"A Grande 50km alatt nem jelzi már a hátralévő távot...Tehát a Range legalacsonyabb értéke nálunk 50km."
A Stilonál is így van.
Anno egyszer céges ügyben voltam a Stilommal Badacsonyban. Autózgattam a Balaton parton, amikor eltűnt a Renge kijelzés Balatonalmádiban. Még elautóztam Veszprémig, ott tankoltam az 58 literes tankba 59,5 litert első kattanásig!
Ez nem, hogy nem rossz, hanem egyenesen király ótód van!:-)))
A válaszokat köszönöm mindenkinek, és sajnálom, hogy nem tekergeti az ablakokat, annál is inkább, mert ha jól tudom, mindössze egy modult kellene a központi zár vezérlő egységébe duni, és tudná!
Na, majd ha megkapom, utánanézek, és ha tényleg így van, akkor megírom, milyen modul kell bele, de asszem ezt eccer mán kérdeztem egy szakitól, még az Albinál, és valami 6.000 Ft-ot mondott érte szereléssel együtt, tehát valószínűleg olyan 3.000 Ft körül lehet az ára!:-)
Széles utat!
Daty
Ui: akkor azt már meg se kérdezzem, hogy az ablakmosásnál az első lámpák is mosódnak e? (Már csak azért, mert a kezelési kézikönyvben ezt is így írják!)
Kár, hogy nem jött meg az autód, kiváncsian várjuk az igazi véleményt róla, + persze a fotókat is. Nekem emotion felszereltségű van, de sajna nem "tekeri" le meg fel az ablakokat a távirányító. Most értem haza ausztriából, a fogyim 5,2 re jött ki. autópálya 145km/h
Hát elvileg tudnia kellene, de majd az Emotion tulajok megerősítik. A mienk Active, az sajnos nem tudja ezt (a Stilo Active bezzeg tudta, még az is, amelyik nem volt távos kp.zárral szerelve - elfordítottad a kulcsot és úgytartva felhúzta az ablakot).
De azért az értékesítőben lehetett volna annyi jószándék, hogy azt mondja, hogy nem jött meg a pénz, de vidd be az átutalásról a bizonylatot és viheted az autót! :)
Vagyis inkább az asszonyt foglalkozatja, de én is kíváncsi lettem rá!
Az autó ugye, Emotion felszereltségű lesz. A kérdés az, hogy jól olvastuk e a kezelési kézikönyvben, hogy ha le vannak húzva az ablakok, és kiszállva le akarjuk zárni az autót, akkor 2 másodpercig nyomva a zárás gombot a távirányítón, akkor tényleg felhúzza az ablakokat, és úgy zár le?
Na, szóval most már tuti, hogy csak 7főn lesz autóm!:-( Felhívott a srác a szalonból 16.15-kor, hogy megvárták a 16.00-ás bankzárást, és megnézték, de még nem ért oda az utalás. Ezek a qrva bankok tuti, hogy 1-2 napig ülnek a pénzünkön a napi kamatért!:-(
Jah, az egyik céges, max 120-at menő autótól kiderült a turpisság: A hír igaz volt, de még nagyon az elején, és az lehetett, hogy igen kevés üzemanyag volt a tankban, amikor gyorsan akart volna menni, és ekkor lekorlátozta a teljesítményt a kocsi.
Ma kérdeztem a srácot erről a max 120-ról, mondta, megy a kocsi azóta rendesen, de egyszer már kifogyott az üzemanyaga - pedig a Range még mutatott neki 40 km-t - és ekkor megint csak nagyon visszafogta a tempót az autó.
Érdekes, nem emlékszem a leírásban ilyenre.
Én úgy tapasztaltam, hogy a Range-et már ki sem írja, ha nagyon kevés az üzemanyag, így már jártam.
atoms, akkor azt is érted, hogyha minden reggel és este ugyanazt a rövid utat teszem meg, hasonló menetdinamika és forgalmi viszonyok között, akkor nagyon nem mindegy, hogy melyiken mennyit fogyaszt az autó. Sok nap, sok kis kilométermennyiség sok kis eltéréséből kijön sok ezer Ft :-)
Amikor én vettem a verdát akkor kezdtek kijönni az L-es rendszámok, én is játszottam a gondolattal, hogy bibi Lxx lesz a rendszámom, de benne maradtam a K-ban. :(( :O)
értem a célod, sőt meg is értem. Szerintem azonban az azonos távolság és az idő csak alapfeltétel. Az is számít mennyit araszolsz, milyen a menetdinamika, stb.
Ezért gondolom, hogy rövidebb távon nincs meg a kiegyenlítettség és sokkal szembetűnőbb az eltérés.
van értelme nézegetni rövid távon is, nekem legalábbis, mert 3 ésszerű útvonalon tudok járni az otthonom és a munkahelyem között úgy, hogy időben és távolságban nincs jelentős különbség. Lehet, jobban járok a másfél kilométerrel hosszabbal, ha azon az úton 2 literrel alacsonyabb az átlagfogyasztásom. Ezt még ki is kell kalkulálni :-) - meg az időket is figyelembe kell venni.
Ezt pedig - hogy ezeken az utakon mekkora a fogyasztás - csak rövid távon, 2-3 nap forgalmával tudom kimérni, amikor máshova nem megyek, mint pl. most hét elején, amikor beraktam a képeket az addig átlagról 54 vagy mennyi km után.
Most tudom, hogy a Wekerlén át 7.1-es az átlag. Jövő héten ha sikerül, kimérek egy másik utat.
Nem mintha ezen múlna, hogy tudunk-e enni a hét végén, de márcsak olyan vagyok, hogy szeretem a költségeimet optimalizálni, feleslegeset nem fizetni.
Nincs. És én már-hidd el - hogy nem is nézegetem, mert azzal nem lesz jobb se rosszabb. Csak a Kati-nak írtam le tény ként az adatokat. Egyébként sajnos tényleg van úgy, hogy elmegyek 2.5-3000 km. is itt Bp-n anélkül, hogy azt a szerencsétlen motort egy kicsit kitudnám kormolné. Ha érted mit mondok. Széles utat! Kiskabo
Daty! Ki a fenét izgat a rendszám. Ma már nem úgy van mint a régi időkben, mint mikor még a C-s rendszámok voltak. Van 3 betüd meg 3 számod oszt kész. Azt meg úgy is tudod hogy mikori az autód. Ha jópofizni akarnék, azt is mondhatnám, hogy így legalább a sok írigy nem tudja hogy mikori kiadású a gép. Ha meg tudja le van ......! Majd ha eladod akkor meg nem a rendszám számít. Úgy hogy szerintem tök mindegy. Széles utat! Kiskabo
Szóval ez a rendszám Egerben ragadt be, de nem csak ez, hanem van még jó pár a KTV-ből! Ezt az okmányirodában is megerősítették. Ha ragaszkodtam volna az "L"-eshez, olyat is szereztek volna rá, csak az több idő lett volna, mert Pétervásárára kellett volna érte menniük.