Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Egész biztos, hogy nem egynyári. Ez egy téves információ amit már több helyen is olvastam. Én akkoriban a Bakkertöl rendeltem és kb 4 év körül lehetett amikor feladta magát. Azt, hogy "egynyári" csak késöbb tudtam meg. Rendesen bekerült a teleltetö kamrába mint minden más növény, eszembe sem jutott volna, hogy csak egynyári növény. Ugyanúgy kihajtott mint bármi ami benn telelt.
Egy kávécserje keresi szerető új gazdáját, van kb. 80 cm magas, kicsit kinyurgult lehet, nem én vagyok az eredeti gazda, csak hozzám származott. A metszést ráhagynám inkább az új gazdára.
Sziasztok! Van két kölyök Muna Nasa banánom, melyet szeretnék másféle banánra vagy pedig gyökeres Klematiszra elcserélni. Ha lehet, a többit majd magánban megbeszéljük. http://novenytar.krp.hu/novenytar/bananfa-torpe/20
Nekem van, elvileg lila. Sárgám nincs, ha csak lila helyett nem sárgát fog virítani...
Hamarosan kiderül, mert bimbós.De hem hajtás, hanem gyökeres. Pöpec, magról kelt poharas darab. Asszem ma ki is ültetem a kertbe, mert kinőtte a poharat.
Elajándékozom, kb. 10 éves, magról nevelt ginkgo biloba fámat, 29cm átmérőjű, 22 cm magas edényben van, a növény kb 1,50 cm magas. Budán lakunk, elszállításban nem tudok segíteni.
Korábbi jelentkező technikai okok miatt nem tudta elvinni.