A MOT III felmérés alapján Észak-Magyarország nyerte a tájegységet. Ezért kérem, hogy akik ezt javasolták, a helyszínre is tegyenek javaslatot, illetve akik tudnak ott alkalmas helyet azok is aktivizálják magukat.
Itt van egyébként a mai napig beérkezett eredmény. Az időpontokat is kéne szűkíteni. Köszönöm!
Sziasztok, nektek van csomagtér világításotok vagy csak egyém van elszállva újkora óta? a csomagtér bal oldalán van egy a falba épített 3cm-es lámpaburkolat féleség, de fény még nem jött belőle .. az lesz az? kérdem, mielőtt neki esek svájci bicskával.
én az importőrnél próbálkoztam (maci autóba maci cuccost).
ezt a két céget én is néztem (egyik link a másiknak csak a webshopja: autoriasztok=12volt )
de ha már Te Öreg Medve is dolgoztatnál velük, megkeresem a 2 az egybent, ő a legdrágább, de legalább tud engedni, ha több mindent viszek .. remélem :)
Mi a helyzet a kulccsal? Megnéztem az enyémet, valszeg kiesett Neked belőle egy kb 8 mm hosszú 1,5mm széles "csap" Sztem könnyen pótolható, vágj le megfelelő hosszra egy olyan szeget, ami kicsit szorul benne, majd beleütöd, mondjuk egy kis fogóval megfogva, h ne az ujjad üsd :) nem hiszem, h valaha kijön még1x és nem is kell látszania!!!
Jó barkácsolást!!! :) Számolj be az eredményről, ha gondolod. Üdv.
Szombaton mi is hallgattunk egymás mellett vagy 20 km-en át. (Ki tudja, talán nem volt kedve kisfeleségnek vadászbálba jönni, és/vagy az volt a baj, hogy otthon hagytuk a sütit, amit egész du. készített és nem voltam hajlandó érte visszafordulni babona ?)
Szóval, hogy milyen szép csendesen fut ez a mi autónk ! Fántásztikus :-)
Én ezt az extrát 17 éve "megvettem", azóta rakosgatom egyik autóból a másikba. Mióta megvan, nincs is szükségem sebességhatárolóra, tempomatra, automata rádióállomás-keresőre, elalvásérzékelőre, tolatóradarra, sőt, a gyerekfigyelő tükröt se kell lenyitnom. Még mindig tökéletesen teszi a dolgát, de ha egy kicsi nyugalomra vágyok, megfenyegetem, hogy ha 40 lesz, lecserélem két 20 évesre. Ilyenkor csend van (mint vihar előtt), és persze mosolyszünet, jó hosszú... :-) Szerencsére nem olvassa a fórumot, mert abból bajom származhatna...