Ez aztán tényleg kerek. Az itáliaiak kb .200-at tojnak nálam.már egy pár db veteget közülük,de van olyanom hogy sárga húshibrid tyúk és itáliai kakas utódja az már 5 hónapos korában elkezdett tojni.
Szia! Augusztus- szeptemberben nálam is tojtak, de most nem, pedig több fajta is van, Úgy, hogy ne aggódj nem csináltál semmit rosszul a szelektálással.
Majd csinálok közelebbi képet róla. Nálad minden oké?Lajos az itáliai mennyit tojik egy évben kb? Most tojnak nálad?Van egy kis fekete törpe cochinom.De tényleg kicsi nézd meg.
Hát babosak vannak egy kis csapat.És fehér meg kendermagos. Hát az állatkertben nem csak rájuk gondoltam.Van még mellettük pár fajta.:)))) Ők a legapróbbak.
Szia Lajos! Igen kicsit besárgult de van egy fiatal is még majd látom milyen lesz. A fekete az amit adtál.Fehér is van fiatal még de még kicsi meg van egy öreg majd csinálok képet róluk is.Aztán ha segítesz megköszönöm,hogy melyiket hagyjam meg. Közben találtam egy képet csak kicsit mesze van a kakas.
Köszönöm, Neked milyen színűek vannak ? Hát állatkertet nem, de ezek kis helyen elférnek és szinesek, barátságosak, Bekuksolok hozzájuk, körbefognak, rám repülnek, ha fotózom őket olyan kiváncsiak, hogy sokszor úgy kell őket odébb lökdösni.
Nagyon szépek. Mikor látok ilyen vegyes képet mindig elgondolkodom hogy elég nekem az szín ami van vagy rá kell startolni uj szinekre is.:)))))))))))))))))) De állatkertet még sem nyithatok.
Szia Jani Most néztem még előszörre a honlapodat. (mivel ide úgy is sok képet raksz fel). A kék kakasodba elég jól belejött a sárga. A kis fekete kakasod tán még az amit én adtam? ami a következő képen van fekete tyúk az milyen idős? az nagyon jó formás tyúk. Viszont a fehér kakast én nem hagynám meg. A brámáid is szépek.
Sziasztok.Nálam, is ez a tapasztalat hogy az idei csajok még elég szégyellősek,van olyan srác aki erre már rá unt és a tavalyi csajok társaságában keres menedéket ,nem is kevés sikerrel.:-))):-)))