Érdekes.... Mert Simon nem rég nyilatkozta hogy vele már nagyon közel a megállapodás. De akkor ezek szerint nem Lukács az egyetlen aki kihasználja a piac adta helyzetet....
Visszaüt, hogy eddig nagyon jól álltunk fiatalokkal, lehetett őket rotálni és egyik se volt képességei felett játszatva.
Valahol ennek (is) a következménye, hogy most ha egy klub egyértelműen elsőszámú fiatal szerepbe hívja és beígér fix 20+ perc játékidőt és a fiatalokra félretett büdzsé java részét, akkor simán lépnek. Itt Takács, Omenaka, Balsay között kellett volna ezt a pénzt elosztani (ki tudja előlép-e még valaki), máshol ezt egybe odacsapják Omenakanak.
Láthatóan senkit se hajlandó a vezetőség túlfizetni.
Plusz ebben az is játszhat, hogy a játékosoknak sem kedvence Zollner a stílusával és hozzáállásával…
Ahogy most állunk kell egy combo guard légiós, kettő mobilis forward és egy jó mozgékony center. Ez az alap kiindulás szerintem.
1/ Pongó-(Légiós1)-Takács1-Kass
2/Vojvoda-Légiós1-Balsay-Takács2
3-4/ Légiós2-Légiós3-Góbi
4-5/ Légiós4-Szabó
A Körmend ennél gyengébb magyar maggal játszott döntőt, de akkor most
Szerintem meg egyik Keller se kell már Fehérvárra, vezetéstől függetlenül (amivel amúgy nem sok baj volt idén, javult a kommunikáció, javult a csapat is (egyik se tökéletes még) persze kellene online jegyvásárlás, de az nem két fillér, inkább menjen játékosra).
Ákos 35 lesz, amikor lejár az új Falco szerződése.
Talán a nyelv tudása nem elég oda (nem a magyar), és talán fejben sem elég erős a külföldi melóhoz! Oda nem elég csak a fizikai képességek, főleg egy légióstól.
Persze lehet más oka is, ez az én véleményem, majd az apuka talán kiegészíti. De szerintem előre láthatólag csak jövő május-júniusban posztól ide újra.
Vizsgáltátok, elemeztétek-e, hogy Ákosnak miért nem sikerült külföldön megragadnia? Mások az edzésmódszerek, edzések intenzitása, esetleg taktikailag, technikailag volt lemaradva? Első külföldi sikertelen próbálkozás után volt-e változás Ákos edzéstervében, munkájában ?
Gratulálok Ákosnak a bajnoki címhez de én úgy érzem hogy hiába EX fehérvári játékosról van szó akkor sem ebbe a topicba lenne a helye. Vagy akkor írjunk a következő játékosokról: Tóth Péter, Peringer Balázs, Luka Markovic (ő is jelenleg egy bajnokcsapatnak a kerettagja).
Sokan "nem tudtuk" itt Fehérváron, hogy az egyik fiad a Falcoban játszik, pedig az elődöntőt mi játszottuk velük! Én személy szerint csodálkoztam is, hogy milyen gyakori név ez a Keller Ákos, régen nálunk is játszott egy ilyen nevű srác. Arra nem is mertem gondolni, hogy ez a Falcos Keller Ákos ugyan az lehet aki nálunk is játszott! Bár megjegyzem, nagyon hasonlónak láttam őket. De most már tudom, hogy akkor azért, mert ez a "két" személy ugyan az.
Dzunics edzőt idézve, "ahol Ákos, ott a Magyar bajnok", ezt úgy is lehet értelmezni, hogy ahol Ákos játszik ott van pénz rogyásig, mert ő megkéri az árát (ami persze nem baj)! És ha van pénz rogyásig, akkor sok jó játékossal együtt megnyerik a bajnokságot. Ha Pakson lenne a fiad most, akkor nem a Paks lenne a bajnok, csak akkor, ha ott lenne a Szili, Zozo, Váradi stb. meg a sok lóvé, csak a fiad nem lenne elég.
Továbbra is állítom, hogy ezeket az üzeneteket az egyesületi vezetőknek szánod! Kérd el a telefonszámukat, Ivkovocs tudja Simi számát, Ákos megtudja tőle kérdezni most a válogatott programja alatt, azt írhatsz neki SMS-t.
A szurkolóknak soha semmi baja nem volt Ákossal, amikor itt játszott, meg azóta sem. Tudjuk mi, hogy ahol a több pénz, meg a nemzetközi lehetőség odamennek az extra játékosok. Viszont a te szarkeveréseid amit a klubnál rendeztél több hullámban is, az legendássá vált a városban. Szerintem többet ártottál az Ákosnak meg Ivánnak, mint amennyit használtak ezek. Persze tudom, hogy a klubvezetés is tehet róla, de te túl toltad a biciklit. Így gyanítom, hogy felégettél mindent, hogy majd a visszavonulásuk előtt, akár még itt játszanak egy két évet már levezetés ként, és fehérvári legendákká válhassanak. Azért abban bízom, hogy majd egyszer a közeljövőben új vezetés lesz a klubnál, és akkor még játszanak itt is a fiúk. Persze ehhez az is kell, hogy te egy kicsit lehiggadjál mikor az egyesülettel tárgyaltok. Nem is tudom, miért nem bízod ezt szakemberre!!!!
És akkor azzal köszönök el, hogy jó nyaralást az egész Keller családnak. Várjuk a következő bajnokság utáni beírásodat. Azt mondjuk nem tudom, hogy debreceni kupa döntő után miért nem írtál, pedig Ivánék igen jól hely álltak a Szegeddel!
Elég fusztráltak egyesek a fórumon! Egy Fehérvári nevelés újabb sikerét osztottam meg veletek, amire büszkének kellene lenni, hiszen a szemetek láttára lett hétszeres bajnok és a magyar válogatott csapatkapitánya. Idéztem az egyik legeredményesebb Albás sikeredző Báne Dzunics legendássá vált mondását. Mi vele a probléma?Szép napot, és jó nyaralás kívánok mindenkinek! Hajrá Magyarok!
Te nem a FALCO fórumon vagy az egyik tévedhetetlen, mindent is tudó megmondó ember?
Nem tudom mióta követed a Keller család heroikus harcát az aktuális egyesületével, de ő már Nagy Gáborral is harcolt. Majd lehet egyszer nálatok is eljut oda, és majd félig-meddig zrikából visszaírogat. De neki nem velünk van baja, szerintem, hanem az egyesületi vezetőkkel, ezért nem értjük sokan miért ide írogat. Talán azért, hogy hátha olvassák az egyesületi vezetők is amit ír.
Hidd el mi is szívesen néznénk a saját nevelésű, Keller testvéreket a fehérvári csapatban. Azt is hidd el szívesen látnánk, hogy a mi igazgató urunk, máshol szervezné a játékos igazolásokat, mondjuk Kaposváron. Szerintünk is gusztustalan volt Ivánnal, persze volt benne társa is, akivel amúgy ha jól sejtem Ákos jól kijön. Igazgató urat a polgármesterünk tette, vagy tetette az aktuális helyére.
Akos egy nagyon jo jatekos egy olyan poszton ami hianynak szamit idehaza es ahonnan erdemi utanpotlas nem nagyon jott azota hogy o bekerult a felnottek koze.
A hatasat nem csak a teljesitmenye mutatja. Egy ilyen helyzetben az sem mindegy hogy egy csapatnak 5osre ket kulfoldi jatekost kell igazolnia meregdraga osszegert a poziciobol adodoan vagy csak egyet (hogy a rizikorol ne is beszeljunk).
Ez Akosnak a nagy elonye azon tulmenoen hogy belerakja a munkat mindket oldalon.
Sajnaljuk hogy nem lesz velhetoen Fehervar jatekosa mar soha de ehhez a szurkoloknak nem sok koze van igy apuka a konstans, hergelesi szandekot velhetoen nem nelkulozo hozzaszolasait elfelejthetne mar. Mi sem elceledtunk Ivan x-edik vonalan a Szegednel ahogyan nem ekeztuk volna Akost sem akkor ha a Kormend nyeri meg a vegen. Gratulalunk neki, a legjobbakat tenyleg, remelem osszefutunk a belvarosban vele a tovabbiakban is de ennyi. Ez egy Alba forum, maradjunk a temanal.
Nem lettünk okosabbak a Lukáccsal készült BB1 ""Interjúnak"" köszönhetően. Ez a 4 kérdés talán még a bb1-től is szokatlanul színvonaltalan és semmilyen lett.