételben van mód  légfegyverek(légpuskák,légpisztoly stb.árusítására)ezzel szemben 3 órája bővült a repertoár..

ezért kértem,hogy a zen topikot is soroljuk át ill."ruházzuk fel" vagy "adományozzon neki is Joe királyunk"szabad vásártartási jogot"

-mert ha egyiknek megdta,akkor a másiknak miért nem?

Tudom,hogy a válasz egyszerű:"CSAK"

Csak hát azért egy alkotmányos királyság azért mégse diktatúra-a király uralkodik ugyan,de nem kormányoz..a döntések meghozatalára ott a parlamentaritás..

Nos,én felterjesztettem egy kérelmet a T.Ház felé-mi is kérnénk a szabadvásártartási jogot!

Miért?

mert néhányan nem igazán látogatunk(esetemben:látogathatok)más topikokoat,igy viszont diszkriminálva érzem magam-többszörösen:1,a nickem virtuális "szabadsága" korlátozódva

ill.következménykéntkiszorítva vagyok a szabad piaci versenyből-ezt viszont már"chartel-bartel mifenének is lehetne nevezni-ami nem egyenlő a lobbizással..D:)

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.07 0 0 2431

A kérdéseid első felére megadtam a Fegyvermodis topikban 14 órája a választ. Nehezen hiszem, hogy nem olvastad el, ha meg olvastad, akkor nem értem miért kérded megint? Valamelyik része nem volt érthető? Melyik?

A második kérdésedre a válasz..kicsit körbeírva, sokaknak megadva ezzel a választ.

Itt virtuális világban élünk, de a nickeknek is megvan a maguk személyiségi jogai. Ezek a jogok csökkennek - és ezzel párhuzamosan a fórumozási lehetőségük is - szabálytalanságok, ámokfutások, topikrombolások, trollkodások cselekedeteivel.

Általános álláspont az, hogy minden nick saját maga álljon ki állításaiért, igazáért és szabálytalanságok esetén a tiltásokat is maga állja.

Ezért nem helyes és kerülendő az ha "valaki" csak úgy felszólal egy nick nevében, védelmére, segítségeként, barátjaként, ismerőseként, ovis társaként, stb. Miért?

Mert az ahogy lehet jóindulatú, segítőkész hozzászólás, úgy lehet akár egy ellenséges, rosszindulatú, lejárató, alávágó hsz. is!

Mivel inkább az utóbbi jellemző az ilyen "segítségekre", így jobb ha nem is zargatjátok ilyennel a moderációt, mert alapból ezt feltételezzük.

Szokás még, hogy azonosul egyik nick a másikkal és úgy kérdezi pl. a tiltott nicknek az ügyét. 

Ez nagyon pengeélen való táncolás, mert itt is várható a moderáció negatív elbírálása! Miért?

Ha egy nick azonosul egy másik nikkel és felszólal a tiltott nick védelmében, közben pedig egy másik IRL személy furmánya ez, akkor egy moderáció részéről elutasító válasz esetén, az azonosult nick belekezdhet pl. egy mocskolódási folyamatba, elérni akarván a tiltott nick még rosszabb megítélését. Nos jobb tehát ha ilyenbe nem megy bele senki! Ha mégis, akkor fogmosás lábtörlés előtte!

Kifejezetten veszélyes pl. egy olyan tiltott nickel azonosulni, mely súlyos topikrombolások, trollkodások vétségéért van tíltva! Miért?

Mert olyankor az azonosulást a moderáció elfogadja, hiszen ártani jobban nem tud úgy a tiltott nicknek, magának meg joga van minden nicknek ártani, tehát igaz lesz az a mondás, hogy "más a nick, de már megint kezdi !".

Összegezve: Az a legjobb, ha minden nick vigyázz magára, nem keveredik bele balhékba, vitázik (fórumozik) szabályosan, nem fut ámokot, betartja a moderáció intelmeit, ignorálja akit kell...!

De hogy valamennyire választ adjak nevezzük nevén, - hiszen elismerte annó niggergriff - Longit...

A karácsonyi visszatérés és legalizálás Longira vonatkozott! Niggergriff aki Longi utónickje, szintén megküzdött azért, hogy most tiltáson legyen., viszont az azonosulással tovább ártott magának Longinak is allecusammen!

Jelen pillanatban nem látok reális esélyt akár Longi, akár niggergriff visszatérésére.

Itt hívom fel a figyelmet akár az egyik, akár a másik "oldal"-nak, hogy minden ezzel kapcsolatos fikanickes, illetve egyéb ámokfutásokat, topikrombolásokat nem fogunk eltűrni továbbra sem.

Remélhetőleg ez az egész éveken át tartó viharka végre egyszer el fog űllni.

Ehhez egyenes út vezetne, ha mindenki magával és nem másik nickekkel foglalkozna, vagy ha valaki pedig nem szimpatizál egy másik nickel, akkor ignorálja azt ezzel lezárva a konfliktus lehetőségét!

Kellemes hétvégét!

Előzmény: Magna Charta (2429)
Magna Charta Creative Commons License 2015.11.07 0 0 2430

Ja,közben láttam,hogy az "Új adás -vétel" is legitimizálódott

.Guriga. 2 órája
0 0 24

Kiegészítés a légfegyveres (pisztoly, puska) adás-vételi hirdetési helyekre vonatkozólag:

Az újabb Adás-vételivel természetesen bővült a légfegyveres (pisztoly, puska) adás-vételi hirdetési helyek lehetősége.

Előzmény: .Guriga. (16)

Ahonnan szintén ki vgyok tiltva..esetlegesen nem lehetne a "Zen és a légfegyver-ápolás művészete" topik ismegkaphatná-é ezt a kiváltságot?

(Onnan is ki vagyok tiltva!D:)D:)D:)

Előzmény: SzótlanJoe (2427)
Magna Charta Creative Commons License 2015.11.07 0 0 2429

Sajna,a teljes irományt nem tudom "visszamásolni" mert én nem vagyok akkora gépzseni!

Lementenisem szoktam semmitezért sok-sok kis irásom elveszett már,amiket töröltetek.

az ígéret et se kell visszamásolni,mert itt már annyira és oly soxor példálózgattak mások a "Karácsonyi Visszatérés" kapcsán,hogy sztem utána tud nézni,akiakar.Nem vagyok kompetens az ügyben ilyen mélységéig,meg-mint irtam-amúgy is obligumon kívül leszek 1-2 héten belül (ami lehet akár holnap is9

Előzmény: SzótlanJoe (2426)
Magna Charta Creative Commons License 2015.11.07 0 0 2428

Kedves Joe!

Köszönöm!

Akkor az egyik kérdés az volt,hogy hol hirdethetem a légpuszedlijaimat-ha a használtból-ami azEGYEDÜLI! lehetséges hirdetési  felület a fegyveres  fórumcsoporton belül(tehát a "légfegyveres adás-vétel keresés" is illegitim!!!

a másik pedig valami  nick-rehabilitációs ígérettel volt kapcsolatos,aki  nick személyes ismerősöm ,s mivel "rootolt" igy ő személyesn nem tud hozzátok fordulni ez ügyben-igy én vagyok a "fogadott prókátoa"

Amenynire a témát ismerem: bizonyos  nickek összehangolt és sikeres aknamunkájának eredményeképpen

niggergriff nick törlésre került

Előzmény: SzótlanJoe (2426)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.07 0 0 2427

Kérlek mellőzd a komplett hozzászólások bemásolgatását, mert csak bonyodalom van belőle. 

Ha hivatkozni szeretnél egy hozzászólásra elég olyankor egy link, abból visszanézhető, mihez szólsz hozzá! Köszönöm!

Előzmény: Magna Charta (2425)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.07 0 0 2426

Tedd fel itt kérdéseidet, nem lesz "törölt hozzászólás visszamásolás" vétség, mert olyankor a megfelelő topikba beírható megint.

Azért kérem a kérdés beírását, mert csak "úgy" egy témára nem ildomos válaszolni senkinek (félreérthető, nem egyértelmű), pláne nem törölt hozzászólásra.

Előzmény: Magna Charta (2425)
Magna Charta Creative Commons License 2015.11.07 0 0 2425

T.Joe4

szíves elnézésedet kérem,hogy rossz tpikba tettem fel a kérdéseimet-tudjuk be szerény szellemi képességeimnek,de a topik címe ez:

Kérések, kérdések a fegyvermodikhoz
A Fegyveres alfórum moderációs topikja.

A kitiltások és időtartalmuk megtalálhatóak a Közlemények - Tech topikban.

db/lap  SzótlanJoe 5 perce
0 0 2447

Magna Charta!

Mivel határozott és egyértelmű kéréseim ellenére folytattad itt a témát , 1 hetes tiltást kaptál ebből a topikból.

A két hozzászólásodat töröltem innen. Megfelelő helyen kérdezhetsz ez ügyben.

Az egyik kérdésemre megkaptam a választ:"Hol hirdethetem feleslegéssé vált légpusszancsaimat?"(Sehol-mert a fegyveres tace-pao kimondja,hogy kizárólagosan a "használt légfegyver adásvétlben!Igy viszont a "Guriga"-féle "légfegyveres adásvétel -keresés +-ben sem hirdethet seni semmit-nem is kereshet!!!

a másik kérdés egy rootolt nick,"niggergriff"-fel kapcsolatos kérdés volt

nedolaci Creative Commons License 2015.11.07 -1 0 2424

El lett! Bár,nem minden káelef egyforma!Van káelef,aki a lecsóba megy,van amelyik,egy hétre nyaralni!A színek világában IS az árnyalatok a meghatározóak!

Előzmény: Derrickmanus (2423)
Derrickmanus Creative Commons License 2015.11.07 0 0 2423

De már folytatja is!

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=137342894&t=9215894

Pedig a Moderátor nyomatékosan leírta abban a hozzászólásban amire elkezdett most megint okoskodni, hogy:

Ez a beírás nem vitaindító!

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy ez most hogyan lesz elbírálva?:-)

Előzmény: nedolaci (2422)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.07 -2 0 2422

Ne aggódj!Arra az oldalra vigyáznak a MODIK!

A kérdés-felelekben történő feleselésért,káelef ,azonnal ment a lecsóba! ;-)

Előzmény: nzsolt18 (2421)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.11.07 -1 0 2421

na kezdődik...... nem kéne bedőlni senkinek......

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=137342844&t=9215894

nedolaci Creative Commons License 2015.11.05 -2 0 2419

;-)ez tecccett.

Előzmény: SzótlanJoe (2416)
dészáz Creative Commons License 2015.11.05 -1 0 2418

no,a 64.09 az több kicsit...

Előzmény: SzótlanJoe (2414)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.05 -2 0 2417

Igen!Félre!

Előzmény: SzótlanJoe (2405)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.05 0 1 2416

Nyet!

Előzmény: nedolaci (2415)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.05 -2 0 2415

Bácsi!!!!!!

Biztos,hogy akarsz érteni magyarul?

Előzmény: SzótlanJoe (2402)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.05 0 0 2414

66-6. hó.. nincs az még 50 sem!

Előzmény: dészáz (2412)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.05 -2 0 2413

Valamikkel fenyegetted,ugye féltve őrzött nickecskémet!

Ha jól értelmeztem,van két lehetőség ,de mindkettő,a nick elhalálozása.A végére odaszúrtad,hogy vigyázzak,mert lehet akár végleges is!

Erre megkérdeztem,hogy ehhez,ami itt momentán folyik,szerinted,érdemes ragaszkodni?

Te,mint új fiú,szinte még kívűlálló,hogy látod?Tudtok valamit alkotni,jobbítani a helyzeten?(Te és modi társaid)       Nagyjából,ennyi volt

Így,már jó?Érted a kérdést?

Én azt olvastam valahol,hogy ha valaki két mondatban mondja el,amit egyben is megértethetne,az egyéb aljasságokra is képes!

Most te vittél a bűnbe!

Előzmény: 'öreg'huszár (2394)
dészáz Creative Commons License 2015.11.05 -1 0 2412

ha neked az +51 fiatal.... :-)

Előzmény: SzótlanJoe (2408)
janek666 Creative Commons License 2015.11.05 -1 0 2411

Te bezzeg nyomod a szmájlit!

He-herrr

Előzmény: .Guriga. (2409)
janek666 Creative Commons License 2015.11.05 -1 0 2410

Na, majdnem tettem egy szmájlit, de még nem tudom milyent.

Előzmény: SzótlanJoe (2408)
.Guriga. Creative Commons License 2015.11.05 0 0 2409

Én emlékszek másra is, de az olyan rég volt, talán igaz sem vót! :))))))

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.05 0 1 2408

Kérdezem furcsán, hogy hogy van az, hogy vannak itt ebben a csoportban olyan nikkek is (pl akinek válaszolok most), akikkel lehet normálisan vitázni, értenek a szóból tudják hol kell megállni és nem szenvednek fiatalkori vehemenciától?

Előzmény: janek666 (2407)
janek666 Creative Commons License 2015.11.05 -1 0 2407

Persze ne nyelvészkedjünk, van itt elég baj!
naezazállítás

Előzmény: SzótlanJoe (2405)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!