Keresés

Részletes keresés

fehérsubarujustys Creative Commons License 2007.02.08 0 0 3223

Nem erről van szó!

Csak ha a rendőrség is elitélné ennek a járműnek a létjogusultságat biztosan nem ezzel mászkálnának a rendőrök!

De jó ha tudod a quadosokat is ezzel próbálják ellenőrizni és van is eredménye!

Többire?

Előzmény: rali (3221)
rali Creative Commons License 2007.02.08 0 0 3222
Önkénte azonosító:

Kiváló és erkölcsös ötlet.

Kérdés: milyen dokumentálási rendszerrel tudjátok elérni, hogy az valóban hiteles és megpiszkálhatalan legyen?
Előzmény: fehérsubarujustys (3220)
rali Creative Commons License 2007.02.08 0 0 3221
A rendőrségnek van pl. BTR-je meg vízágyúja is.Ezen logika mentén holnap vegyünk BTR-t, mert az milyen jó....Érdekes logikai bakugrás.
Előzmény: fehérsubarujustys (3220)
fehérsubarujustys Creative Commons License 2007.02.08 0 0 3220

Ha te igy gondolod akkr az a te véleményed!

És a többi dologról?

Előzmény: rali (3219)
rali Creative Commons License 2007.02.08 0 0 3219
Nem láttam még olyat nálunk.

De ha lenne is, az nem érv semmilyen vitában.
Előzmény: fehérsubarujustys (3217)
fehérsubarujustys Creative Commons License 2007.02.08 0 0 3218

De van pár dolog ami tényleg jó lenne ha nagyobb nyilvánosságot kapna!

Pl.

Önkéntes quad azonositó tábla?

Mit tudsz róla?

Domonyvölgyben hogy azonositják a területet használni vágyó quadosokat?

Mit tudsz róla?

Mi az a KECS?

Mit tudsz róla?

Mekkora motorok vannak általában a quadokban és mennyire korszerüek?

Mit tudsz róla?

Van-e diesel quad?

Mit tudsz róla?

Külföldön mekkora a tömegbázisa a quadozásnak?

Mit tudsz róla?

De szivesen várom a kérdéseket  ha valaki kiváncsi a dolgokra de én is szivesen meghalgatok minden infót!

fehérsubarujustys Creative Commons License 2007.02.08 0 0 3217

Ez nem vezet semmire!

Ebben teljesen egyet értünk és azért,hogy ne csak a multal foglalkozzunk nem másolom be az első beszólást ami normális embernek is elboritja az agyát!

Akkor is azt láttam,hogy az oldal quadtalanitása folyt aminek értelme nem sok!

Beszélni kell a dolgokról de méginkább tenni!

Nagyon nehezen de vannak moccanások jó irányba mert pl.akikkel most is folynak tárgyalások belátták,hogy tiltással semmit, viszont szabályozással még hasznot is húzhatnak ebből a dologból!

Példaértékü kezdeményezés és ha beválik többen fogják követni!

De tessék kérdezném tőled hallottál-e arról,hogy rendőröknek is van szolgálati quadjuk?

Előzmény: rali (3216)
rali Creative Commons License 2007.02.08 0 0 3216
Amennyire visszaemlékszem, nem a gyalogok felől röppent az első anya vagy köcsög.
Aztán a hangnem átment nélkül váltott a legdurvábbra.

Ez nem vezet semmire.
Előzmény: fehérsubarujustys (3215)
fehérsubarujustys Creative Commons License 2007.02.08 0 0 3215

Igen és ezt ki is provokálta ki belőlünk?

Nem volt más célja csak ezzel megszüntetni,eltüntetni innen a quadosokat!

Persze mindezt úgy,hogy ő-ők alakitják a szabályokat és persze visszamenőleg mikor ő mondott valamit még nem volt alkalmazásban!

Ez korrekt eljárás?

Igy hogy tudjuk magunkat megvédeni a nem mindig megalapozott és tévedéseken is alapuló támadásoktól?

De szerintem a sok negativum mellett volt van jó oldala is mert szerintem mi is tanultunk egy két dolgot!

Senki nem személyeskedéssel akarna foglalkozni de ehhez a kérdező se adjon rá alkalmat!

Nyugodtak tudunk maradni és célunk az,hogy megvitassuk a dolgokat tehát nem azt várjuk el,hogy mindenki velünk legyen egy véleményen!

Sokan vagyunk és mindig van pár ember aki nemnormálisan használja gépét és ezzel a környezeten kivül az ott nem lévő társainak a megitélését is súlyosan rombolja!

De ez igaz a másik oldalon is mert egy két merev ellenzőn (már majdnem ellenségként lép fel)kivül sokan vannak akik ész érvekkel próbálják a dolgot kezelni!

Előzmény: rali (3214)
rali Creative Commons License 2007.02.08 0 0 3214
Anyázásért meg fenyegetésért lettetek kihajigálva, nem a véleményetek okán.
Előzmény: fehérsubarujustys (3213)
fehérsubarujustys Creative Commons License 2007.02.08 0 0 3213

Amit az utóbbi napokban de a topik inditása óta érzek az az,hogy mivel mást nem tud(tudnak)tenni a quadosok ellenzői megpróbálják belefojtani a szót ill.elhalgattatni azt akinek nem a totális tiltás a véleménye és erre megvannak a dedós módszerei!

Valami bosszuvágyat én pont itt érzek mert itt meg lehet tenni,hogy kitiltani a quadosokat de csak a hozzászólástól mástól nem!

Nem értem miért jó ez a fajta egyéni gyerekes akció mert hosszútávon semmire nem vezet ill.csak szitja az ellentétet!

Megint leirom mert mindig ez jön vissza:Nem akarunk tiltott helyen quadulni és a természetet sem rongáljuk szándékosan!

Hétvégén is volt egy jó kis túra vagy húsz géppel,homokos talajon mentünk az ÚTON majd egy homokbányában lehetett örjöngeni!

Mindenki jól érezte magát több korosztály megtalálható volt és nő is volt közöttünk aki igen jól ment!

Nagyon jó levezetése ez az emberben mostanában felgyülemlő feszültség(nem agresszió)levezetésére!

Akik megfigyelték már utáne hazafelé az emberek sokkal nyugodtabbak az utakon mert nem ott akarnak tombolni mint a közlekedők jelentős része!

Tehát van haszna ennek a dolognak több is és igen is ha valaki meg tud venni egy gépet,védőszerkót,szállitóeszközt és tud rá időt szakitani attól ne akarjuk ezt elvenni mert nem fog sikerülni!

Ezek a szervezett dolgok a legjobbak mert itt tudunk egymásra figyelni és szólunk ha valaki állatkodik!

De érdekes erre ritkán kerül sor mert megyformán ál mindenki a dologhoz!

Egyre több quadot adnak el a számuk ezres nagyságokban mérhető és ezt nem tiltani kell hanem szabályozni!

Legfőképpen a hatóságoknak kéne már fejükhöz kapni mert csak kishazánkban nincs megoldva a rendszám kérdése!

Valyon miért?

Ráadásul rengeteg pénztől esik el az ország amit sokan befizetnének!

Ez is furcsa nem a mai gazdasági helyzetben!

rali Creative Commons License 2007.02.08 0 0 3212
Elolvasom mégegyszer.
Az erőszak erőszakot szül.Hülye emebernek nem lehet magyarázni.
Előzmény: kutya. (3211)
kutya. Creative Commons License 2007.02.08 0 0 3211
Uszítok ? ugyan már... Azért kizárnának innen, mint a többi quadost is eddig.
Pont ellenkezőleg - mi UGYANÚGY tarkón vágjuk azt aki közülünk viselkedik barom módon, mint aki ellenünk. Ezt írtam.
Előzmény: rali (3202)
rali Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3210
Kiváló észrevétel - kár, hogy hamarabb nem tetted meg.
Előzmény: H.Laci (3209)
H.Laci Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3209
"seggen a lyuk"

Annak legalább hasznos funkciója van :) ,úgyhogy ennek a hasonlatnak itt nem sok értelme van.
Előzmény: rali (3208)
rali Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3208
A vélemény olyan, mint seggen a lyuk - mindenkinek van belőle.
Előzmény: H.Laci (3207)
H.Laci Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3207
vélemény, vélemény...

De nem visz előre, csak felforgat
Előzmény: rali (3206)
rali Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3206
Csak egy jól megfogott véleményt képvisel - semmi ellenségesség.
Előzmény: H.Laci (3205)
H.Laci Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3205
"a topik címe, a topik címe, a topik címe, a topik címe:

"Quad-osok dúlják a Szalajka-völgyet""

Jól látod, de most idéznék Neked a topik leírásából:

"Önszabályozást is végrehajtunk - ha kell, és ha lesz partner benne. Na ehhez várom itten a segítségeket..."

281db hozzásólásod egyike sem volt segítőkész, sőt kifejezetten ellenségesnek tartom ezért kérlek szállj magadba és keress egy másik topikot magadnak, ahol esetleg szívesen látnak és még talán barátokra is lelsz!

Hidd el, jobb lenne!
Előzmény: eke (3195)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3204
Elnézést a helyesírási hibáért,természetesen"" indították"" a topikot!Nem szeretném ha a rossz írásomért megfedne a nagyúr!!
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3203

A quad(os) megjelenése a természetben élből természetellenes, természet és környezetszennyező lét-, és tudatforma. (szerintem.)

Ezt ön írta lejjebb,és nem tudom mire érti??Arra,hogy esetleg a természetőrök nem szeretik azt sem,ha gyalogosok vagy lovasok mennek ki a természetbe,vagy esetleg a motorizáció  kialakulása is természet ellen való??Mert az is lehet környezetszennyező amikor a légfrissítőt használja?

Miért rosszabb a quados megjelenése a természetben mint egy ló vagy bicikli??Természet és környezetszennyező lét-és tudatforma?Látott már képeket vagy műholdas felvételeket az amerikai vagy kínai gyárak által kibocsájtott légszennyezésről?Esetleg írt is már az amerikai elnöknek erről?El szándékozik e menni Koreába,hogy ott is a jól fejlődő gépkocsigyártóknak beszámoljon a környezetszennyező hatásokról?Nem hiszem,minthogy azt sem hogy aki normálisan,vagy megfelelő módon használja ezeket a gépeket,bárkit ennyire megbántana mint önt kedves Uram!!

Egyébiránt visszaolvasva nem láttam,hogy érdekegyeztetést kezdeményezett volna ,vagy érdemi javaslatott tett volna a ""probléma"" megoldására.Egyáltalán a likvidáláson kívűl volna e ötlete a párbeszéd kezdeményezésére minrt azoknak akik undították a topikot.

rali Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3202
Jól értem?Te itt valami csoportosan elkövetett vérbosszúra uszítasz?
Mit kell azon érten, hogy. együtt fenyítjük?
Előzmény: kutya. (3193)
eke Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3201
khm... Biztos tőlem szeretnél kérdezni?
Előzmény: kutya. (3200)
kutya. Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3200
Utoljára kérlek meg - amit magad is fel tudsz fogni (hogy ez egy fricska, a szenzáció-hajhász médiának : ez volt a cikk eredeti címe, ahol aztán szó se esett rólunk, inkább a crossosok, terepjárósok kaptak) szóval ha te is felfogod hogy ez nem komoly, akkor ne próbáld úgy beállítani, mintha elismerném a dolgot és ezért adnám címnek.
Inkább foglalkozz az előző belinkelt képpel, vagy a lánglovagok.hu-n a felgyújtott quad hírével.

Csak nem te voltál ? Vagy ims, vagy Happy Lőrinc ? Vagy mindegy is ?

Pista bácsi : elkövető (ha jól tudom) van, eredmény nincs. Békés gyermek a quad-tulaj, inkább csöndben tűr - több a kombájn feléjük, mint a quad. Érted.
Előzmény: eke (3195)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3199

Bocsásson meg tisztelt Uram!

Nem gondoltam volna,hogy megbántom,de sorait olvasva nem értem ingerültségét!

Mint és hogy bizalmaskodtam volna??Kifejtené ezt számomra bővebben??

eke Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3198
3 hsz.-el ne bizalmaskodj.
Előzmény: Törölt nick (3197)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3197

Üdvözöllek EKE!

Miért érzek némi cinikusságot alant írt soraidban??Talán kifejtenéd egy idetévedt halandónak aki ámulva nézi idült soraidat??

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3196

ÜDVÖZÖLLEK Kutya bácsi!

Ez az incidens felétek történt??Mert ismerős típus!!Megvan az elkövető?Tudom,hogy sok a kérdés de az önbíráskodást a törvény szigorúan bünteti,ha megvan az elkövtő!!Igaz ez pl.a kifeszíett bárminemű és minőségű drótfajtákra is!!

Nem hiszem,hogy a quadosok,a ti ""fajtátok""(elnézést a szóhasználatért,de a jó quadosokra értettem)megtennének hasonló gaztettet,még akkor sem ha ilyen támadások érték őket.Az itt ért attrocitások szerény véleményem szerint csak néhány ráérő (nem ember) agresszív támadása lehetett. De érzem amikor nem haraggal és dühből válaszoltok itt,azért ha a világ végén jártok és segítségre szorul valaki,biztos segítenétek.És az a valaki lehet,hogy egyszer én is lehetek.Én is segítenék bárkinek,lehet az egy természetfotós,vagy vadász(bár az előbbi nem biztos,hogy igaz).

eke Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3195
a sziporkázó szellemeség, a nemeslelkű jószándék, a tolerancia és kompromisszumkészség ellenére, a topik címe, a topik címe, a topik címe, a topik címe:

"Quad-osok dúlják a Szalajka-völgyet"

az árgyélusát!
Hogy mik vannak! Mégis mozog a Föld!
kutya. Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3194
...AZ IS aki...
Előzmény: kutya. (3193)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!