Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Ez egy másodiknak használt nicknevem volt miután az elsőt amit jóval régebben regisztráltam (a keresztnév becézése nélkülit) valahogy "elvesztettem".
Valamiért nem tudtam ezzel a nicknévvel egy ideig belépni (lehet tiltás volt rajta) így született a német nyomozóra utaló nicknév.
Aztán később valahogy már egyiket sem találtam mert valószínűleg rosszul emlékeztem karakterekre.
Most némiképp zavarban vagyok mert két érvényes nickem is van és magam sem tudom mostantól melyiket használjam meg majd jól le leszek kiabálva egyes fórumozók által.
Magna Charta: Kitiltásodról ment a személyes megjegyzés
+ Mivel most 1 hónapig nem tudsz válaszolni itt, így a lenti beírásaidra nem reagálok (ha lesz időm majd elolvasom azért...). Kérem ezt tegye mindenki, hiszen a fórum netikett szerint így korrekt!
"hiszen elismerte annó niggergriff - Longit... A karácsonyi visszatérés és legalizálás Longira vonatkozott! Niggergriff aki Longi utónickje, szintén megküzdött azért, hogy most tiltáson legyen., viszont az azonosulással tovább ártott magának Longinak.."
A legalizálás"niggergriff" nickre vonatkozott-visszaolvasgatva "kedves" barátom belinkelgetéseit..
Megnéztem a nickeket,de ilyen nicket,hogy "Longi" nem találtam!
Ez a "longi"-zás ugyanolyan pejorativ tartalommal lett felruházva anno itt egyesek által,akár "b.rt.ngázás"
(ha az egyiket lehetett,akkor a másikat miért nem?)
ha meg tudnám nézni,valójában tudnám is,miről esik benne szó!
Bizonyára elkerülte a figyelmedet vagy megfeledkezhettél róla-hisz,okozunk elég fejfájást neked-és ahogy az írás ismondja:"két urat szolgálni egyszerre nem lehet" vagy :"két lovat -egy s.gg.l egyszerre megülni nem lehet"-bár,mikor én arra panaszkodtam,h túl sok fáradtsággal jár a munka ,amit végzek,azt mondták:Miért nem mentél cukrásznak?
Summa summárum:Nem tudom megnézni-de azért köszike
Az első kérdésem-amire megadtad 14 órája a választ az volt,hogy a légfegyveres tacepaoban leirtak alapján csak a "használt légfegyver adás-vételben van mód légfegyverek(légpuskák,légpisztoly stb.árusítására)ezzel szemben 3 órája bővült a repertoár..
ezért kértem,hogy a zen topikot is soroljuk át ill."ruházzuk fel" vagy "adományozzon neki is Joe királyunk"szabad vásártartási jogot"
-mert ha egyiknek megdta,akkor a másiknak miért nem?
Tudom,hogy a válasz egyszerű:"CSAK"
Csak hát azért egy alkotmányos királyság azért mégse diktatúra-a király uralkodik ugyan,de nem kormányoz..a döntések meghozatalára ott a parlamentaritás..
Nos,én felterjesztettem egy kérelmet a T.Ház felé-mi is kérnénk a szabadvásártartási jogot!
Miért?
mert néhányan nem igazán látogatunk(esetemben:látogathatok)más topikokoat,igy viszont diszkriminálva érzem magam-többszörösen:1,a nickem virtuális "szabadsága" korlátozódva
ill.következménykéntkiszorítva vagyok a szabad piaci versenyből-ezt viszont már"chartel-bartel mifenének is lehetne nevezni-ami nem egyenlő a lobbizással..D:)
A kérdéseid első felére megadtam a Fegyvermodis topikban 14 órája a választ. Nehezen hiszem, hogy nem olvastad el, ha meg olvastad, akkor nem értem miért kérded megint? Valamelyik része nem volt érthető? Melyik?
A második kérdésedre a válasz..kicsit körbeírva, sokaknak megadva ezzel a választ.
Itt virtuális világban élünk, de a nickeknek is megvan a maguk személyiségi jogai. Ezek a jogok csökkennek - és ezzel párhuzamosan a fórumozási lehetőségük is - szabálytalanságok, ámokfutások, topikrombolások, trollkodások cselekedeteivel.
Általános álláspont az, hogy minden nick saját maga álljon ki állításaiért, igazáért és szabálytalanságok esetén a tiltásokat is maga állja.
Ezért nem helyes és kerülendő az ha "valaki" csak úgy felszólal egy nick nevében, védelmére, segítségeként, barátjaként, ismerőseként, ovis társaként, stb. Miért?
Mert az ahogy lehet jóindulatú, segítőkész hozzászólás, úgy lehet akár egy ellenséges, rosszindulatú, lejárató, alávágó hsz. is!
Mivel inkább az utóbbi jellemző az ilyen "segítségekre", így jobb ha nem is zargatjátok ilyennel a moderációt, mert alapból ezt feltételezzük.
Szokás még, hogy azonosul egyik nick a másikkal és úgy kérdezi pl. a tiltott nicknek az ügyét.
Ez nagyon pengeélen való táncolás, mert itt is várható a moderáció negatív elbírálása! Miért?
Ha egy nick azonosul egy másik nikkel és felszólal a tiltott nick védelmében, közben pedig egy másik IRL személy furmánya ez, akkor egy moderáció részéről elutasító válasz esetén, az azonosult nick belekezdhet pl. egy mocskolódási folyamatba, elérni akarván a tiltott nick még rosszabb megítélését. Nos jobb tehát ha ilyenbe nem megy bele senki! Ha mégis, akkor fogmosás lábtörlés előtte!
Kifejezetten veszélyes pl. egy olyan tiltott nickel azonosulni, mely súlyos topikrombolások, trollkodások vétségéért van tíltva! Miért?
Mert olyankor az azonosulást a moderáció elfogadja, hiszen ártani jobban nem tud úgy a tiltott nicknek, magának meg joga van minden nicknek ártani, tehát igaz lesz az a mondás, hogy "más a nick, de már megint kezdi !".
Összegezve: Az a legjobb, ha minden nick vigyázz magára, nem keveredik bele balhékba, vitázik (fórumozik) szabályosan, nem fut ámokot, betartja a moderáció intelmeit, ignorálja akit kell...!
De hogy valamennyire választ adjak nevezzük nevén, - hiszen elismerte annó niggergriff - Longit...
A karácsonyi visszatérés és legalizálás Longira vonatkozott! Niggergriff aki Longi utónickje, szintén megküzdött azért, hogy most tiltáson legyen., viszont az azonosulással tovább ártott magának Longinak is allecusammen!
Jelen pillanatban nem látok reális esélyt akár Longi, akár niggergriff visszatérésére.
Itt hívom fel a figyelmet akár az egyik, akár a másik "oldal"-nak, hogy minden ezzel kapcsolatos fikanickes, illetve egyéb ámokfutásokat, topikrombolásokat nem fogunk eltűrni továbbra sem.
Remélhetőleg ez az egész éveken át tartó viharka végre egyszer el fog űllni.
Ehhez egyenes út vezetne, ha mindenki magával és nem másik nickekkel foglalkozna, vagy ha valaki pedig nem szimpatizál egy másik nickel, akkor ignorálja azt ezzel lezárva a konfliktus lehetőségét!
Sajna,a teljes irományt nem tudom "visszamásolni" mert én nem vagyok akkora gépzseni!
Lementenisem szoktam semmitezért sok-sok kis irásom elveszett már,amiket töröltetek.
az ígéret et se kell visszamásolni,mert itt már annyira és oly soxor példálózgattak mások a "Karácsonyi Visszatérés" kapcsán,hogy sztem utána tud nézni,akiakar.Nem vagyok kompetens az ügyben ilyen mélységéig,meg-mint irtam-amúgy is obligumon kívül leszek 1-2 héten belül (ami lehet akár holnap is9
Akkor az egyik kérdés az volt,hogy hol hirdethetem a légpuszedlijaimat-ha a használtból-ami azEGYEDÜLI! lehetséges hirdetési felület a fegyveres fórumcsoporton belül(tehát a "légfegyveres adás-vétel keresés" is illegitim!!!
a másik pedig valami nick-rehabilitációs ígérettel volt kapcsolatos,aki nick személyes ismerősöm ,s mivel "rootolt" igy ő személyesn nem tud hozzátok fordulni ez ügyben-igy én vagyok a "fogadott prókátoa"
Amenynire a témát ismerem: bizonyos nickek összehangolt és sikeres aknamunkájának eredményeképpen
Tedd fel itt kérdéseidet, nem lesz "törölt hozzászólás visszamásolás" vétség, mert olyankor a megfelelő topikba beírható megint.
Azért kérem a kérdés beírását, mert csak "úgy" egy témára nem ildomos válaszolni senkinek (félreérthető, nem egyértelmű), pláne nem törölt hozzászólásra.
Mivel határozott és egyértelmű kéréseim ellenére folytattad itt a témát , 1 hetes tiltást kaptál ebből a topikból.
A két hozzászólásodat töröltem innen. Megfelelő helyen kérdezhetsz ez ügyben.
Az egyik kérdésemre megkaptam a választ:"Hol hirdethetem feleslegéssé vált légpusszancsaimat?"(Sehol-mert a fegyveres tace-pao kimondja,hogy kizárólagosan a "használt légfegyver adásvétlben!Igy viszont a "Guriga"-féle "légfegyveres adásvétel -keresés +-ben sem hirdethet seni semmit-nem is kereshet!!!
a másik kérdés egy rootolt nick,"niggergriff"-fel kapcsolatos kérdés volt
El lett! Bár,nem minden káelef egyforma!Van káelef,aki a lecsóba megy,van amelyik,egy hétre nyaralni!A színek világában IS az árnyalatok a meghatározóak!
Kérdezem furcsán, hogy hogy van az, hogy vannak itt ebben a csoportban olyan nikkek is (pl akinek válaszolok most), akikkel lehet normálisan vitázni, értenek a szóból tudják hol kell megállni és nem szenvednek fiatalkori vehemenciától?